Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Modeshow, DJ og inspiration: Kom til kæmpe Konfirmandaften i Shoppen

Af Emil Kjær Jørgensen

Den store dag nærmer sig så småt for årets konfirmander.

Torsdag 8. februar 2024 kl. 18.30-21.00, afholdes en stor konfirmandaften i SHOPPEN for kommende konfirmander og deres forældre.

Aftenen byder på modeshow med dansere fra House of Dance, DJ-musik og masser af inspiration til konfirmationsfesten og blå mandag.

Det kan vi glæde os til

Det bliver et helt særligt modeshow, når det afholdes i samarbejde med de seje dansere fra House of Dance. De vil præsentere konfirmationstøj og blå mandags outfit fra Kings & Queens og Gina Tricot.

Der vil være inspiration til drengenes tøj, og også outfits til pigerne, som ønsker noget andet end den klassiske hvide kjole.

Efter modeshowet kan man spare 20% på alt undtagen i forvejen nedsatte varer hos både Kings & Queens og Gina Tricot, som holder ekstra åbent denne aften.

Tips og tricks til makeuppen

Til konfirmandaften i SHOPPEN vil der også være inspiration til selve konfirmationsfesten.

Shoppen får nemlig besøg af Sara Giessing, der giver tips og tricks til hvordan makeuppen skal være på den store dag.

Der er samtidig mulighed for at købe noget af den makeup, som Sara viser frem, da BySahl også deltager i Konfirmandaften med et udvalg af deres produkter.

Derudover kan man prøve de smarte Myselfie fotostande, der kan bruges til at tage sjove billeder med gæsterne til den store dag.

Fotograf Lise Rødbro vil også være til stede og kan bookes til at tage flotte billeder og forevige konfirmationsfesten.

Man kan derudover også finde inspiration til borddækningen med kreative idéer fra boligstylist Kristinna Andreasen, der dækker bordene med produkter fra Bahne, H&M Home og Partyland.

Der vil også være inspiration til blå mandag – bl.a. kigger Maximum forbi og fortæller om muligheden for at holde blå mandag hos dem.

Prisen er for arrangementet er kun 50 kr. (både konfirmand og forældre skal have billet), og for den pris får man udover en hyggelig aften sammen med andre kommende konfirmander og deres forældre også en lille sandwich fra Bogø Sandwich samt vand/sodavand.

Der vil desuden være fed musik fra DJ Sass Meyer og mulighed for at vinde fede præmier.  

Du kan finde billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også