Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musikalsk børneshow: Kom til gratis Åh Abe-koncert i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

Påsken er en særlig tid for altan- og haveejere og ikke mindst for Plantorama.

Højtiden markerer starten på foråret og havens forvandling. Blomsterne spirer, bedene skal plantes og krukkerne gøres klar.

Derfor står det lokale have- og oplevelsescenter, Plantorama Aalborg, klar med gode påsketilbud, så alle nordjyske haver og altaner kan blive klar til foråret.

For at fuldende feriestemningen vil familiens mindste sammen med deres forældre have mulighed for at lade sig fortrylle af en koncert fra børnemusikkens ubestridte mester – MEK PEK’S Åh Abe Trio.

Trioen byder på et musikalsk og humoristisk show i børnehøjde, hvor børnene får mulighed for at synge med på deres yndlings Åh Abe sange og lytte til sjove ”løgnehistorier” fra Mek Pek’s egen ungdom.

Det skriver Plantorama i en pressemeddelelse.

“Vi ser frem til at byde vores gæster velkommen til en underholdende koncertoplevelse. Åh Abe er musik, der vækker minder hos både børn og voksne, og det er noget helt særligt, at vi kan afholde sådan en koncert her hos os i Plantorama Aalborg.

Det bliver en fantastisk start på påsken, og vi håber, at mange børn og deres familier har lyst til at deltage,” udtaler centerchef for Plantorama Aalborg, Henrik Christiansen.

Plantoramas medarbejdere garanterer, at centeret bugner af påskestemning på plantebordene, og at der vil være inspirerende pynt og dekorationer at kigge på og købe med hjem til påskens arrangementer.

Derudover vil de fagkyndige gartnere stå klar til at dele ud af viden og erfaring, så alle besøgende kan tage derfra, klar til at byde foråret velkommen derhjemme.

Påskeaktiviteter i Plantorama Aalborg:

  • Hele påskeferien: Tegnekonkurrence med præmie på højkant.
  • Mandag d. 25. marts kl. 10.00-10.15 & 14.00-14.15: Mød Plantoramas maskotter, Gro og Liv.
  • Torsdag d. 28. marts kl. 11.00: Koncert med Åh Abe – helt gratis.
  • Mandag d. 1. april kl. 10.00-10.15 & 14.00-14.15: Mød Plantoramas maskotter, Gro og Liv.

Del artikel

Andre læser også