Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Medie erfarer: Her er Aalborg Håndbolds nye cheftræner

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Aalborg Håndbold
Foto: Aalborg Håndbold

I morgen klokken 13.00 vil Aalborg Håndbold på et pressemøde afsløre, hvem der bliver den nye cheftræner i klubben fra den kommende sæson.

Selvom Aalborg Håndbold endnu ikke har meldt noget officielt ud, så erfarer TV2 Sport, at den nye træner er tyske Maik Machulla.

TV2 Sport har tidligere erfaret, at direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, har holdt flere møder med Maik Machulla.

De møder er altså nu mundet ud i en aftale.

Maik Machulla har i seks sæsoner været assistenttræner i Flensburg-Handewitt, inden han i 2017 overtog posten som cheftræner i selvsamme klub. Han vandt det tyske mesterskab med den tyske storklub både i 2018 og 2019.

Aalborg Håndbold og Maik Machulla har ingen kommentarer til rygterne.

Derfor stopper Stefan Madsen

Det var den 26. februar, at Aalborg Håndbold og Stefan Madsen meldte ud, at de stopper samarbejdet efter denne sæson .

“Jeg har nu haft det privilegie at være en del af klubben i rigtig mange år, både som assistent og cheftræner, og man er jo løbende i en proces, hvor man evaluerer sig selv, ligesom Jan og jeg gennem årene altid har haft en tæt dialog om tingenes tilstand.

På det seneste har tanken om at prøve noget nyt rumsteret hos mig, en tanke der voksede sig større og nu er blevet omsat til handling. Alle har brug for nye impulser med jævne mellemrum, det gælder både klubben, spillerne og i dette tilfælde mig selv.

Efter den netop overståede periode med flere vigtige kampe har jeg derfor, efter samråd med min familie, valgt, at jeg efter sommerferien skal prøve kræfter med noget nyt. Hvor beslutningen tager mig hen, er endnu ikke afklaret.

Der er dog ikke noget jeg hellere vil, end at slutte min tid i Aalborg Håndbold med endnu et dansk mesterskab, samt forhåbentlig en plads ved Final 4 i Champions League, så jeg vil gøre alt for at slutte på bedste tænkelige vis,” sagde Stefan Madsen i den forbindelse.

Del artikel

Andre læser også