Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Melder fuldt udlejet med nye butikker: Det “nye” Kennedy Arkaden skal helt forvandles

Af Michael Qureshi

I mange år har Kennedy Arkaden centralt i Aalborg primært trukket aalborgensere ind på biograf, Meny og enkelte spisesteder.

Ellers har der ikke været meget at råbe “hurra” for i et center, der har set bedre dage.

Men det skal være slut nu.

Det 18.000 kvadratmeter store citycenter i Aalborg skal nu igennem en omfattende renovering. ”Det nye Kennedy” får et helt nyt udtryk og liv og er for første gang nogensinde fuldt udlejet med en række nye butikker.

Aalborgenserne kan se frem til endnu flere shopping-muligheder i Aalborg Centrum.

“Det er meget positivt for byudviklingen og beskæftigelsen i Aalborg Kommune, at der nu investeres i at skabe et fornyet og attraktivt byrum i det nye Kennedy.

Centeret er et centralt trafikknudepunkt i Aalborg med mange besøgende og et ankerpunkt på Godsbanen, der nu er tæt på at være færdigudbygget med nyetablerede boliger og uddannelsesinstitutioner.

Jeg glæder mig til at følge udviklingen,” lyder det fra Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

Kennedy Arkaden gæstes hvert år af knap 4,5 millioner besøgende og rummer i dag både biograf, indkøbsmuligheder og caféer, som alle bliver en del af det nye Kennedy.

Fuldt udlejet for første gang

Det er en af Danmarks største ejendomsforvaltere, Fokus Asset Management, der står bag det nye Kennedy og den omfattende renovering, som blandt andet indebærer etableringen af et nyt servicecenter for Nordjyllands Trafikselskab og istandsættelse af fem lejemål.

Det er første gang i centerets 16 år lange levetid, at alle lokaler er fuldt udlejede.

“Det glæder os, at knap tre års hårdt arbejde nu kulminerer i et fuldt udlejet center, som i den forbindelse får et markant ansigtsløft.

Det er en kabale, der er gået op, og vi glæder os meget til at løfte sløret for de lejere, der rykker ind i det nye Kennedy i løbet af foråret og sommeren,” forklarer Jakob Veino, der er chef for udlejning hos Fokus Asset Management.

Centerets nuværende lejere tæller i dag blandt andet Meny, Wasabi Sushi, Fitness World, Café Visa, Sunset Boulevard samt Kennedy Apotek som alle fortsætter driften under renoveringsperioden.

De nye lejere vil blive offentliggjort løbende de kommende måneder.

 

Del artikel

Andre læser også