Mød Grünewald og Framnes i Shoppen: Tre store events på en uge

Skrevet af: Michael Qureshi
Sarah Grünewald kommer i Shoppen i næste uge
Sarah Grünewald kommer i Shoppen i næste uge

Det bliver alt andet end kedeligt i Shoppen i City Syd den kommende tid.

Faktisk afholdes tre store events i Shoppen på blot en uges tid, hvor det hele starter med Open by Night på torsdag den 26. april.

Ugen efter er der mode- og skønhedsevent i shoppingcenteret, hvor Vild med Dans-værtinden Sarah Grünewald kigger forbi. Her vil hun som ambassadør for Ecooking fortælle mere om den økologiske og dansk producerede hudplejeserie.

Sidst men ikke mindst er der også prominent besøg dagen efter torsdag den 3. maj, hvor Camilla Framnes holder et større foredrag om sundhed og de gode vaner i hverdagen.

Vilde dage i Shoppen

Et sprængfyldt program for dem der går op i shopping, skønhed og sundhed.

”Vi går nogle vilde dage i møde her i Shoppen, og vi glæder os helt vildt til at give vores gæster nogle gode oplevelser.

Vi starter ud med en af de helt store shoppedage med Open By Night på torsdag 26. april. Her har vi masser af hyggelige aktiviteter på programmet, og så står medarbejderne selvfølgelig klar til at tage godt imod kunderne i butikkerne og hjælpe dem med at finde de gode tilbud,” siger Natascha Frost, Center Manager i Shoppen.

Hun glæder sig til at få nogle inspirerende kvinder på besøg i næste uge.

“Vi er stolte over, at både Sarah Grünewald og Camilla Framnes har sagt ja til at komme en tur i Shoppen. Sarah Grünewald deltager i Mode- og Skønhedsevent onsdag 2. maj sammen med 3 andre oplægsholdere, og Camilla Framnes afholder spændende foredrag om den sunde linje torsdag 3. maj,” siger Natascha Frost.

Disse 3 events kan du glæde dig til i Shoppen

Open by Night – onsdag den 26. april 10-22

Start store bededagsferien ud med en hyggelig shoppedag i Shoppen torsdag 26. april kl. 10-22. Dagen byder på masser af gode tilbud i butikkerne og hyggelige aktiviteter helt frem til kl. 22!

N-ICE-BIKE tryller lækre is frem ved hjælp af -196 grader koldt flydende nitrogen – kig forbi torvet fra kl. 16.

Den lokale musiker Jonas Ringtved kigger forbi med sin guitar og spiller gode gamle klassikere kl. 17-19.

Vi går store bededagsferien i møde ved at dele lækre hveder ud til de første 100 kunder i samarbejde med Kochs Kaffebar kl. 17 på torvet ved hovedindgangen.

Kig forbi Amaida på torvet ved hovedindgangen og deltag i smykkeworkshop fra kl. 17. Der er også mulighed for at købe Amaidas fine smykker og perler.

Butikkerne står klar med masser af gode tilbud. I Bahne kan du spare 20% på al stel eksempelvis Royal Copenhagen.

Der er også 20% på alt i afdelingen med wellness, seng og bad og 30% på kogegrej.

I modeafdelingen er der 20% at spare på følgende mærker: Vila, Saint Tropez, Samsøe Basic, Sissel Edelbo, Lee, Fiveunits, Sam Edelman, Becksöndergaard, Decadent, Pernille Corydon, Clean. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Kings & Queens og VILA giver 20% på udvalgte varer.

Kommer du mellem kl. 18-22 er der 100 goodiebags til de første 100 betalende kunder i Gina Tricot. Der er desuden også 50 kr. i rabat, når du handler for over 300 kr. mellem kl. 18-22, hvis du er medlem af kundeklubben.

