Vandt designpris sidste år: Multiform Aalborg har fået nyt showroom med lækker udsigt

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Jannie Kjær og Bettina Mortensen er indehaverne bag Multiform Aalborg, der ultimo sidste år slog dørene op for et nyt showroom ved Vestre Bådehavn i Vestbyen.

Med deres 35 års erfaring indenfor køkkenbranchen og en stor passion for snedkerkøkkener, skaber de sammen et godt team, som driver Multiform Aalborg.

Jannie Kjær og Bettina er stolte over den nye forretning, og kan mærke den gode modtagelse for den nye butik, hvilket har givet dem en god start.

Flyttet i nye lokaler med nyt showroom

Den 1. November slog Multiform Aalborg dørene op for de nye lokaler, hvor de fremover har deres showroom med smukke snedkerkøkkener.

Den nye butik på Bådehavnsvej 11 har en fantastisk placering med glasfacade lige ned til lystbådehavnen og overfor Kystens Perle.

Jannie Kjær og Bettina Mortensen, som begge er uddannede indretningsarkitekter, ser en stor udvikling i Vestbyen og er glade for den nye lokation.

”Vi er flyttet til en bydel i udvikling, i nærheden af det kommende Harbour Gate og Cloud City.

Det er en ny og visionær bydel med fokus på kunst, kultur, gastronomi og arkitektur.

Her kommer nordjyderne for at spise og nyde livet. Det er den helt rette stemning, når man skal se på håndlavede køkkener,” fortæller Jannie Kjær.

Jannie har i en årrække drevet Multiform-butik i Aalborg Syd, men fandt den havnenære placering helt rigtig, sammen med sin nye forretningspartner, Bettina Mortensen.

”Vi har begge arbejdet med køkkener i rigtig mange år i det nordjyske.

Da vi mødte hinanden, vidste vi bare, at vi skulle drive køkkenforretning sammen på et tidspunkt.

Vi brænder begge for eksklusive køkkener og for at give kunderne rigtig god rådgivning om indretning og en ganske særlig service,” fortæller Bettina.

Multiform er et ægte kvalitets snedkerkøkken, der samtidig er i et karakteristisk og tidløst design, som Multiforms stifter Carsten Michelsen står bag.

Det nye showroom boomer af lækre snedkerkøkkener, som straks kan få en til at føle sig hjemme og blive inspireret til at et køkken ikke blot skal være et køkken, men et smukt møbel.

“Det har højnet Multiform Aalborg at flytte lokation. Vi er blevet taget godt imod og har fået en rigtig god start,” fortæller Jannie stolt.

Relationerne til kunderne er vigtige 

Multiform Aalborg fokuserer meget på, at man som kunde får en personlig kundeoplevelse.

Jannie og Bettina gør meget ud af deres kundeservice, og tager meget gerne ud til kunderne for selv at måle op, og hjælpe dem i mål med at få opfyldt drømme og behov.

“Vi mærker en stor interesse for at komme at besøge os og forretningen.

Kunder der købte køkken for 25 år siden kommer igen blot for at sige hej, eller for at få et indblik i hvordan køkkenstilen er i dag,” fortæller Bettina.

Vundet international designpris

Multiform vandt sidste år den internationale designpris, Archiproducts Design Award 2018 for andet år i træk for sit Form 45 snedkerkøkken i sortoxideret stål.

Køkkenet blev vurderet sammen med 600 andre produkter af en jury, der bestod af 40 af verdens førende internationale arkitektfirmaer og designere.

Et køkken, som Jannie og Bettina også viser frem i det nye showroom i butikken ved Vestre Bådehavn.

”Hos Multiform vil vi skabe rum med spændende og tidløse materialer, som har wauw-effekt ved første blik og samtidig holder i generationer.

Vi stræber efter kvalitet i særklasse og håndværksmæssige løsninger, der er en ren kærlighedserklæring til materialerne, og ikke mindst de mennesker, der skal leve i det,” fortæller Bettina Mortensen.

