Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Monstertrucks, loppemarked og comedy: Her er din weekend i Aalborg

Af Nana Veilov Carlsen

Går du og spekulerer over, hvad du skal få weekenden til at gå med?

Der bliver stegende hedt de næste par dage, så hvad med at tjekke vores bud på de bedste strande i Nordjylland lige her.

Derudover er det vigtigt at vide, hvordan man bliver kølet ordentligt ned i den danske sommervarme – derfor er det meget belejligt, at vi har lavet den ultimative guide til de bedste is i Aalborg.

Der sker en masse i Aalborg henover weekenden og vi har her samlet en lille guide med vores bud på hvad du kan bruge din weekend på:

Rasmus Walter indtager Karolinelund

Monstertrucks, loppemarked og comedy: Her er din weekend i AalborgFå skudt weekenden godt i gang, når musikerne Rasmus Walter og IAMJJ lægger vejen forbi Karolinelund og fyrer op for Fredags Festen.

Rasmus Walter som nok bedst er kendt for monsterhits som ‘Dybt Vand’ og ‘Endeløst’ har flere gang før lagt vejen forbi Fredagsfest i Karolinelund og beriget aalborgenserne med de rockede toner fra hans guitarspil.

Herlighederne starter når den 23-årige IAMJJ, som blandet andet er kendt for sin dybe røst, for alvor sætter gang i festen.

Billetter kan købes ved indgangen på Østerbro fra kl. 18.00 og koster en sølle 50’er – det anbefales fra arrangørernes side at man ankommer i god tid.

Udover en hyggelig aften med god musik er det også muligt at købe billetter til grillbuffet der vil foregå ved den overdækkede pavillon.

Grillbuffeten vil blandt andetbyde på langtidsbraiseret oksespidsbryst, simrestegt nakkefilet af gris, ovnstegt kyllingelår, BBQ-sauce, Chunky salat, hindbærvinaigrette, dressing, ovnstegte krydderkartofler og stenovnsbagt brød.

Køb din billet til Fredagsfest inklusiv grillbuffet her.

Når Rasmus Walter går af scenen i Karolinelund starter festen op igen på Skråen hvor der vil være Afterparty med fri entré for alle med et gyldigt Fredagsfest armbånd. Dørene åbner ved Skråen kl. 22.00 og musikken starter kl. 23.00.

Læs mere om Fredagsfest i Karolinelund her eller om selve begivenheden her.

Store biler og farlige stunts

Monstertrucks, loppemarked og comedy: Her er din weekend i Aalborg

Henover weekenden kan det omrejsende motorshow igen opleves i Aalborg, når Team Klaas igen slår et smut forbi den nordjyske hovedstad, denne gang ved Kvickly i Nørresundby.

Team Klaas kan prale af at være et af de største MonsterTruck Stuntshows i hele Europa.

Både fredag, lørdag og søndag er der mulighed for at se det hæsblæsende motorshow hvor der både er benzin, brændende dæk, livsfarlige stunts og gigantiske trucks på planen.

Fredag og lørdag er der showstart kl. 19.00 og søndag starter herlighederne allerede kl. 18.00.

Showet er for hele familien, børnebilletterne går fra 3-14 år og står til 150,- og en voksenbillet koster 200,- DKK. Børn under 3 år er gratis i følgeskab med en voksen.

Selve MonsterTruck showet har en varighed på 90 til 100 minutter.

Har du læst vores artikel om Team Klaas fra sidst de gæstede Aalborg tilbage i juni? Ellers kan du læse den her.

Eller læs mere om showet i weekenden her eller her.

Hvornår: Fredag kl. 19.00, Lørdag kl. 19.00, Søndag kl. 19.00

Udforsk gavlmalerierne i Vestbyen

Monstertrucks, loppemarked og comedy: Her er din weekend i Aalborg
Dette gavlmaleri kan ses på Absalonsgade. Foto: Galleri Kirk

De er overalt i det aalborgensiske bybillede og både aalborgenserne såvel som turister beundrer dem på daglig basis.