Mode- og Skønhedsevent –  onsdag den 2. maj  18-21

Bahne og Shoppen inviterer til en hyggelig aften onsdag 2. maj, hvor du bliver forkælet med tapas og hvidvin, inspirerende oplæg, kyndig vejledning og mulighed for shopping til gode priser.

Mød smukke Sarah Grünewald, der vil fortælle om, hvorfor hun har valgt at anvende produkter fra ECOOKING. Stil spørgsmål, få autograf og få taget billede sammen med Sarah. Efterfølgende fortæller stifteren af ECOOKING Tina Søgaard lidt om de lækre produkter.

Mød Camilla Schram fra HUMDAKIN, der vil fortælle om det nye danske mærke HUMDAKIN, der står bag eksklusive rengøringsmidler og moderne husholdning.

Mød endvidere Lone Ravnholt fra Mos Mosh, som vil fremvise Mos Mosh’ smukke forårskollektion og give kyndig vejledning om den rette sammensætning af de forskellige styles.

  • På aftenen vil der være fordelagtige tilbud – spar 20% på både ECOOKING og HUMDAKIN og spar 10% på MOS MOSH
  • Der vil være lodtrækning om flotte præmier
  • Vi slutter aftenen af med at uddele lækre goodiebags til alle.

Begrænset antal pladser.

Pris: 75 kr.

Se mere og køb billet her: http://shoppen-aalborg.dk/mode-og-skoenhedsevent/

Sund inspiration med Camilla Framnes – torsdag den 3. maj 17.30-19.30

Du har mulighed for at komme til et spændende foredrag med Camilla Framnes i Shoppen, Aalborg for kun 50 kr.

Her fortæller Camilla om sund livsstil og guider dig til, hvordan du holder formen og motivationen. Bliver bikiniklar til sommeren, der er lige om hjørnet.

Program:
17.30-18.00: Shoppen byder på en let anretning og lidt koldt at drikke
18.00-18.10: Velkomst af Migogaalborg og Shoppen
18.10-19.10: Oplæg af Camilla Framnes
19.10-19.30: Stil Camilla spørgsmål og gå sommeren i møde med inspiration fra Shoppens butikker

Det koster kun 50 kr. at være med.

Der er snart udsolgt – så det gælder om at tilmelde sig hurtigt for at få en af de sidste pladser

Tilmeld dig lige her

Andelsboliger er hotte igen: Så hurtigt rives de væk

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Ejerlejlighedsmarkedet og lejeboligmarkedet er eksploderet med høje priser de sidste par år.

Det har medført at boligsøgende har søgt andre muligheder for at finde et tag over hovedet.

En ny opgørelse fra Boliga viser, at andelsboliger er blevet mere eftertragtet og flere boligsøgende har valgt at blive andelshavere.

Laveste antal af udbudte andelsboliger i 10 år

Schweiziske obligationer, renteswap og konkurs har ofte været sat i forbindelse med køb af en andelsbolig. Men de dage lader til at være talt.

Til trods for de skrækhistorier, som har gjort, at flere har holdt sig væk fra andelsboligforeningerne i adskillige år, så er udbuddet af andelsboligerne lavere end det sidste årti.

Opgørelsen viser, at fra perioden d. 1 april til 1. oktober 2018, har der været 2.716 andelsboliger offentlig til salg.

Det er ikke mange, hvis man kigger tilbage i samme periode i 2013 – der blev der sat 12.569 andelsboliger til salg.

En forskel på intet mindre end 9.853 andelsboliger.

Årsagen til at andelsboligerne er blevet så eftertragtet kan skyldes, at de økonomisk kan være mere tilgængelige end de tilsvarende ejerboliger, mener cheføkonom Christian Hilligsøe Heinig fra Reakredit Danmark.

”Det er en naturlig konsekvens af de senere års kraftige prisstigninger på ejerboligmarkedet, mens mange andelsboliger er bundet af maksimalpriser,” siger Christian Hilligsøe Heinig til Boliga.

Har du læst vores artikel om hvad forskellen på en andelsbolig og en ejerbolig er – klik her.