Fri bar i bobler og Strawberry Daiquiris: Kom til Ladies Night på Heidi’s

Skrevet af: Redaktionen
Foto: Heidi's Bier Bar
Foto: Heidi's Bier Bar

Er du træt af dårlige scorereplikker og lumre mænd i nattelivet, så har vi en god nyhed til dig.

Heidi’s Bier Bar afholder nemlig snart Ladies Night, som plejer at blive hurtigt udsolgt.

Det sker fredag d. 10. januar fra kl. 19.

Fri bar, mandling underholdning og masser af fest

Ladies Night’s store popularitet forstår man jo egentlig godt, når man hører, hvad der er på programmet.

Klokken 19.00 bliver der serveret velkomstdrinks og efterfølgende er der fri bar i bobler helt frem til kl. 22.00.

Mellem kl. 19.00 – 20.00 er der desuden fri bar i husets Sjusser og Strawberry Daiquiri, og som om det ikke skulle være nok; halv pris på cocktails indtil kl. 22.00 …

Men de gode nyheder stopper bestemt ikke der.

Der er nemlig udsigt til lidt lækkert for øjnene i form af mandling underholdning, som Heidi’s dog ikke vil løfte mere af sløret for nu.

Og nu kommer det bedste af det hele: Herlighederne i form af fri bar, underholdning og en fantastisk stemning koster kun 99 kr.

Hvad: Ladies Night
Hvor: Heidi’s Bier Bar
Hvornår: Fredag d. 10 januar fra kl. 19

Du finder info om tilmelding her.

Du skal minimum være 20 år for at deltage.

Ugens tip: Behag Din Smag’s morgentallerken er et sikkert hit

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

De medvirkende i Ugens Tip er udelukkende udvalgt af redaktionen, og ingen af stederne har betalt for at være med. 

Ugens tip er vores nyeste tiltag på MigogAalborg, og det har de første tre uger stået i julens tegn; Grillen Burgerbars vilde andeburger, Duus Vinkjælders overdådige julebuffet, og så julemenukort på Café Peace, som byder på alt fra en lækker juleplatte til en lækker andeburger.

Derfor tager vi lige et afbræk fra julens mange lækkerier, for denne uges tip står i den klassiske morgenmads tegn.

Efter vores mening er der ingen tvivl: Behag Din Smag laver Aalborgs bedste kaffe, og det var både jury og læsere også enige om, da Byens Bedste Kaffeoplevelse skulle kåres til Aalborg Awards 2019.

Genial morgenmad til nordjysk pris

Men Behag Din Smag er meget mere end en kaffebar.

De har nemlig også eget bageri, hvor de tryller alverdens lækkerier frem – lige fra syndige kager til lækre boller, croissanter og sandwich.

Fælles for kaffe og bagværk er fokus på de gode råvarer, som er 100 % økologiske, og du kan ofte stifte bekendtskab med spændende kornsorter.

Det fantastiske brød er også hovedperson i denne uges tip, som er Behag Din Smag’s morgentallerken.

… Nej, det er ikke en skelsættende nyhed, men det er godt håndværk og høj kvalitet til en pris, som alle kan være med på … og så er der jo også luft i budgettet til byens bedste kop kaffe oveni.

Lille morgentallerken koster nemlig kun 38 kr. og består af: Valgfri hjemmebagt bolle m. smør, Skyr (0,2 %) m. vanilje & hjemmelavet granola.

Stor morgentallerken får du til 58 kr. og består af: Valgfri hjemmebagt bolle m. smør, Skyr (0,2 %) m. vanilje & hjemmelavet granola, blødkogt æg og oksespegepølse.

Sammensæt din egen morgenmad

Du kan også sammensætte din helt egen morgenmad, hvor du kan vælge mellem: Bolle (16 kr.), Smør (3 kr.), Ost (8 kr.), Marmelade (5 kr.), Dagens specialost (16 kr.), Oksespegepølse (10 kr.), Skyr med vanilje & granola (22 kr.), Blødkogt æg  (15 kr. og kun til kl. 11)

Der er altid masser af forskelligt brød af vælge imellem, og udvalget varierer dagligt.

