Forpremiere på en af årets største film: Mød Mads Mikkelsen i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Anders Overgaard
Foto: Anders Overgaard

Ny info 12/11 klokken 10.45: Nordisk Film Biografer har netop meddelt, at Mads Mikkelsen desværre har meldt afbud. 

Kultfilmene Blinkende lygter, De Grønne Slagtere og Adams Æbler er alle instrueret af Anders Thomas Jensen, og de er kendetegnet ved en god portion sort humor og helt vilde karakterer.

Nu kan vi snart se frem til, at den succesfulde instruktør igen er klar med en sort komedie af den fedeste slags, når Retfærdighedens Ryttere har premiere 19. november.

‘Retfærdighedens rytter’ er sat i Anders Thomas Jensens stilsikre univers, hvor en moderne fabel-fortælling blandes med absurditeter, vold, humor og filosofiske betragtninger om selve livet.

Filmen samler en af årets vildeste dansk rollelister med Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro og Lars Brygmann i front overfor bl.a. Andrea Heick Gadeberg (Ser du månen, Daniel), Gustav Lindh (Dronningen) og Roland Møller (Under sandet).

Og her i Aalborg har vi faktisk en helt unik mulighed for at møde holdet bag – og tilmed se filmen en uge før den har premiere.

Det sker på torsdag den 12. november klokken 16.15.

Mød Mads Mikkelsen i Aalborg

Vi kan se frem til at møde instruktøren Anders Thomas Jensen, Nicolas Bo, Lars Brygmann og så kommer vel nok Danmarks største filmstjerne også til Nordens Paris.

Biografchef Jan Ringtved afslører nemlig over for MigogAalborg, at selveste Mads Mikkelsen også kigger forbi for at introducere filmen forud for visningen.

Der er allerede rift om billetterne, så du skal nok skynde dig, hvis du vil se filmen en uge før premiere OG ikke mindst møde Mads Mikkelsen og co.

Billetinfo finder du her.

Det handler filmen om

Filmen handler om militærmanden Markus, der må drage hjem fra krig for at tage sig af sin teenagedatter, da hans kone dør i en tragisk togulykke.

Eller er det nu en ulykke? Matematiknørden Otto, der var ombord på toget, mener nemlig, at en større konspiration står bag, og sammen med hans to excentriske venner Lennart og Emmenthaler, mener han at have beviser.

De opsøger Markus, som er opsat på at få hævn over sin kone, og de begiver sig ud på et retfærdighedstogt.

Hvad: Retfærdighedens Ryttere
Hvor: Aalborg Kennedy
Hvornår: Torsdag den 12. november kl. 16.15.

Billetinfo finder du lige her.