Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Melodi Grand Prix til Aalborg i 2018: Her er værterne

Af Michael Qureshi

Tidligere onsdag blev det offentliggjort ved et stort pressemøde, at Melodi Grand Prix vender tilbage til Aalborg i 2018.

Der er lagt op til en gigantisk folkefest to lørdage i træk i februar i Gigantium. Først med Melodi Grand Prix lørdag den 10. februar og ugen efter til børnenes MGP den 17. februar.

Ligeledes er værterne til det show Melodi Grand Prix-show også nu afsløret. Det bliver samme værtspar som i Boxen her i 2017, hvoraf den mandlige del har et helt særligt forhold til Aalborg og Nordjylland.

På hjemmebane heroppe

Det bliver Annette Heick og Johannes Nymark, der skal stå i spidsen for showet, og Johannes Nymark føler sig lidt på hjemmebane heroppe.

“Min mors familie er herfra, og jeg har tilbragt rigtig meget tid i Aalborg og i Nordjylland. Jeg er selv døbt i Vrå (lidt uden for Hjørring, red.), og vi har sommerhus lige omkring Løkken.

Så jeg har et helt specielt tilhørsforhold til det nordjyske. Jeg synes, at Aalborg er en skøn by, og jeg glæder mig til at stå på scenen i Gigantium,” siger Johannes Nymark til MigogAalborg.

Bliver en kæmpe fest i Aalborg

Rutinerede Annette Heick, der jo kommer fra en rigtig Melodi Grand Prix-familie, glæder sig også til at holde en kæmpe fest i Aalborg i februar.

“Jeg kan godt forstå, at Aalborg er en populær by at holde Melodi Grand Prix i. Aalborg er jo en total festby for mig, og jeg har altid haft det sjovt, når jeg har været heroppe. Det er en kæmpe ære for både Johannes og jeg at få lov til at være værter endnu engang ligesom sidste gang,” siger Annette Heick.

Værtsparret tager onsdag eftermiddag ind til midtbyen i Aalborg for at promovere showet.

Det er syvende gang, at AKKC er medarrangør af Melodi Grand Prix. Senest var det i 2015, hvor det også foregik i Gigantium med plads til 8.500 tilskuere.