Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Om få dage: Mikkel Hansen vender tilbage til træningen

Af Aske Bisgaard Pedersen
Foto: DHF
Foto: DHF

Mikkel Hansen, der siden februar har været sygemeldt med stress-symptomer, har længe været savnet for sølvmedaljevinderne fra Aalborg Håndbold.

I maj meldte klubben endeligt noget ud, hvor de luftede muligheden for et comeback til den danske storskytte i den kommende sæson.

Nu er det officielt, at Mikkel Hansen igen forventes at træne sammen med holdkammeraterne i 23/24-sæsonen. Det skriver Ekstra-Bladet.

Comeback-kamp er uklart

Faktisk joiner han resten af truppen allerede fra på torsdag:

“Mikkel starter op med resten af truppen på torsdag, og vi har heldigvis en god og lang opstart, hvor vi kan indlede det hele stille og roligt.

Vi har haft en god dialog med Mikkel gennem hele forløbet. Nu kigger vi fremad. Vi gælder os over, at han er klar til at deltage på lige fod med de andre,” udtaler direktør for Aalborg Håndbold, Jan Larsen, til Ekstra-Bladet.

Det er dog endnu for tidligt at sætte en dato for, hvornår venstrebacken igen kan opleves i aktion i Gigantium i en håndboldkamp.

Første chance er i testbraget den 18. august mod SG Flensburg-Handewitt, inden klubben tager imod Skjern Håndbold i ligaens åbningskamp et par uger senere.

Af nye ansigter er der bl.a. også den svenske storskytte, Jack Thurin, og de to danske landsholdspillere, Niklas Landin og Simon Hald, der alle skifter til Aalborg Håndbold til den kommende sæson.

Se det fulde kampprogram her.

Del artikel

Andre læser også