Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra by til land: Møbelsalg i Tylstrup er en stor succes

Af Emil Kjær Jørgensen

Kan man sælge møbler i Tylstrup?

Svaret er et rungende JA!

Efter en epoke med den populære butik Gades Møbelcenter i Aalborg, rykkede Anette Gade i 2019 fra storbyen til den mindre by Tylstrup, hvor hun nyder stor succes med butikken Møbelsalg i de gamle lokaler som tidligere husede Tylstrup Bolighus.

“Vi oplever, at mange er rigtig glade for at komme til en mindre, lokal forretning med et godt og bredt sortiment inden for møbler til både stue og værelser,” fortæller indehaver Annette Gade.

Her er hemmeligheden bag

Hos Møbelsalg i Tylstrup kender kunderne personalet på deres fornavne.

“Det nyder vi helt vildt. Vi sætter pris på at være i øjenhøjde med vores kunder og vil ikke sælge for en hver pris, men hellere sikre os, at kunderne kommer hjem med det rigtige, i stedet for bare at ‘fyre noget over disken’,” forklarer Annette Gade.

Møbelsalgs helt store styrke er det store varelager.

“Vi ved jo alle sammen godt, hvor træls det er at skulle vente alt for længe på noget vi endelig har besluttet os for at investere i, og derfor har vi valgt at have et stort varelager og ellers have en tydelighed både i butikken og i vores webshop omkring forventet leveringstid,” forklarer Annette.

Webshoppen er efterhånden kendt vidt og bredt og der er flere og flere kunder fra hele landet, som finder vej – og faktisk også flere og flere fra udlandet.

“Vores webshop rummer alt fra barstole til loungestole, spisebordsstole, otiumstole, sofaer, skænke og tv-møbler. Og for nylig har vi også fået forhandlingen på Innovation, så day beds og sovesofaer er begyndt at gå rigtig stærkt også nu,” siger Annette.

Fra by til land: Møbelsalg i Tylstrup er en stor succes

Stor ekspertise i specialfremstillede møbler

Flere og flere kunder efterspørger at kunne designe deres drømmemøbel – lige som de vil have det.

“Vi er rigtig stærke i at lave specialfremstillede møbler, så man eksempelvis får en sofa i netop den størrelse, det design og stof som kunden drømmer om.

At have noget som ikke alle de andre har, er jo også noget som mange sætter pris på, og det kan vi levere,” smiler Annette.

Møbelsalg har direkte kontakt med fabrikken, der producerer møblerne, og det gør, at man kun skal vente 1-2 måneder før drømmesofaen kan leveres.

Udstillingsmodeller er et hit

I Tylstrup boltrer Annette og co. sig lige nu på 600 kvm.

“Det er ikke altid nok plads, men det kommer faktisk vores kunder tilgode,” forklarer Anette.

“Det betyder nemlig, at vi indimellem må sælge lidt ud af udstillingsmodellerne, for at få plads til noget nyt. Noget som vores mange kunder nyder godt af.”

Efter snart fem år i Tylstrup, fortryder Annette ikke et sekund, at hun byttede Aalborg ud med Tylstrup.

“Jeg elsker stadig Aalborg, men Tylstrup er jo heldigvis stadig i Nordjylland. Vi bruger i høj grad stadig regionen som lokkemiddel for vores kunder.

For udover at lave god kaffe, så fortæller vi dem også gerne om det fantastiske område omkring os med Tylstrup Kro og den dejlige natur.

Jeg tror markedsføringen virker, for vi oplever jævnligt, at folk fra Sjælland, Fyn og Sønderjylland kører op til os for at se på vores møbler,” siger Annette med et grin.

Møbelsalg har åbent i butikken torsdag, fredag og lørdag. Mandag til onsdag er der åbent efter aftale.

“Vi er få personer i det daglige i butikken, og vi har jo også brug for at holde lidt fri indimellem. De første dage i ugen koncentrerer vi os i stedet om at ordrebehandle fra webshoppen, køre ud på kundebesøg og holde lidt fri,” fortæller Annette.

Du finder Møbelsalg på Luneborgvej 59, 9382 Tylstrup og online lige her

Del artikel

Andre læser også