ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mousserende vin og hvidvin – hvad er forskellen?

Af Annoncør

Mousserende vin og hvidvin er meget populære typer af vin. Mousserende vin indeholder kulsyre, som giver den en boblende smag. Hvidvin er lavet af hvide druer, og der findes både søde og sure varianter. Du kan med fordel tage et kig på Vild med vin og se deres forskellige typer af mousserende vin og hvidvin. På deres hjemmeside kan du blandt andet læse om Prosecco, som er italiens svar på champagne. 

Hvornår nyder man mousserende vin?

Mousserende vin er en type vin, der indeholder kulsyre. Kulsyren giver den karakteristiske bobler, og det er derfor, mousserende vin også ofte er kendt som boblevin. Mange forbinder mousserende vin med festligheder, men faktisk kan den sagtens nydes til hverdag. Mousserende vin findes i mange forskellige udgaver – lige fra de helt billige til de dyrere versioner. Mousserende vin kan drikkes alene eller sammen med mad. Tag et kig på Vild med vin og find din yndlingsvin. 

Hvordan vælger man en god mousserende vin?

Mousserende vin kan drikkes til mange forskellige anledninger – både til festlige lejligheder som fødselsdage og jubilæer, men også til hverdag. Mousserende vin findes i mange forskellige varianter, lige fra de helt billige til de dyrere mærker. Derudover findes der også forskellige typer af mousserende vin – nogle med mere smag af frugt, andre med en mere sødmefyldt smag. Når du skal vælge en mousserende vin, så er det vigtigt at have nogle ting in mente. For det første skal du overveje, hvilken lejlighed du skal bruge den til – er det en festlig lejlighed eller bare en hyggelig aften med vennerne? Hvis det er en festlig lejlighed, så kan det godt betale sig at investere i en dyrere flaske mousserende vin. Hvis det derimod er til en hyggelig aften med vennerne, så behøver det ikke at være den dyreste flaske på hylden. Vilmedvin tilbyder mange forskellige slags mousserende vin, så tag et kig på Vild med vin, når du skal bestemme dig for, hvilken vin du skal købe. 

Hvidvin – hvad er det, og hvilke typer findes der?

Hvidvin er en vin, der er lavet på hvide druer. Hvidvin kan have forskellige farver, alt efter hvilken type druer den er lavet på. De fleste hvidvine har en klar og gylden farve, men nogle kan også have en mere grønlig eller gul farve. Hvidvin kan både være tør og sød. Find din yndlingshvidvind hos vilmedvin. 

Alt i alt er der forskel på hvidvin og mousserende vin. Klik ind på vilmedvin og find din nye vin. 

Del artikel