ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Medist’ Navidad og Jingle Duck: Her kan du få de vildeste jule-burgere

Af Emil Kjær Jørgensen

Hvad er julen overhovedet uden al den fantastiske julemad?

Meeeeeen ind i mellem kan det også blive for meget af det gode med karrysild, fiskefilet, varm leverpostej og brunede kartofler i massevis.

Så er det godt, at vi her i byen heldigvis har en masse restauranter og caféer, der byder julen velkommen med retter, der skiller sig lidt ud i forhold til de traditionelle danske juleretter.

Et af de steder, der altid er garant for et både sjovt, spændende og smagfuldt take på julemenuen er populære Wildebeest Gastropub, der har til huse på Østerbro 12 ved Nordkraft.

Hele fire julesliders på menuen

De har netop skiftet deres almindelige menu med dette års julemenu, hvor der er blevet plads til intet mindre end fire nye julesliders.

Medist' Navidad og Jingle Duck: Her kan du få de vildeste jule-burgere

“Vi plejer faktisk kun at lave to julesliders, men i år skal den have ekstra gas,” fortæller Heimir Gudbergsson, der ejer WIldebeest med sin familie.

Samtlige sliders er inspireret af julen – og så har de naturligvis fået det velkendte Wildebeest-twist, så der er godt med snask, sjove kombinationer og masser af power på smagen.

Julen er jo lig med traditioner, og der er igen i år blevet plads til to sliders med henholdsvis and og gris.

Medist' Navidad og Jingle Duck: Her kan du få de vildeste jule-burgere

Christmas Plum er med pulled pork marineret i julekrydderier, krydret blommechutney, flæskesvær & syltede agurker, mens Jingle Duck er med confiteret and, romanrincreme, rødkål, mayo & jordskokkechips.

Derudover kan du i år også sætte tænderne i Merry Veggie, der er med en bøf af kidneybønner og quinoa, frisk grønkål syltet æble, julekrydret æblekompot, brøndkarse & BBQ.

Årets mest geniale navn tilfalder den sidste slider på menuen i form af Medist Navidad, der er med grillet medister, sennepsmayo, julekrydret tomatcreme, salat, syltede rødløg & brøndkarse.

Medist' Navidad og Jingle Duck: Her kan du få de vildeste jule-burgere

Kom afsted – NU!

Har du endnu ikke besøgt Wildebeest Gastropub, er du først og fremmest gået glip af en af byens absolut hyggeligste spisesteder, der bare har styr på den ædle kunst at lave gode burgere, lækre side orders og ikke mindst fantastiske øl.

De nye julesliders skuffer bestemt ikke, og der er en perfekt balance mellem de “julede” elementer, der ofte er meget fede og tunge i smagen, og så syrlige, friske og krydrede elementer, der er med til at give den perfekte mundfuld.

Medist' Navidad og Jingle Duck: Her kan du få de vildeste jule-burgere

Til en ordentlig jul hører naturligvis lidt sødt, og her kan du sætte tænderne i deres version på en jule-dessert, som er med vaniljeis, hvid chokolade ganache, citroncreme, frisk estragon og kanelsaltede mandler.

Medist' Navidad og Jingle Duck: Her kan du få de vildeste jule-burgere

Nye julesliders:

 • Christmas Plum: Pulled pork marineret i julekrydderier, krydret blommechutney, flæskesvær & syltede agurker

 • Jingle Duck: Confiteret and, rosmarincreme, rødkål, mayo & jordskokkechips

 • Medist Navidad: Grillet medister, sennepsmayo, julekrydret tomatcreme, salat, syltede rødløg & brøndkarse

 • Merry Veggie: Bøf af kidneybønner og quinoa, frisk grønkål syltet æble, julekrydret æblekompot, brøndkarse & BBQ

Del artikel