Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt nyt show: Verdenskendt comedystjerne vender retur til Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

Danske comedyfans kan godt begynde at glæde sig.

Den britiske komiker Michael McIntyre vender retur til Aalborg – denne gang med sit helt nye show MACNIFICENT, som han gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med torsdag 7. december 2023.

Det skriver AKKC i en pressemeddelelse.

Meget er sket i løbet af de fire år, der er gået, siden Michael McIntyre sidst lagde vejen forbi AKKC i Aalborg tilbage i 2019.

Nu er han heldigvis mere end klar til at gøre grin med det hele i sit nye show MACNIFICENT, som han går på AKKC’s store scene med i starten af december.

Verdensklasse stand-up i vente

Michael McIntyre er ikke kun den største komiker i Storbritannien, men en af de største komikere i verden. Han er særligt kendt for sin satiriske tilgang til tilværelsens små og finurlige almindeligheder, som alle kan spejle sig i.

Derudover er han vært på to af BBC’s mest succesfulde underholdningsshows, det kendte og BAFTA-vindende show Michael McIntyre’s Big Show samt TV-programmet The Wheel.

Michael McIntyres seneste verdensturné Big World Tour lagde vejen forbi Aalborg og København i 2019. Det populære show slog imponerende rekorder og solgte over 4 millioner billetter på tværs af kloden.

Publikum i AKKC var særdeles begejstrede, og det var anmelderne også. De belønnede McIntyre med intet mindre end 5 og 6 stjerner for showet.

Nu vender den ikoniske komiker endelige tilbage, og der er endnu en gang garanti for, at Michael McIntyre får publikum til at trille ned af stolene af grin, når han på ægte McIntyresk vis finder glæden, og ikke mindst det hysterisk morsomme, i alt vanviddet omkring os.

Da Michael McIntyre gæstede Aalborg sidst, blev han den 95. internationale verdensstjerne, der plantede et træ i parken med De Syngende Træer i Kildeparken. Træet giver en lille forsmag på, hvad der er i vente, når den populære komiker indtager AKKC til december med masser af charme, lune og lårklaskende sjovt stand-up.

Når man trykker på knappen ved standeren med lyd ved træet, kan man nemlig lytte til en af Michael McIntyres sjove jokes og derved få sig et godt grin i det fri.

Del artikel

Andre læser også