Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mobilabonnementer: Se oversigten og find det bedste mobilabonnement her
Denne side er en annonce

Tale

Fri

Data DK/EU

60 GB / 9 GB

Pris

119 kr

✔ Ingen binding
✔ Telenor netværk
✔ Oprettelse 0 kr

Tale

Fri

Data DK/EU

55 GB / 9 GB

Pris

119 kr

✔ Ingen binding
✔ Telenor netværk
✔ Oprettelse 0 kr

Tale

Fri

Data DK/EU

24 GB / 0 GB

Pris

100 kr

✔ Ingen binding
✔ 3 netværk
✔ Oprettelse 0 kr

Tale

Fri

Data DK/EU

30 GB / 20 GB

Pris

199 kr

✔ Ingen binding
✔ TDC netværk
✔ Oprettelse 99 kr

Tale

Fri

Data DK/EU

40 GB / 13 GB

Pris

149 kr

✔ Ingen binding
✔ TDC netværk
✔ Oprettelse 0 kr

Tale

2 Timers

Data DK/EU

2 GB / 2 GB

Pris

48 kr

✔ Ingen binding
✔ Telenor netværk
✔ Oprettelse 0 kr

Tale

Fri

Data DK/EU

Fri / 20 GB

Pris

119 kr

✔ Ingen binding
✔ TDC netværk
✔ Oprettelse 0 kr

Tale

Fri

Data DK/EU

60 GB / 0 GB

Pris

99 kr

✔ Ingen binding
✔ 3 netværk
✔ Oprettelse 0 kr
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Få en oversigt over mobilabonnementer

Har du brug for et godt overblik over de forskellige mobilabonnementer? Så er du kommet det rette sted. Her på siden finder du en masse god information om en række forskellige mobilabonnementer, og du kan på den måde hurtigt sammenligne de forskellige mobilabonnementer.

Siden har til formål at give dit et godt overblik, og samtidig rådgive dig i forhold til hvilke ting, som man skal være opmærksom på, når man skal have et mobilabonnement, eller skifte til et nyt mobilabonnement. Der findes rigtig mange mobilabonnementer i Danmark, og det kan derfor være svært at finde hoved og hale i hvilke der er de bedste. Der er faktisk rigtig stor forskel på mobilabonnementerne, og det får du let et overblik over her på siden.

Mobilabonnementer du kan få

På det danske marked er der rigtig mange forskellige mobilabonnementer tilgængelig. Det skyldes først og fremmest, at der er rigtig mange forskellige udbydere. Den enkelte udbyder tilbyder desuden ofte flere forskellige løsninger, hvor man får forskellige fordele. Grunden til, at der er så mange forskellige mobilabonnementer er, at der er meget stor forskel på hvilke behov folk har. Nogle har brug for meget data, nogle taler meget i telefon, mens andre måske har brug for forskellige musik- og streamingtjenester.

Det betyder altså, at du som forbruger, kan få rigtig mange forskellige mobilabonnementer. Du er altså ikke tvunget til at vælge et bestemt, og du bør tænke de forskellige parametre ind i dit valg. Ting, som hvor god dækning der er hos det enkelte selskab, hvor god service der er og så videre, er også vigtigt at tage højde for, når man skal have et godt mobilabonnement. Derudover er der stor forskel på prisen, og det er også et aspekt, som rigtig mange har fokus på.

Find de bedste mobilabonnementer

Når du skal have nyt mobilabonnement, så vil du med sikkerhed gerne have det bedste mobilabonnement. Det er dog ikke bare sådan lige at udnævne hvilket abonnement, der er det bedste. Det skyldes, at der er rigtig mange personlige præferencer, når det kommer til valg af mobilabonnement. Præferencerne afhænger ofte rigtig meget af, hvordan man bruger sin mobiltelefon og hvor meget man bruger sin mobil.