Da vi var forbi en helt almindelig torsdag, havde vi valget mellem surdejsrundstykke, ølandshvedebolle eller en såkaldt kamutbolle, som (sjovt nok) består af kornsorten kamut … også kendt som “kæmpe durum”.

Når morgenmaden har så skarp en pris, så bestiller du selvfølgelig osten Gammel Knas (18 kr.), som er friskbagt brøds bedste ven.

Træt af brunch? – Så er valget nemt

Både den lille og store morgentallerken på Behag Din Smag får vores varmeste anbefalinger, og det er helt befriende ikke at få en brunchtallerken som er overfyldt med elementer, som gør dig både forvirret og uoverskueligt mæt.

Det er bare god og simpel morgenmad, som i den grad behager vores smag!

Behag Din Smag åbner oftest allerede kl. 7.30, så det er (også) helt oplagt for dig, der vil have lækker morgenmad inden arbejdet eller studiet kalder – og så ovenikøbet i nogle meget hyggelige og rolige omgivelser.

Du bestemmer faktisk helt selv, hvad du definerer som morgen, for du kan købe begge valgmuligheder hele dagen – dog kun blødkogt æg frem til kl. 11.

… ekstra tip: Behag Din Smag har igen i år kreeret den uimodståelige Risalamande Cheesecake, og den SKAL du smage. Læs mere om den her.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af MigogAalborg (@migogaalborg) den

Åbningstider i resten af 2019

Behag Din Smag holder (yderst velfortjent) ferie fra 31. december til 19. januar, men du kan få dit kaffefiks resten af 2019 på følgende dage:

mandag – torsdag 7.30 – 17.00

fredag 7.30 – 18.00

lørdag 8.30 – 16.00

søndage i december 10.00 – 16.00

mandag d. 23. dec. 7.30 – 17.00

24. – 26. december lukket

fredag d. 27. december 7.30 – 18.00

lørdag d. 28. december 8.30 – 16.00

søndag d. 29. december 10.00 – 16.00

mandag d. 30. december 7.30 – 18.00

Ferielukket 31. december til 19. januar

På gensyn mandag d. 20. januar 2020 kl. 7.30

Hvad: Ugens Tip – morgentallerken på Behag Din Smag
Hvor: Behag Din Smag, Gabels Torv
Hvornår: Altid

Guddommelig julestemning: Kom til gratis julekoncert i Vor Frue kirke

Skrevet af: Redaktionen

Julen er i høj grad lig med hyggelige traditioner, og næste søndag kan du komme med til en af byens mest stemningsfulde julekoncerter.

Vor Frue Kirke i Aalborgs midtby holder igen i år sin traditionsrige julekoncert med kendte danske og engelske julesange og salmer.

Det sker søndag d. 15. december kl. 15, hvor koret vil løfte stemningen i Vor Frue Kirke til særlige højder.

Det skriver Vor Frue Kirke i en pressemeddelelse.

Al Dente

Masser af julesange i vente

Det bliver en koncert, hvor de medvirkende kor, organister og publikum sammen vil fylde et af byens smukkeste kirkerum med toner og sang, der for alvor stemmer sindet til den forestående højtid.

Kammerkoret Al Dente medvirker under ledelse af Erik Nød.

Du vil også møde Vor Frue Kirkes Kor samt baryton Thomas Rewes, der som solist vil synge O Holy Night. Organist Dorthe Græsborg dirigerer kirkens kor, mens organist Peter Schüsler vil sørge for brusende orgelmusik – og stå for en orgelsolo.

Der er gratis entré til denne fuldtonede julekoncert med meget dygtige kor og musikere – og du er inviteret! Dørene åbnes kl. 14 og koncerten begynder kl. 15.

Hvad: Gratis Julekoncert
Hvor: Vor Frue Kirke
Hvornår: Søndag d. 15. december kl. 15 (Dørene åbner kl. 14)