Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kun med MigogAalborg: Prøv Mortens Kro’s overdådige jubilæumsmenu til særpris

Af Emil Kjær Jørgensen

Mortens Kro behøver nærmest ingen introduktion.

Restauranten har en høj stjerne i det gastronomiske miljø, og i år kan Morten “Kok” Nielsen og co. fejre hele 25 års jubilæum her i byen.

Der bliver ikke hvilet på laurbærrene på den ambitiøse kro, og det vidner 2022 også om indtil nu, hvor kroen har hentet intet mindre end tre prestigefyldte priser.

Ved Den Danske Spiseguides store galla vandt Morten ‘Kok’ æresprisen sammen med Søren Ledet fra Geranium, mens kroen også vandt Årets Bo og Spis-adresse i Danmark.

Tidligere på måneden vandt Morten så den fornemme pris Kokkenes Kok 2021, som hvert år gives til en person, der har ydet en bemærkelsesværdig indsats for dansk gastronomi.

Derfor er det al mulig god grund til at besøge den famøse restaurant, der er still going strong efter så mange år.

Og vi har endda en nyhed til vores læsere, som giver ekstra god grund til at besøge den populære kro.

En sublim madoplevelse i vente

For på udvalgte dage i november har du mulighed for at sætte tænderne i Mortens Kro’s jubilæumsmenu til en særpris.

For bare 499 kr. kan du gennem MigogAalborg dykke ned i en fantastisk menu med hele 5 retter og en lækker appetizer.

Du kan ankomme mellem 17:30 og 19:00. BOOK HER.

Jubilæumsmenuen består af

  • Appetizer
  • Jordskokke-suppe med basilikum og jordskokke-chips
  • Bygotto af bygkerner fra Aurion med skovens svampe, konfiteret Hopballemølle-kylling og portvinssirup
  • Saltet torsk i tynde skiver serveret med græskarpuré, ristede saltede græskarkerner samt limfords muslingesauce
  • Grydestegt vildand med cremet vildt skysauce og Waldorf salat og syltede tyttebær
  • Lokale syltede pære i glas med makroncrumble, karamel iscreme, hyldebær gele og låg af signaturchokolade

Du kan vælge mellem datoerne 1. november, 2. november, 3. november, 8. november, 9. november, 15. november eller 16. november. Grundet stor efterspørgsel er der også åbnet for 22 & 23. november.

Der er begrænsede pladser til rådighed. Book bord lige her.

Deltag i konkurrencen om et vildt gourmetophold

Men udover det skarpe tilbud på den overdådige jubilæumsmenu, så er det endnu en god grund til at få booket bord.

For vi trækker nemlig lod blandt alle købte billetter om et Gourmetophold for 2 personer i Mortens Kros vilde Penthouse Spa Suite, som netop har vundet den flotte Årets Bo og Spis-adresse i Danmark.

Vil du have muligheden for at vinde den fede præmie, så er det bare med at få booket bord nu – lige her.

Del artikel

Andre læser også