Det er altså meget personligt, og det afhænger af den enkeltes behov, hvilket abonnement der er det bedste. Det kan være parametre som mængde af fri data, om man har fri tale eller ej, om der er ekstra goder med og hvor god dækning, der er. Alle disse ting er med til at påvirke, hvor godt et mobilabonnement er. De forskellige mobilabonnementsudbydere, som udbyder telefoni, har også forskellige abonnementer. Det har de fordi, de så har abonnementer til forskellige målgrupper. Derfor vil man også opleve, at der er flere muligheder hos den enkelte udbyder. Det betyder også,

at hvis du ikke er tilfreds med det, som du har, så kan du måske finde et der passer, hos den udbyder, som du allerede har.

Billige mobilabonnementer

En af de ting, som rigtig mange har fokus på, når de skal have et nyt mobilabonnement, er prisen. Det er også et godt parameter at have fokus på, selvom man selvfølgelig også skal huske de andre. Prisen er et godt fokuspunkt, da der er rigtig mange penge at spare, hvis man går op i dette. Der er enorm stor forskel på prisen hos de forskellige telefoniudbydere, ligesom de enkelte udbydere, også har forskellige abonnementer, hvor prisen varierer meget.

Hvis du gerne vil finde det billigste mobilabonnement, så er det let at sammenligne de forskellige mobilabonnementer her på siden. Det er vigtigt, at du overvejer hvilke andre parametre, som er vigtige for dig, og så kan du derefter gå på jagt efter, hvilket telefoniselskab der kan give dig den bedste pris. Det er let at sammenligne abonnementerne på pris, men man skal også have fokus på dækning, hvilke fordele der er, om man har data tilgængeligt i Danmark og udlandet og så videre.

Mobilabonnements fordele

Der er rigtig mange fordele, som man skal være opmærksom på, når man skal vælge mobilabonnement. Først og fremmest kan man overveje, om man gerne vil have fri tale. Med fri tale menes, at man betaler den samme pris for et mobilabonnement, uanset hvor meget man taler i telefon. Denne fordel er super god for personer, som taler rigtig meget i telefon. Ved at have fri tale, slipper man for at bekymre sig om en dyr regning, fordi man snakker meget i telefon.

En anden fordel som er god, når man er på jagt efter god telefoni er, fri data. Med fri data menes, at man kan frit gå på nettet, uden at man betaler ekstra for mængden af data man bruger. Man bruger data hver gang, at man tilgår nettet via telefonen, og regningen kan lynhurtigt blive stor, hvis man bruger data udover den grænse, som man har i sit abonnement. Man skal også være opmærksom på, at man kan få fri data enten i Danmark eller i hele EU. Det er relevant at have fri data i EU, hvis man er meget i udlandet.

En anden fordel ved mange mobilabonnementer er, at man får fordele som fri adgang til forskellige musik- og streamingtjenester. Det kan være, at man kan få adgang til viaplay eller spotify, som en del af sit abonnement hos en mobiludbyder, men ikke hos en anden.

Danske mobilabonnementer

Der er rigtig mange danske mobilabonnementer, og som dansker giver det nok bedst mening at vælge et dansk mobilabonnement fra en dansk telefoniudbyder. I Danmark kan man få mobilabonnementer til mange forskellige priser, og prisen afhænger ofte rigtig meget af, hvad mobilabonnementet indeholder.

I dag har rigtig mange danske mobilabonnementer som udgangspunkt fri SMS og fri tale inkluderet, og rigtig mange abonnementer har også fri data i hvert fald til en vis grænse. Det kan være, at man gratis kan bruge 10 GB data i det abonnement man har, mens andre abonnementer måske har ubegrænset dataforbrug. De fleste danske mobilabonnementsudbydere, har supergode vilkår, men det er altid vigtigt, at man er opmærksom på, hvad man siger ja til, inden man gør det.

Ekstra goder i mobilabonnementer

Når man skal have nyt mobilabonnement, kan man også være opmærksom på de ekstra goder, som der er mulighed for at få. Ofte kan du få nogle rigtig fede fordele hos nogle udbydere, men du betaler selvfølgelig også ofte lidt for de ekstra goder. Det er derfor vigtigt at være klar over, hvilke goder, som man godt kunne tænke sig, og hvad man er villig til at betale for det. Nogle telefoniudbydere tilbyder, at man inkluderet i prisen, kan vælge en gode, som man har med i mobilabonnementet. Hos nogle udbydere kan man skifte denne gode, fra måned til måned.

