Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mikkel Hansen indrømmer: Derfor ville han ikke flytte til Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Mathias Gregersen Larsen
Foto: Mathias Gregersen Larsen

For snart et døgn tid siden kom en af de største udmeldinger fra én af verdens største håndboldspillere.

Mikkel Hansen fortalte på et pressemøde, at han til sommer indstiller sin karriere som håndboldspiller. Ikke blot i sin nuværende klub Aalborg Håndbold, men på alle verdens baner.

Mikkel Hansens kontrakt med Aalborg Håndboldklub varede ellers til sommeren 2025, men for at “stoppe mens legen er god” blev det altså et år tidligere end planlagt.

Håndboldspilleren har til sommer været tilknyttet klubben i to år, men selvom dagligdagen har været i Nordens Paris, flyttede Mikkel aldrig herop.

Derfor flyttede han ikke til Aalborg

I et interview med TV 2 Sport erkender han nu, at han undervurderede udfordringerne ved pendlerlivet fra København til Aalborg, hvilket viste sig at være mere krævende end forventet.

Derudover forklarer Mikkel Hansen, at han ikke ønskede at flytte sin familie permanent til Aalborg på grund af hans børn.

Desuden nævner han en helt særlig grund til, at han ikke ville flytte sin familie til Aalborg.

“Efter et år ville det have været umuligt at flytte herop (til Aalborg, red.) og slå sig ned, da det ville have været for hårdt for mine børn at skulle forlade deres skoler og venner. Det ville jeg ikke ønske at byde dem,” udtaler Mikkel Hansen til TV 2 Sport.

Direktøren for Aalborg Håndbold, Jan Larsen, tilføjer også, at pendlerlivet viste sig at være mere udfordrende end forventet for håndboldstjernen, der tilbragte 4-5 dage ad gangen i Aalborg.

Desværre endte det aldrig med at blive en ideel ordning for begge parter.

Del artikel

Andre læser også