Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musical i børnehøjde: Emil fra Lønneberg kommer til Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Mens Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) har baskende udsolgt til alle fire omgange af dette års familieforestilling i efterårsferien, Pippi Langstrømpe, kan de nu allerede løfte sløret for, at det bliver Emil fra Lønneberg som indtager scenen i Europahallen i børnenes efterårsferie 19. og 20. oktober 2024.

Endnu en klassiker kommer til Aalborg

Det må siges at være et unikt samarbejde, der er blevet etableret mellem MCH Herning Kongrescenter og Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Det er efterhånden blevet en tradition, at de populære familieforestillinger fra MCH Herning Kongrescenter fylder salen totalt ud hele fire gange i børnenes efterårsferie, og tidligere har den blandt andet stået på klassikere som Otto er et næsehorn, Folk og røvere i Kardemommeby og Pippi Langstrømpe – som er totalt udsolgt igen i år.

Næste år bliver det endnu en klassiker, der fremføres på scenen i AKKC’s Europahallen, når musicalen Emil fra Lønneberg spiller i børnenes efterårsferie i uge 42 den 19. og 20. oktober kl. 10.30 og 15.00 begge dage.

Musical i børnehøjde: Emil fra Lønneberg kommer til Aalborg

Musical i børnehøjde

Det bliver altså intet mindre end musical i børnehøjde, når den velkendte og elskede historie om Emil fra Lønneberg vender retur til AKKC.

MCH Herning Kongrescenter præsenterer historien om den godmodige, men uheldige dreng, med den karakteristiske blå kasket – og selvfølgelig alle de velkendte beboere på Katholt.

I over 50 år har børn og barnlige sjæle nydt Astrid Lindgrens fantastiske fortællinger om Emil fra Lønneberg.

Hvem husker for eksempel ikke far Antons brøl “Eeeeeeeemil!”, når den godmodige dreng endnu en gang har lavet en skarnsstreg og må flygte ud til træfigurerne i skuret.

Der er altså lagt op til vaskeægte familiehygge i efterårsferien, når Emil fra Lønneberg gæster Aalborg.

Her ledsages musicalen af den originale musik af Georg Riedel, kendt fra både film og serie.

Billetter til Emil fra Lønneberg i Europahallen 19. og 20. oktober 2023 kl. 10.30 og 15.00 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 9935 5566 eller via akkc.dk og ticketmaster.dk. Billetprisen er 215 kr. inkl. gebyr.  

Del artikel

Andre læser også