Nogle af de goder, som man kan opleve at få tilbudt er adgang til forskellige musik- og streamingtjenester. Det kan eksempelvis være, at adgang til Netflix eller Viaplay er inkluderet i ens abonnement. Måske får du tilbudt adgang til musiktjenesten Spotify, som en del af dit abonnement. Nogle telefoniudbydere giver også gratis adgang til eksempelvis TV2play.

Sammenlign mobilabonnementer

Vil du gerne sammenligne de mange forskellige mobilabonnementer, så har du muligheden her på siden. Vores side giver dig mulighed for at undersøge mange af de danske mobilabonnementer, og på den måde kan du sammenligne telefoniudbyderne på pris, fordele og kvalitet.

Når du sammenligner mobilabonnementer, er det en rigtig god idé at se på hvor god dækning udbyderen har i landet, ligesom det er en god idé at se på hvilke ting der er inkluderet i den faste pris. Her skal du se på om der er fri SMS, fri tale, fri data og så videre. Alle disse ting kan spille ind på prisen, og måske er du villig til at betale lidt mere, hvis alle disse ting er inkluderet.

Hvilket netværk er mobilabonnementet på?

Rundt omkring i Danmark er der opsat telefonmaster, som sørger for, at vi som mobilbrugere har dækning rundt omkring i landet. Der findes forskellige mobilnetværk i Danmark, og det er altså forskelligt hvilket netværk de forskellige udbydere er koblet på.

Eksempelvis har TDC og Telia hver deres netværk, og det betyder også, at dækningen kan variere alt efter hvilket abonnement du vælger. Flere af de små mobilabonnementsudbydere er altså opkoblet på de større selskabers master, og derfor skal man være opmærksom på hvilket, hvis man vælger et af dem. Selvom dækningen i Danmark i dag er ekstremt god de fleste steder, så er der faktisk forskel fra netværk til netværk. Derfor kan det være en god idé at undersøge hvilket eller hvilke netværk, der dækker bedst i dit område, inden du vælger mobilabonnement. Dårligt signal kan være virkelig frustrerende, og derfor er det helt klart et parameter, som man skal være opmærksom på.

Vælg det bedste mobilabonnement for dig

Når du skal vælge mobilabonnement, har du mulighed for at se forskellige anmeldelser, samt tests af de forskellige selskaber. Det kan give dig en indikation på, hvilket mobilabonnement, som er det bedste for dig. Samtidig er det, som tidligere nævnt, vigtigt at være klar over hvilke kriterier, som man har.

Hvad der er det bedste abonnement for dig, afhænger også rigtig meget af, om du taler meget i telefon, om du bruger meget data og om du eksempelvis rejser rigtig meget rundt. Det er vigtigt, at du vælger det bedste abonnement for dig.

Det bedste abonnement til prisen

Priserne på de forskellige mobilabonnementer varierer rigtig meget, og derfor kan man jo også vælge udelukkende at vælge abonnement ud fra pris. Grunden til, at de forskellige mobilabonnementer varierer så meget i pris, er jo i bund og grund også fordi, de er meget forskellige. Du kan dog også opleve, at to abonnementer har de samme vilkår og muligheder, men variere i pris.

Netop derfor er det en god idé at være opmærksom på prisen, når man vælger abonnement, men samtidig også være opmærksom på de mange andre faktorer, som spiller ind. Priser for et mobilabonnement kan eksempelvis være 90 kroner eller 170 kroner, men der findes også rigtig mange andre prisniveauer. Hvilket abonnement, der er det bedste til prisen, afhænger jo i høj grad af dit forbrug. Hvis du har et højt dataforbrug, så kan det jo være en rigtig god idé at betale lidt ekstra for at få fri data, fremfor at vælge et abonnement, hvor man betaler alt efter dataforbrug, og dermed kan risikere at få en stor efterregning.