En andelsbolig kan kun sælges til den maksimalpris, som andelsboligforeningen har sat andelsværdien til.

Det betyder i praksis, at sælgeren af andelsboligen ikke frit kan bestemme, hvor stor en pose penge andelsboligen skal koste, når den udbydes til salg.

Derfor må boligen højst sælges til den beregnede maksimalpris.

Køberne skal være hurtige på aftrækkeren

Valgmulighederne for køberne har været meget færre end for fem år siden, og opgørelsen fra Boliga viser også, at køberne har skulle træffe en beslutning hurtigere.

Statistik fra Boliga.dk

For også liggetiderne har haft en betydning – de er dalende, hvilket viser hvor eftertragtet andelsboligerne har været i år.

I år nåede en andelsbolig en liggetid på 118 dage på landsplan i gennemsnit.

Sidste år var liggetiden 180 dage, altså et halvt år, og i 2012 på 261 dage. I øjeblikket er liggetiden i Aalborg  gennemsnitlig på 148 dage.

Ifølge Christian Hilligsøe Heinig forventes det økonomiske opsving at fortsætte, og det vil betyde, at der stadig er en efterspørgsel på andelsboliger.

”Det vil bevirke, at der stadig over det kommende års tid vil være stor rift om mange andelsboliger, og at de primært vil blive solgt uden om en ejendomsmægler,” siger han til Boliga.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Den nye øl-is er på markedet: Her kan du købe den i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

De fleste er enige om, at en øl skal serveres iskold.

Der stopper sammenligningen mellem is og øl nok også for de fleste.

Men det vil de to Thy-virksomheder Premier Is og Thisted Bryghus gerne anfægte.

I slutningen af maj lancerede de nemlig en helt ny øl-is. Det gav genlyd i hele Norden, og således også her på MigogAalborg. Læs mere om det her.

Den kan købes i Aalborg

Nu er Thagaard-isen så på markedet.

“Vi har mærket en stor interesse for at få isen på markedet, og nu er vi klar,” siger Kommerciel Direktør Christian Brink, Premier Is/Mejerigaarden, i en pressemeddelelse.

Han påpeger, at mange faktorer spiller ind, når man skal lancere en helt ny is i et nyt samarbejde.

“Da der er tale om en speciel is i forhold til normalen, har Thisted Bryghus skullet producere smagsingredienserne, isen har skullet produceres, produktet skal godkendes af fødevaremyndighederne og så videre.

Det er baggrunden for, at alle har måttet vente,” siger Christian Brink.

Thagaard-isen er baseret på smagene fra Thagaard-øllen, der er en del af Nationalpark-serien fra Thisted bryghus.

“Vi glæder os over samarbejdet med Premier Is, og en øl-is er et helt nyt marked for os. Vi glæder os til at se, hvad øl-isen måske fører med sig af andre projekter i fremtiden, siger Bryggeridirektør Aage Svenningsen, Thisted Bryghus.

Thagaard-isen kan købes i udvalgte MENY-butikker over hele landet. Her i Aalborg kan du altså finde den i Kennedy Arkaden og på Otto Mønsteds vej 1 ved City Syd.

Sådan smager den

Processen for at lave øl-issen er en meget omfattende og detaljerig proces.

I forsommeren plukkes de ny-udsprungne birkeblade og de lysegrønne granskud i skoven tæt på Nors Sø i Nationalpark Thy.

På Thisted Bryghus bliver de naturlige aromaer fra skoven indfanget, når man brygger den milde og friske Thagaard Øl.

Øllet udgør en særdeles spændende og sansebehagende smagsingrediens, og bidrager med lette aromaer af pebermynte og citrus i Thagaard Isen.

Smagsoplevelsen understreges af den cremede flødeis, der har sin oprindelse fra danske landmænd, hvis køer leverer fløden til de lækre og velsmagende flødeisvarianter fra Mejerigaarden og Premier Is i Thy.

