Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Modeshopping i Aalborg: Her bør du købe tøj

Af Annoncør

Det vrimler med gode shoppingmuligheder i Aalborg. Især når det gælder tøj og mode. Det er nemt at finde kvalitetstøj til gode priser i de mange butikker, og det er noget, der glæder aalborgenserne, samt alle andre der kommer til byen.

Annoncør betalt indhold leveret af Tinybear.dk

Masser af tøjbutikker i Aalborg centrum

Du har ekstremt gode muligheder for at klæde dig flot på, hvis du kommer forbi Aalborg. Der er et hav af forretninger med tøj til både mænd og kvinder – og der er fokus på kvaliteten. Priserne er dog stadig glimrende. Særligt når der er sæsontilbud og udsalg,  hvilket er tilfældet i mange forretninger i øjeblikket.

I den kolde vintertid er det oplagt at tage forbi shoppingcenteret Friis, som jo blandt andet har den store H&M samt Magasin. Her kan du være sikker på at finde den nyeste mode til både mænd og kvinder – endda med et bredt udvalg, så der er masser af muligheder. Tøjafdelingen i Salling er også alsidig og byder på mode af glimrende kvalitet. I både Friis og Salling kan du nemt shoppe i flere timer uden bekymring for vejret. Samtidig er det muligt at få en god bid mad, når du trænger til det.

Mode i forskellige prisklasser

Derudover er der selvfølgelig de mange enkeltstående tøjbutikker i Aalborg, der har deres eget fokus. Vi finder mode i forskellige prisklasser, da byen både har prisvenlige og dyre forretninger.

Mænd kan købe billigt ind i butikker som Jack & Jones, Marcus og Tøjeksperten. Hvis det skal være lidt dyrere, er der forretninger som Bertoni, eller Tiger of Sweden-afdelingen i Friis.

For kvinder er der naturligvis endnu flere muligheder end for mænd. Der er masser af gode forretninger i alle prisklasser – vi kan blandt andet nævne Esprit, Bahne, Vero Moda, Tiffany og Gina Tricot.

Sportstøj kan fås billigt i Sport24, og hvis du mangler sko er der muligheder som Zjoos, Deichmann, Skoringen, m.fl.

Altid nyt på vej

Det allerbedste ved shopping i Aalborg er dog, at der altid er nyt på vej. Der kommer nye forretninger byen til hvert år. Hvem ved, måske vælger en kendt modeiværksætter som Michael Ginnerskov Jensen at starte en forretning op i 2021? Det er i hvert fald noget, som vi alle kan håbe på.

Samtidig er der alle de nye kollektioner, som de eksisterende forretninger er flittige til at opdatere.

Shopping inden jul og nytår

Der er nogle særlige højtider på vej, hvilket giver de fleste danskere anledning til at købe endnu mere ind. Måske skal du ud at købe julegaver til familie og venner – og her er tøj jo altid oplagt – eller også mangler du selv nogle flotte klæder til de mange fester og frokoster, der er tradition for i december.

Hold derfor øje med tilbud over de næste par måneder. Samtidig kommer der nye vinterkollektioner, som også er oplagte at se nærmere på. Hvis du skal købe tøj og mode som gave til andre, så kan du overveje et alternativ ved at købe et Aalborg City gavekort, som dækker mere end 30 tøjbutikker samt en god håndfuld andre forretninger, der ikke relaterer sig direkte til mode.

I alle tilfælde er julesæsonen på vej, så det er positivt, at der er så mange gode shoppingmuligheder i Aalborg midtby!