Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu som Bad Boy: Mick Øgendahls nye show kommer til Aalborg

Af Ane Johanne Damgaard

Mick Øgendahl er klar med sit nye one man-show: BAD BOY.

Det skriver Microphone Entertainment i en pressemeddelelse.

Og lørdag den 5. september 2024 er vi i Aalborg så heldige at kunne opleve en af Danmarks sjoveste komikere i Aalborg Kongres & Kultur Center.

De sidste 30 år har han fået os til at knække sammen af grin både foran scenen og bag fjernsynsskærmen.

Nu går han endnu engang på scenen for at tage aalborgenserne med bag scenen i det liv, han lever.

Med I don’t give a fuck-briller på

Når han går på scenen med sit nye show i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), ser han verden gennem sine ’I don’t give a fuck’-briller.

Og målet med showet er helt simpelt – det skal være sjovt!

Mick Øgendahl er en af Danmarks mest kendte komikere, og igennem snart 30 år har han underholdt danskerne på landets store scener og i tv.

I efteråret 2024 går han Bad Boy-vejen, og drager igen på en omfattende Danmarksturné, som fører ham forbi AKKC’s store scene i Aalborghallen lørdag 5. oktober kl. 20.30.

Det nye show ’Bad Boy’ bliver hans 7. one man-show, og den erfarne komiker tager publikum med på en rejse, hvor både de store og små spørgsmål bliver vendt. Og Mick Øgendahl forbeholder sig retten til at være forvirret.

“Mit kommende show skal først og fremmest være sjovt. Det er drevet af nysgerrighed og skepsis. Et mentalt frikvarter, hvor den evige sociale kontrol må vige pladsen for den frie tanke. Noget kan nemlig godt være rigtigt, selvom det er HELT forkert,” siger Mick Øgendahl om det nye show.

Klumpet, uelegant og sjovt

Mick Øgendahl er standup-komiker, skuespiller og manuskriptforfatter, og så har han ét speciale indenfor alle tre felter – nemlig at få sit publikum til at grine.

Han er blandt andet kendt for sine one man-shows Tåfræser, Undskyld! og Spas, fra tv-serierne Tak for i aften, Tomgang og Minkavlerne og film som Alle for én og Blå Mænd.

Og selvom Mick Øgendahl har mange forskellige, sjove hatte, han kan tage på, så elsker han at optræde live. Glæden og begejstringen ved at stå foran et publikum er nemlig stadig lige så stor, som da han første gang optrådte på de skrå brædder.

Publikum til det nye show Bad Boy kan derfor godt forberede sig på, at Mick Øgendahl giver den alt, hvad han har. Det bliver klumpet og uelegant, som kun Mick Øgendahl kan gøre det – men frem for alt bliver det sjovt!

Billetter til Mick Øgendahl – Bad Boy lørdag 5. oktober 2024 kl. 20.30 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller via akkc.dk.

Du kan finde hele tourplanen og købe billetter her.

Billetprisen er 425-380 kr. inkl. gebyr.

Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Del artikel

Andre læser også