ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Möet præsenterer nyhed i Aalborg: Rullende champagnebar hele ugen

Af Michael Qureshi
En rullende Möet & Chandon champagnebar kigger forbi Aalborg i denne uge. 
Dette er kun et PR-billede og ikke som det ser ud i Mølleå
Foto: PR
En rullende Möet & Chandon champagnebar kigger forbi Aalborg i denne uge. Dette er kun et PR-billede og ikke som det ser ud i Mølleå Foto: PR

Hvis man elsker dyre dråber, så har man helt sikkert også prøvet at smage Möet og Chandon champagne.

Det er en af tidens mest hotte champagnemærker, og de præsenterer denne sommer en nyhed.

Moët & Chandon ICE Impérial Rosé skal, traditionen til trods, serveres på is, og dermed gør Moët & Chandon op med den klassiske champagneoplevelse, som man ellers kender den. Den forfriskende rosé champagne er den første og eneste rosé champagne særligt udviklet til at blive nydt over is.

Nyheden rulles ud i landets største byer i det man kalder en klassisk amerikansk Air Stream campingvogn, som er blevet omdannet til en rullende champagnebar.

Möet og Chandon har lavet et samarbejde med Mortens Kro i Aalborg, så hele denne uge fra i dag mandag til og med lørdag kan man kigge forbi gårdhaven i Mølleå.

Morten Kok Nielsen siger om den spændende event med de eksklusive dråber;

“Jeg synes, at man skal kigge forbi og smage sommer champagne Möet Ice. Vi har lavet et lille specialtilbud, fordi vi synes, at så mange som muligt fortjener at smage den lækre champagne. Derfor koster et glas med valgfrit tilbehør kun 98 kr. i denne uge, hvor det normalt koster 148 kr. Derudover er der selvfølgelig mulighed for at smage den nye spændende Möet Ice Rose, som kun serveres i udvalgte restauranter landet over,” siger indehaveren af Mortens Kro.

Champagne i Aalborg
PR-foto

I en pressemeddelelse omkring den nye champagne skriver Möet og Chandon;

“Champagnen har en sødmefuld og frisk bouquet med noter af røde bær, nuancer af sommerfrugter som figner og nektariner, og en undertone af grenadine. Champagnens søde smag af bær udvikler sig og bliver lettere i glasset, mens en harmonisk balance af frugtighed og friskhed opstår. Smagens afsluttes med en liflig note af pink grapefrugt. Når champagnen serveres i store vinglas med is, fremelskes den helt særlige smag og sommerlige bouquet.”

Vi kan i hvert fald love, at vi fra redaktionen samt flere af vores bloggere kigger forbi i ugens løb. Nok mere end en gang 🙂

Möet & Chandon champagnebar i Aalborg
Mølleå 4
9000 Aalborg

I en anden boldgade – men fik du tjekket Gastromands anmeldelse af Caspars?

Gastromand anmelder nyt hot sted i Aalborg: Caspars har potentiale

 

Del artikel

Andre læser også