Går du og undrer dig over, hvorfor de karakteristiske gavlmalerier er hvor de er, hvem der har lavet dem, eller hvad den dybere mening mon kan være med disse gavlmalerier? Så er søndag en god mulighed for at få nysgerrigheden stillet.

Turen på søndag er specifikt centreret om gavlmalerierne i Aalborg Vestby, og gåturen i Vestbyen vil være en frisk gåtur på 5 kilometer.

Arrangørerne lover at selve turen vil bringe de interesserede helt ind i de mange sjove og hyggelige kroge som Vestbyen gemmer på – og de ”hemmelige” malerier som Vestbyen også gemmer på.

Arrangementet er gratis, og er en del af ’Som tiden dog går’-konceptet som Himmerland Boligforening har sat i værk i forbindelse med deres jubilæumsår, hvor de sætter fokus på byens historie med gratis guidede gåture rundt i Aalborg.

Hele 30 borgere har meldt sig som lokaleksperter og gå-ambassadører, og det er dem der planlægger og arrangere gåturene.

Der vil være samlingssted og afgang fra Gåsepigen kl. 14.00, og herfra vil ruten sno sig afsted.

Læs mere om de forskellige ture her  eller om gåturen på søndag her.

E-Sport og Fortnite World Cup

Monstertrucks, loppemarked og comedy: Her er din weekend i Aalborg
Foto: Nordisk Film Biografer

Der er søndag inviteret til kæmpe E-sports fest når Nordisk Film Biografer inviterer til Fortnite World Cup 2019 i landets fire største byer. Billetterne er allerede ved at være væk i både København og Århus, men der er stadig mulighed for at sikre sig en billet i Aalborg.

Fortnite er et online computer- og konsolspil, der i løbet af de sidste par år har taget den yngre generation med storm, hvor det især de sjove karakter-designs og våben samt flere velkendte danse som Floss, der har været med til at gøre spillet populært.

Spillet er et overlevelses- og skydespil hvor spilleren sammen med 99 andre modspillere eller 25 teams lander fra himlen ned i et farverigt univers, i kampen om at være den sidste overlevende der giver titlen som vinder.

Ved Fortnite World Cup Games er det de bedste Fortnite spillere i både single og duo kategorier som skal kåres, og dette mesterskab er det første af sin slags.

Nordisk Film Biografer fejrer denne begivenhed med ægte stadionstemning, hvor der på det store lærred i biografen er sikret både billede og lyd i topklasse, når mesterskabet steames direkte fra USA.

Selve mesterskabet finder sted i New York, hvor det oplyses at der er mere end 200 millioner danske kroner sat på spil – det bliver nervepirrende.

Udover Fortnite World Cup byder aftenen i Nordisk Film Biograferne også på sjove aktiviteter og konkurrencer, dette tæller blandt andet muligheden for at prøve de nyeste NERF blasters som der også er mulighed for at vinde med hjem.

Derudover er der en goodiebag til alle fremmødte og gratis snacks fra Doritos.

Programmet på Nordisk Film Biografers hjemme side lyder:

16.00 Sjove aktiviteter og konkurrencer fra NERF

17.00 Dørene til biografsalen åbner

18.30 Kampstart

01.00 Forventet seneste afslutning

Køb din billet og læs mere om Fortnite World Cup her.

Events

26/7 Seafood buffet på Mortens Kro fra kl. 18.00

26/7 PUKS: Dagny i Frosen kl. 20.00

26/7 Fredagsfest i Karolinelund kl. 18.00

26/7 Fredag på Toppen hos Salling Rooftop kl. 16.00

26/7 – 27/7 – Jomfru Ane Gade Open Air

27/7 Salsa Party på Aalborg Street Food kl. 20.00

27/7 Rundvisning på Aalborg Historiske Museum kl. 11.00

27/7 SubVibes Outdoor Chillout Bass Music kl. 13.00

27/7 Comedy Beach Club – Costa Del Nordkraft kl. 21.00

27/7 Skattejagt for børn – Costa Del Nordkraft kl. 17.00

28/7 Loppemarked på Louise Plads kl. 10.00

28/7 Gratis: Gavlmalerier i Vestbyen kl. 14.00

Del artikel