MigogAalborg Shop

Har du i øvrigt set, at MigogAalborg lige har lanceret en webshop med lave priser på kvalitetsprodukter?

Tjek det ud her – eller klik på billedet

JØRN gentager succes: Julefrokost med udsigt over Limfjorden

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis der er én restaurant i byen, som kan prale af den helt perfekte placering, kan det næsten kun være Restaurant JØRN.

Den er placeret i den arkitektoniske perle, Utzon Center, tæt ved både fjord og by.

I de helt unikke omgivelser serverer de dagligt elegante frokostretter, med sans for både detaljer og smag.

Om torsdagen har de stor succes med deres Wine & Dine, hvor de serverer lækker aftensmad til hverdagspris. Det kan du læse meget mere om her.

Sidste år lancerede Restaurant JØRN deres helt særlige form for julefrokost, som var yderst populær.

”Julefrokosten sidste år var en stor succes, så det vil vi selvfølgelig gerne gentage. Det bliver med mange af de samme elementer,” fortæller køkkenchef, Tina Jakobsen, til MigogAalborg.

Foto: Restaurant JØRN
Foto: Restaurant JØRN

God mad i godt selskab

De fleste har nok stiftet bekendtskab med den vilde julefrokost, hvor mad og drikke indtages i bizarre mængder, og skandalerne står i kø.

Hos JØRN vil man gerne tilbage til rødderne, hvor det handler om at hygge sig med god mad og socialt samvær.

”Med al respekt for de julefrokoster med fuld musik på anlægget og dans på bordene, holder vi det lidt mere low key og hyggeligt hernede. Der skal være plads til at snakke og nyde hinandens selskab, selvfølgelig med god mad og drikke involveret.”

Julefrokostmenuen kan deles af selskaber fra minimum otte personer, imens man i ro og mag kan nyde hinandens selskab i den hyggelige restaurant – og selvfølgelig udsigten udover den smukke Limfjord.

Uden trængsel og alarm

Som man kender det fra JØRN, er maden anrettet let og elegant, så man ikke bliver overmæt og oppustet bare ved synet af de mange julegodter.

”Vi vil gerne skabe en oplevelse, hvor alle sanser bliver forkælet. Maden er lavet fra bunden med de bedste råvarer, og de rammer vi serverer det hele i er jo en fryd for øjet,” siger Tina og fortsætter:

”Maden serveres ved bordet, som en slags siddende buffet. På den måde kan gæsterne holde samtalen kørende og koncentrere sig om at hygge sig, mens maden bliver serveret.”

Et besøg på Restaurant JØRN er altid karakteriseret ved de bedste råvarer, og det gælder også, når det kommer til dem med procenter i.

”Vores juleøl er fra Fur Bryghus, og vores snaps er fra Nordisk Brænderi, som virkelig leverer noget af den højeste kvalitet på markedet.”

Lokale råvarer af høj kvalitet

De lækre julespecialiteter kan nydes for 350 kr. pr. person (fra otte personer).

Julefrokost hos JØRN tager imod aftenreservation (fra otte personer) på fredag og lørdage fra 9. november til 15. december. Det er også muligt at bestille bord andre dage i ugen. Her dog min. 20 personer – eller alternativt til frokost, alle ugens dage fra 11-15.

Menuen består af otte retter, som alle er lavet på lokale råvarer af høj kvalitet:

Menu:

Stegt sild – æggecreme – løg

Gravad laks – sennepsdressing – dild

Bagt laks – håndpillede rejser – citron

Grov leverpostej – svampe – bacon – rødbede

Julemedister – sennep – æbleflæsk

Rosastegt andebryst – rødkål – andesauce

Braiseret svinenakke – kartofler – tyttebær

Risalamande – mandler – kirsebærsauce

Danske oste – chutney – oliven – kiks

Serveres med rugbrød og surdejsbrød

Du finder info om bordbestilling og mere info her.