Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mistænkeligt dødsfald: Politi efterforsker død person ved shelterplads

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Nordjyllands Politi modtog tidligere i dag, den 5. august 2023 cirka klokken 13.30, en anmeldelse om en livløs person fundet ved en shelterplads i et område beliggende på Brorholtvej syd for Vadum.

Det medførte, oplyser lederen af den igangværende indsats, vicepolitiinspektør Kenneth Ginnerup, at Nordjyllands Politi straks afsendte patruljer frem til stedet.

Da patruljerne og ambulance ankommer, er der en livløs person, en mand, der kl. 13.51 erklæres for død. 

”På findestedet er der nogle omstændigheder til stede, som gør, at vi i øjeblikket betragter det som et mistænkeligt dødsfald,” fastslår vicepolitiinspektør Kenneth Ginnerup.

En lang række efterforskningsskridt

Han pointerer i den forbindelse, at når der er sådanne omstændigheder til stede i forbindelse med et fund af en afdød person, så iværksætter politiet omgående en lang række efterforskningsskridt. 

”Vores opgave er nu at få dækket præcist, hvad der er sket før, under og efter dødsfaldet, således at vi kan belyst hændelsesforløbet grundigt,” understreger Kenneth Ginnerup 

Og som en følge deraf vil man som beboer i området og trafikant, hvis man befinder sig i nærheden, kunne se man meget politiet i og omkring Vadum i de næste mange timer. 

”Vi er til stede med blandt andet kriminalteknisk efterforskning, beredskabs- og hundepatruljer samt indsatsleder. Det er helt normal procedure. Der er således ingen grund til bekymring, hvis man som borger ser meget politi i området.” 

Ring 114 ved oplysninger

Men til gengæld hører politiet gerne fra offentligheden, hvis man har oplysninger om den afdøde persons identitet – ring i så fald på telefon 114.

”Vi hører gerne fra borgere, der specifikt kender til personer, der tager ophold på den pågældende shelterplads, der ligger op ad Brorholtvej i området umiddelbart syd for Vadum Kirke,” siger vicepolitiinspektør Kenneth Ginnerup, der opfordrer borgere med specifikt kendskab til, hvem denne person kan være om straks at ringe til politiet på 114. 

”Et af omdrejningspunkter i vores efterforskning lige nu er få identificeret den afdøde person, så vil det være en stor hjælp i vores indsats, hvis man er bekendt med pågældendes identitet.” 

Nordjyllands Politi har i øjeblikket ingen yderligere oplysninger i sagen, men politiet vil udmelde yderligere til offentligheden, når det er muligt omkring den igangværende efterforskning.

Del artikel

Andre læser også