Mobilabonnement med flest goder

Der er rigtig mange forskellige goder, som man kan få med hos de forskellige mobilabonnementsudbydere. Det kan eksempelvis være, at man kan få et mobilabonnement med musik. Her kan det være, at adgang til enten Spotify eller Tidal som en gratis del af sit abonnement. Nogle mobilabonnementsudbydere giver besparelser på tjenesterne, mens andre lokker med gratis adgang enten hele tiden eller i perioder.

En gode i et mobilabonnement kan også være fri data. Generelt bruger danskerne i dag rigtig meget data via mobilen, da man let kan tilgå forskellige sider på nettet fra sin smartphone. Derfor har mange danskere brug for et abonnement, hvor der er adgang til meget data. Her kan en af fordelene som en udbyder kan tilbyde være fri data. Man skal dog være opmærksom på, at begrebet fri data ofte ikke er helt korrekt. Mange abonnementsudbydere har en begrænsning på 1000 GB, hvilket dog også er rigeligt for selv de mest krævende brugere.

Mobilabonnement med fri tale

Som tidligere nævnt kan man altså få mobilabonnementer med fri tale. Her skal man ikke bekymre sig omkring, hvor meget man taler, for prisen på ens abonnement er det samme uanset hvor meget man taler i telefon.

Det betyder altså, at hvis man snakker rigtig meget i telefon, så kan det være en god idé at vælge et abonnement hvor du får fri tale. Med fri tale kan man tale uafbrudt, og samtidig undgå at betale ekstra penge fordi man har snakket ud over det antal timer, som der er inkluderet i ens abonnement.

Har jeg brug for mobildata?

I dag har de fleste mobilbrugere brug for data, da man i dag tilgår internettet rigtig meget via sin telefon. Der findes dog stadig nogle, som overhovedet ikke bruger telefon til at gå på nettet. Hvis man ikke gør det, så har man selvfølgelig ikke brug for mobildata.

Langt de fleste har dog brug for mobildata, og for de fleste er det en god tryghed, hvis man har fri data. På den måde skal man ikke bekymre sig om, hvor meget man går på nettet, og man slipper for, at man har opbrugt sin datamængde inden man går ind i en ny måned. Nogle udbydere tilbyder, at man kan få en SMS hvis man er ved at have opbrugt sin data, og derfor er der nogle, som har en begrænset datamængde, der ikke har mulighed for at bruge mobildata i slutningen af måneden.

Fordele ved at skifte mobilabonnement

Mange af jer, som besøger denne side, har nok allerede et mobilabonnement. Men hvis du er på jagt efter et nyt mobilabonnement, så vil du også opleve, at der kan være forskellige fordele ved at skifte mobilabonnement. De forskellige mobilabonnementsudbydere konkurrerer hele tiden, og det betyder også, at der hele tiden bliver gjort noget ud af at forbedre pris og vilkår for kunderne. Derfor vil man ofte opleve, at ens vilkår bliver bedre, når man skifter mobilabonnement.

Man kan altså måske få flere fordele i ens abonnement, når man vælger at skifte til en ny udbyder eller genforhandle med sin nuværende.

Hvordan skifter jeg mobilabonnement?

Det er faktisk utroligt nemt at skifte mobilabonnement, og når man vælger at skifte, så sker overflytningen ofte helt automatisk. Når du bestiller et nyt abonnement, får du tilsendt et simkort, og så kan du ellers gå i gang med at bruge dit nye mobilabonnement.

Når man skifter mobilabonnement, er det ofte den nye udbyder, som står for at opsige det gamle. Man skal dog være opmærksom, at nogle mobilabonnementer har en binding, og det betyder, at man i bindingsperioden ikke kan opsige sit abonnement. Alt i alt er det dog rigtig let af skifte mobilabonnement, da man blot giver sin oplysninger til den nye udbyder, som så sørger for overflytningen. Hos de fleste mobilabonnementsudbydere kan du faktisk tilmelde dig deres abonnement via deres hjemmeside, og her indtaster du så en række oplysninger, som gør, at det nye selskab kan opsige dit abonnement hos det gamle selskab. Det er altså super simpelt at skifte mobilabonnement.

