Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alvorlig hændelse: Små piger antastet af mand i Vejgaard

Af Michael Qureshi

Nordjyllands Politi har modtaget to anmeldelser om en mand, der i bydelen Vejgaard, Aalborg, har blufærdighedskrænket mindreårige piger.

Politiet efterforsker forholdene.

Efterforskere og lokalbetjente hos Nordjyllands Politi samarbejder i øjeblikket om to forhold, der fandt sted i går den 30. november 2021 og samme dag blev anmeldt til politiet.

Det har man netop meldt ud i en pressemeddelelse.

Det drejer sig som en mand, der tager kontakt til to mindreårige piger og spørger, om han må se deres bagdel mod betaling.

Hændelserne finder sted inden for kort afstand, både tidsmæssigt og geografisk, og pigernes beskrivelser af manden er sammenfaldende.

Derfor formoder vi, at der er tale om én mand,” forklarer politikommissær Simon Hjorth Jacobsen, leder af Nordjyllands Politis forebyggelsesafdeling i Aalborg.

Var på el-løbehjul

 Den ene pige blev antastet af en mand på et elløbehjul klokken 13.55, da hun gik ad Marievej, 9000 Aalborg, og var på vej hjem fra skole.

Manden spurgte til pigens alder, bopæl og tilbød hende penge for at vise sin bagdel. Det afslog pigen, og manden kørte sin vej i retning af Sofievej.

Den anden pige blev antastet af formodentlig samme mand på Jens Baggesens Vej, 9000 Aalborg, ved motorvejsbroen mellem klokken 14.15 og 14.45 – det vil sige kort tid efter.

Her tilbød manden ligeledes pigen penge mod at se hendes bagdel.

 

Politiet patruljerer ekstra i området

Politiet vurderer, at mandens anmeldte opførsel er blufærdighedskrænkelse, og Simon Hjorth Jacobsen oplyser, at politiet har startet en efterforskning op for at finde gerningsmanden.

”Så vi hører meget gerne fra borgere, der mener at have set noget af relevans for sagerne, eller som kender til manden. Ring til os på 114,” opfordrer Simon Hjorth Jacobsen.

Han understreger, at det også er et vigtigt fokus for politiet at sikre trygheden for borgerne i området:

”De familier, der bor i Vejgaard-området, skal kunne føle sig trygge ved, at deres børn går til og fra skole.

Derfor sender vi også ekstra patruljer ud at køre i området, og vi gør, hvad vi kan, for at finde frem til den omtalte mand. Man er meget velkommen til at rette henvendelse til os,” fastslår politikommissæren.

 

Har du set gerningsmanden? Ring 114

Manden, der formodes at have udvist en blufærdighedskrænkende adfærd over for to mindreårige piger i Vejgaard, beskrives således:

• Mand
• Etnisk dansk, talte dansk uden accent
• 20-30 år
• Almindelig til let kraftig af bygning
• Kort brunt hår
• Formentlig brunt skæg på hagen under mundbind
• Iført sort jakke/trøje og blå cowboybukser
• Bar på en hvid plastikpose med røde bogstaver under episoden på Marievej
• Kørte på et sort el-løbehjul

Del artikel

Andre læser også