ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter nattens skyderi: Politiet øger synlighed i Aalborg-området

Af Michael Qureshi

Natten til søndag blev en mand fundet skudt på s

Politiets teori er, at der er tale om et opgør mellem kriminelle netværk, og at selve skyderiet fandt sted på Hadsundvej i Aalborg Øst.

Her blev politiet i første omgang tilkaldt til et færdselsuheld, hvor de opdagede en bil med skudhuller i. Senere fandt man altså en mand skudt på Vesterbro.

På baggrund af hændelsen og sandsynligvis også af frygt for hævnangreb iværksætter Nordjyllands Politi en såkaldt “tryghedspatruljering” i Aalborg.

Det betyder, at borgerne i Aalborg i den kommende tid vil kunne se en øget tilstedeværelse af uniformerede politipatruljer flere steder i byen – men særligt i Aalborg Øst og omkring det formodede gerningssted på Hadsundvej samt også findestedet for den sårede person på Vesterbro vil politiets patruljetjeneste være synlige.

Offer uden for livsfare

Lederen af den igangværende efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen, understreger, at meget peger på, at der er tale om et internt opgør i et lokalt kriminelt miljø, der ligger til grund for nattens skudepisode, hvorved en person blev såret af skud.

Offeret er meldt uden for livsfare.

“Men det ændrer ikke på, at skyderi i det offentlige rum er alvorlig og helt uacceptabelt – og det er helt forståeligt, hvis det skaber utryghed hos byens borgere. Derfor iværksætter vi i dag tryghedspatruljering i hele Aalborg,”” siger Frank Olsen.

Han tilføjer, at borgerne er velkommen til at rette henvendelse til patruljerne eller til politiet på 114, hvis de er utrygge og ønsker at tale med politiet – eller i øvrigt har oplysninger til politiet om skudepisoden.

Politiet søger stadig konkret oplysninger om en mørk scooter med to personer på, der kørte fra gerningsstedet omkring Hadsundvej 182 kl. cirka 00:42.

Vil fortsætte de kommende dage

Den øgede patruljering og polititilstedeværelse i og omkring Aalborg vil formentlig fortsætte i de kommende dage.

Politiets efterforskning af skudepisoden på Hadsundvej er stadig i gang, og derfor kan politiet ikke udtale sig konkret om de aktuelle efterforskningsskridt.

“Men jeg kan sige så meget, at det er et arbejde, der kommer til foregå resten af dagen og forsætte hen over de næste dage. Vi skal have afdækket præcist, hvad der er sket før, under og efter skudepisoden, så vi kan stille de ansvarlige til regnskab for deres handlinger,” understreger Frank Olsen

Politiet har ingen yderligere informationer vedr. efterforskningen.

Del artikel

Andre læser også