Det er klart lettest at skifte mobilabonnement indenfor den samme udbyder, men som før nævnt, så står det nye selskab som regel for overflytningen. Du skal dog være opmærksom på, at det kan tage nogle uger, når man skal skifte selskab. Det gælder især hvis man vil flytte sit gamle nummer over i et nyt selskab.

Flytning af dit gamle nummer

Det kan godt lade sig gøre at flytte sit gamle nummer med over i et nyt selskab, men det kræver lidt mere, end hvis man blot siger ja tak til et nyt nummer. Langt de fleste telefoniselskaber benytter sig af fysiske SIM-kort, og det gør, at det tager lidt tid, når SIM-kortet skal sendes med posten. Hvis du har valgt, at du gerne vil beholde dig gamle nummer, vil du først modtage et SIM-

kort med et midlertidigt nummer. Når dit nummer er blevet flyttet over i det nye selskab, vil du så modtage et nyt SIM-kort, hvor dit gamle nummer er tilgængeligt på. Du kan vælge at vente med at tage det nye abonnement i brug indtil det gamle nummer er overflyttet.

Når du får et nyt mobilabonnement, så sørger den nye udbyder automatisk for at opsige dit gamle abonnement. Det er også det nye selskab der står for at overføre dit gamle nummer, så du har adgang til det via dit nye abonnement. Det er altså muligt at få dit gamle nummer med over i et nyt selskab.

Kan jeg forhandle om mit mobilabonnement?

Mange er ikke klar over det, men man kan faktisk godt forhandle omkring sit mobilabonnement. Det gælder særligt, hvis man ønsker, at man skal have bedre vilkår hos den udbyder, som man allerede har. Her kan man ofte forhandle bedre vilkår, hvis man er en loyal kunde eller hvis man har flere mobilabonnementer samlet hos den samme udbyder.

Det betyder også, at hvis man er på jagt efter et bedre mobilabonnement til en bedre pris, så behøver man ikke nødvendigvis at skifte udbyder. Hvis man ellers er tilfreds med dækningen og kundeservice hos sin nuværende udbyder, kan man jo med fordel starte med at undersøge mulighederne for at få bedre vilkår, inden man vælger at skifte til en anden udbyder.

Ny mobil med nyt abonnement

Der er rigtig mange telefoniselskaber, som tilbyder en, at man kan købe en ny mobiltelefon, når man skifter mobilabonnement. Det kan være en god idé hvis du alligevel er træt af din gamle mobil, og gerne vil have en ny. Der kan være mange penge at spare på mobiltelefonen, hvis du køber den i forbindelse med et abonnement, men man skal også være opmærksom på, at der så ofte er en binding på abonnementet.

Du skal ikke nødvendigvis købe ny telefon, når du køber nyt mobilabonnement, men ofte giver det god mening at slå to fluer med et smæk. Der er dog også mange som skifter mobil uden grund fordi de lader sig lokke af de gode tilbud fra mobilabonnementsudbyderen.

Binding på dit mobilabonnement

Nogle abonnementer har binding når man tilmelder sig dem, og det betyder, at man ofte er tvunget til at have abonnementet i minimum 6 måneder. Det er ikke alle abonnementer, som der er binding på, og der kan være forskellige grunde til, at der er binding på et abonnement.

Det kan eksempelvis være fordi, man har købt en telefon i forbindelse med ens abonnement, og så vil selskabet sikre en vis indtjening til gengæld for den gode pris på mobilen. Grunden til, at der er binding, er jo også, at selskaberne gerne vil holde på dig så længe som muligt. Bindingsperioden kan være både god og dårlig for dig. Det gode er, at du ofte får en bedre pris fordi du binder dig, men omvendt, har du ikke mulighed for at slippe ud af aftalen i perioden.

Sortering

Listen viser et bredt udsnit af mobilabonnementer i DK, men inkluderer ikke alle. Vi samarbejder med flere af mobilabonnementerne på listen, hvilket betyder, vi kan modtage provision fra udbyderen. Størrelsen på denne provision har indflydelse på, hvordan listen er sorteret. Oplysningerne om firmaerne kommer fra firmaerne, og vi tager forbehold for fejl.