Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Med 5 enkle trin bliver du klar til sensommerens bryllupsfester

Af Annoncør

Denne artikel er lavet i samarbejde emma.dk.

Sensommeren er som skabt til bryllupper. Det er nu, at blomsterne står i fuldt flor, og markerne bugner af frodige græsser. Hvem drømmer ikke om et bryllupsbillede omgivet at tårnhøje gule solsikker eller marker fulde af røde valmuer?

Et bryllup er også en særlig ting som gæst, og man har lyst til at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Med disse enkle trin til din skønhedsrutine kan du tage til bryllup i sikker forvisning om, at du er smækker fra inderst til yderst.

1. Bliv lækker – indefra!

En god skønhedsrutine starter indefra. Sørg for at drikke masser af vand, da det er med til at få din hud til at virke friskere, idet dine hudceller har brug for vand for at holde din hud blød og pæn. Derudover bør du indtage sundt fedt, så din hud bliver blød indefra, ligesom det sunde fedt giver dig ekstra glød. Faktisk kan tør hud være et tegn på, at du mangler essentielle næringsstoffer og olier i din kost. Spis derfor gerne fiskeolie, eller kom lidt kokosolie i din the eller kaffe. Du kan også supplere din kost med gode fedtstoffer fra nødder og avocado.

2. Plej dit hår til perfektion

Ligesom med huden handler det også om at pleje dig selv indefra med væske og olie. Men der er også en masse ydre tiltag, du kan gøre, for at holde dit hår sundt og blankt.

Undgå at vaske dit hår hver dag, da det er med til at udtørre din hovedbund. Hvis du vasker dit hår hver dag, kan du faktisk gøre dit hår mindre resistent, og det kommer derfor hurtigt til at se fedtet og trist ud. Vask dit hår med en god shampoo, og brug balsam til spidserne. Hvis du vil gøre lidt ekstra for dit hår, kan du med fordel se på Kérastases mange kvalitetsprodukter. Køb Kérastase hos emma.dk med 85 % rabat og invester på samme tid i en hårmaske, der kan gøre dit hår endnu mere lækkert. Hos emma.dk er der desuden altid gratis fragt, ligesom du samtidig får CashPoints på dine køb.

3. Find det rigtige outfit

Til et bryllup gælder en masse regler, når det kommer til påklædning. Nogle brudepar er mere eller mindre strikse i forhold til disse uskrevne regler, men stik altid en føler ud, så du ved, hvad der forventes. Hvis det er et casual havebryllup og en tur på rådhuset, skal du måske ikke troppe op i det helt store skrud.

Det er vigtigt at finde en kjole, du føler dig tilpas i, og hvor du ikke føler, du skal lave garderobetjek hver halve time hele aftenen igennem. Hos annoanno.dk finder du adskillige smukke kjoler til pluspiger, ligesom du kan få hjælp af deres in-house stylist til at finde det helt rigtige outfit.

4. Fornuft eller fest? Hvilke sko skal du vælge?

Ligesom det gjaldt tøjet, er det ikke uden betydning, hvor festen holdes. Hvis lokationen er en herregård, kan du sagtens iklæde dig de fine nye stiletter, som du brænder efter at vise frem. Men hvis du skal til havebryllup, er det ikke vanvittig fordelagtigt med sylespidse hæle, så du synker ned i græsplænen. Derudover bør du medregne, at det er skønt at kunne danse natten væk med brudeparret og de andre gæster. Så måske er et par lavere sko at foretrække?

5. Makeup og hår

Hvis du har styr på alt, der hedder foundation, concealer og rouge, så kan du sagtens selv stå for at lægge din egen makeup til brylluppet. Ellers kan du overveje, om det er værd at slå et smut forbi en frisør eller makeup-artist, der kan lægge en smuk makeup på dig eller sætte dit hår. Det kan også fjerne noget at stressen ved brylluppet, hvis du ved, du har professionel hjælp lige ved hånden, der står klar til at hjælpe dig.

Del artikel