Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor utryghed: Mobil politistation indsættes i Aalborg-bydel

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto / Foto: presse-fotos.dk
Arkivfoto / Foto: presse-fotos.dk

Nordjyllands Politi indsætter senere i dag, den 26. oktober 2023, den mobile politistation – nærmere bestemt bliver det på en adresse på Hellevangen i Aalborg.

Indsættelsen af den mobile enhed sker som en direkte følge af de alvorlige voldtægtssager, som politikredsen i øjeblikket efterforsker intenst i.

Du kan læse seneste nyt om sagen her:

En ekstra tryghedsindsats

Den mobile politistation kommer til at blive opstillet på Hellevangen, og det sker i tidsrummet kl. 16.30 – 18.00.

Mere præcist sker det efter aftale med den lokale boligforening, og opstillingen sker ved afdelingen 1048, Hellevangen 57-99.

Det oplyser den ansvarlige politileder for dén tryghedsindsats, politikommissær Simon Hjort Jacobsen, der i forbindelse med indsættelsen af den mobile politistation siger:

”Denne dybt alvorlige hændelse har helt forståeligt skabt betydelig utryghed blandt borgerne – ikke mindst i de områder, hvor den mistænkte person er blevet set. Og derfor opstiller vi nu den mobile politistation i et af de berørte områder.”

Politikommissæren pointerer, at alle borgere er meget velkommen til at lægge vejen forbi den mobile politistation.

”Det passer måske med, at man er på vej hjem fra sit arbejde eller fra indkøb. Kig endelig forbi og tal med vores betjente, hvis du er utryg – eller du har brug for vende noget om at sagen med os. Det er derfor, at vi er der.”

Simon Hjort Jacobsen understreger slutteligt, at man altid kan ringe 114, hvis man har informationer til efterforskningen eller har brug for at tale med politiet.

Del artikel

Andre læser også