Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Meny Kennedy lancerer vinklub: Vind vin og tapas for seks personer

Af Clara Edgar Jakobsen

Findes der noget meget bedre end at forkæle sig selv med et dejligt glas vin? Rød, hvid rose, der lifligt danser på tungen og får smagsløgene til at synge? Næppe. For alle dem, der tænker sådan, er her en god nyhed.

Meny Kennedy lancerer nemlig en vinklub, hvor medlemmerne får særligt gode tilbud, invitationer til vinarrangementer, anbefalinger og viden om vin. De får desuden også besked om, når der er kommet specialvine på hylderne før alle andre.

Vinklubben er oplagt, hvis man vil have fingrene i de særligt gode flasker, blive bedre til at få mad og vin til at gå op i en delikat symfoni, er glad for et godt tilbud eller bare vil blive klogere på vin. Skal vi være ærlige, så er der nok mange, som kan nikke genkendende til, at man tit går efter den samme håndfuld flasker, og kunne have gavn af at udvide sin palette en smule, men dropper det, fordi det virker svært eller uoverskueligt. 

Med vinklubben tager Meny dig i hånden og giver dig kortet over vinlandet, så du bagefter kan begive dig ud på den spændende opdagelsesrejse med ro i maven.

Meld dig ind nu og deltag i spændende lodtrækning

Vinklubben er gratis, og det er nemt at melde sig ind. Faktisk kræver det kun nogle enkelte klik, og du skal ikke være bange for, at din indbakke flyder over. Medlemmer vil nemlig modtage en mail cirka hver fjortende dag.

Som en del af lanceringen vil Meny gerne forkæle de nye medlemmerne, og hvad er bedre end nogle gode druer og lidt lækker mad? Ikke meget. Derfor sætter Meny en omgang vin og tapas for seks personer på højkant.

Der bliver trukket lod blandt alle indmeldte d. 16. februar, så der er altså rigtig god grund til at blive en del af klubben allerede nu.

“Vi er rigtig spændte på at komme i gang med vinklubben, som vi håber vil tiltrække både vinkendere og vin-nydere. For at komme godt fra start vil vi gerne gøre noget ekstra, og her faldt valget helt naturligt på vin og nogle lækre delikatesser, man kan nyde i godt selskab,” siger købmand Michael Andersen, som er uddannet Detail Sommelier og er del af Meny´s Vin og Spiritus lauget. 

Michael tilbyder desuden altid at bruge sin viden til at hjælpe med at udvælge de rigtige vine til maden, skulle man være i tvivl. 

Meld dig ind og deltag i konkurrencen her.