Mere lækkert: Nam Noodles får flere retter på menukortet

Skrevet af: Michael Qureshi
Nam Noodles
Nam Noodles

Det er ikke så længe siden, at Nam Noodles blev introduceret som helt nyt koncept i Aalborg.

Aalborgenserne er hurtigt blevet vilde med de store portioner nuddelsuppe, der bærer præg af den måde, som populære Restaurant Nam laver deres mad på. Men hos Nam Noodles har man også været lydhøre over for kundernes ønsker og efterspørgsel.

Derfor har de nu introduceret en række tilføjelser til menukortet. MigogAalborg drog straks afsted mod Vesterbro, da vi fik nys om, at der var nye ting på menuen.

Lytter til kundernes ønsker

Vi fik smagt på blandt andet deres helt ekstraordinært lækre sticky chicken wings samt vietnamesiske forårsruller. Der er også kommet virkelig udsøgte risretter på menukortet som karryragout med okse og BBQ Gris.

“Der har været efterspørgsel på risretter, og det har vi selvfølgelig lyttet til. Vi har fået mere vietnamesisk inspirerede retter ind på menukortet, og vi synes, det supplerer nuddelsupperne rigtig fint.

Vi er glade for, at vores kunder har givet indspark til, hvad de ellers gerne vil have på menuen,” fortæller Anne-Marie Menendez, som sammen med Kim Jeppesen og Adam Toth Javor har bygget Nam Noodles op.

Fokus har i begyndelsen været på at få lavet de perfekte nuddelsupper. Nu er der også plads til at eksperimentere lidt mere.

“Vi synes, Nam Noodles er blevet taget rigtig godt imod i Aalborg. Det er klart, at det altid tager tid at bygge et helt nyt koncept op. Men dem der har været her én gang, de kommer typisk igen, og det er et godt tegn. Nu nærmer vi os sommeren, og så er det også lækkert, at der er nogle retter med ris, grønt og kød,” siger Anne-Marie.

Vil hele tiden udvikle sig

Nam og Nam Noodles ligger lige ved siden af hinanden på Vesterbro. Det har ikke været problematisk at have to slags koncepter at fokusere på.

“Adam har primært fokuseret på Nam Noodles, og så har vi sørget for at holde fokus på selve restauranten. Det er jo to selvstændige virksomheder i sig selv, men det er klart, at vi hele tiden udvikler på opskrifter og smagene, og der går meget smag igen mellem Nam og Nam Noodles,” forklarer Anne-Marie.

Hvis du er vild med nuddelsupper, så har Nam Noodles bedt fire af Aalborgs bedste kokke om at give deres bud på den perfekte nuddelsuppe.

Allerede på onsdag er Mads Hyllested i køkkenet hos Nam Noodles. Mads står bag Restaurant Applaus, der forleden blev kåret til Årets Restaurant i Aalborg til AALBORG AWARDS.

Du kan læse mere om de fire kokke, og booke billet til det lækre event her