Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Konfirmandernes Dage: Mød Alexander Husum i Aalborg Storcenter

Af Emil Kjær Jørgensen

Kommende konfirmander har al mulig god grund til at lægge vejen forbi Aalborg Storcenter i denne weekend.

Storcenteret inviterer nemlig indenfor til Konfirmandernes Dage.

Gæster kan se frem til to spændende dage fyldt med inspiration til den store dag.

Butikkerne står klar med tips og vejledning til både konfirmander, forældre og søskende, så alle kan finde det perfekte outfit. Søndag kigger Danmarks største Youtuber Alexander Husum forbi.

Mød Alexander Husum og få en selfie

Rigtig mange børn og unge følger hver dag med i, hvad Alexander Husum finder på at lave. Hvad end du er til vilde challenges, skøre pranks eller sjove sketches, så kan Alexander Husum underholde i flere timer.

Søndag står Alexander Husum klar med et stort smil til at hilse på alle sine fans, så kom forbi og få en highfive, en selfie og en autograf. Det er gratis at deltage, og det foregår den 4. februar på Centertorvet i Aalborg Storcenter.

Som noget helt nyt har Aalborg Storcenter fået et online kø-system, så du kan gå rundt og hygge dig i centret, mens du venter på at møde Alexander Husum. Det eneste du skal gøre, er at scanne QR-koden, som du finder ved alle indgange til Aalborg Storcenter samt på Centertorvet, og herefter vil du automatisk blive sat i køen.

Du kan løbende følge med på din telefon og se, hvor mange personer som er i kø foran dig og se en estimeret ventetid.

Konfirmandernes Dage: Mød Alexander Husum i Aalborg Storcenter

Find inspiration til konfirmationstøjet

På Centertorvet kan du finde inspiration til konfirmationstøjet, når udvalgte butikker viser moden for 2024 frem.

Du kan også finde gode priser på smykker fra Henrik Ørsnes, hvor personalet står klar til at rådgive dig, hvad end du er på udkig efter den perfekte gave eller smykker til dig selv.

Hos Vibholm Guld og Sølv kan alle konfirmander deltage i en vild konkurrence lørdag og søndag.

Butikken har sat præmier på højkant for mere end 5000kr., og det eneste du skal gøre for at deltage, er at komme forbi Vibholm Guld og Sølv ved Bilka Torv og fortælle, hvornår du skal konfirmeres.

Begge dage giver butikken goodiebags til de første 25 konfirmander, som kigger forbi.

Mere end 20 butikker står klar med tøj, sko og accessories, som passer til den store dag. Drengene kan blandt andet finde årets konfirmationstøj i butikker som ONLY&SONS, Nielsens Teenz, Jack & Jones, Selected og mange flere.

Der er Konfirmandernes Dage i weekenden lørdag den 3. og søndag den 4. februar i Aalborg Storcenter. Begge dage fra kl. 10-16.

Du kan møde Youtuber Alexander Husum søndag den 4. februar fra kl. 12, og du kan stille dig i kø fra kl. 10. Aalborg Storcenter lukker køen kl. 14, men har du et nummer i køen inden da, kommer du til at møde Alexander Husum.

Del artikel

Andre læser også