ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mød hende i Aalborg i morgen: Populær forfatter gæster Bog&Idé

Af Emil Kjær Jørgensen

Den nyåbnede Bog & Idé i Bredegade har fået en rigtig fin start i midtbyen, hvor både studerende, spilentusiaster og bogorme kan boltre sig inden for alverdens kategorier.

Boghandlen har fra start lagt stor vægt på den personlige service og den gode oplevelse. Derfor arrangerer de også løbende arrangementer for kunderne, hvor man blandt andet kan komme helt tæt på nogle af de mest populære forfattere i Danmark.

Mød forfatteren bag

Tirsdag den 11. september fra kl. 16-17 får Bog & Idé i Bredegade helt eksklusivt besøg af en af Danmarks mest anerkendte og bedst sælgende forfattere, nemlig Leonora Christine Skov

Hun er aktuel med ”Den der lever stille”, som skildrer forfatterens egen barske opvækst, der primært er farvet af manglende kærlighed fra hendes forældre.

Mød hende i Aalborg i morgen: Populær forfatter gæster Bog&Idé

“Den, der lever stille” har høstet flotte anmeldelser over hele linjen, og den har været i toppen af bestsellerlisterne i Danmark siden efteråret 2017.

Leonora Christina Skov har mange talenter, og ud over forfattergerningen er hun også mangeårig litteraturanmelder ved Weekendavisen. Hun er uddannet mag.art. i litteraturvidenskab og derudover deltager hun jævnligt i Mads og Monopolet og i samfundsdebatten generelt.

Der bliver selvfølgelig mulighed for at købe ”Den der lever stille”, få bogen signeret eller blot kigge forbi og få en snak med hende.

Du kan møde Leonora Christina Skov tirsdag den 11. september fra kl. 16-17, Bog & Idé i Bredegade.

Del artikel