Med 5 enkle trin bliver du klar til sensommerens bryllupsfester

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Denne artikel er lavet i samarbejde emma.dk.

Sensommeren er som skabt til bryllupper. Det er nu, at blomsterne står i fuldt flor, og markerne bugner af frodige græsser. Hvem drømmer ikke om et bryllupsbillede omgivet at tårnhøje gule solsikker eller marker fulde af røde valmuer?

Et bryllup er også en særlig ting som gæst, og man har lyst til at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Med disse enkle trin til din skønhedsrutine kan du tage til bryllup i sikker forvisning om, at du er smækker fra inderst til yderst.

1. Bliv lækker – indefra!

En god skønhedsrutine starter indefra. Sørg for at drikke masser af vand, da det er med til at få din hud til at virke friskere, idet dine hudceller har brug for vand for at holde din hud blød og pæn. Derudover bør du indtage sundt fedt, så din hud bliver blød indefra, ligesom det sunde fedt giver dig ekstra glød. Faktisk kan tør hud være et tegn på, at du mangler essentielle næringsstoffer og olier i din kost. Spis derfor gerne fiskeolie, eller kom lidt kokosolie i din the eller kaffe. Du kan også supplere din kost med gode fedtstoffer fra nødder og avocado.

2. Plej dit hår til perfektion

Ligesom med huden handler det også om at pleje dig selv indefra med væske og olie. Men der er også en masse ydre tiltag, du kan gøre, for at holde dit hår sundt og blankt.

Undgå at vaske dit hår hver dag, da det er med til at udtørre din hovedbund. Hvis du vasker dit hår hver dag, kan du faktisk gøre dit hår mindre resistent, og det kommer derfor hurtigt til at se fedtet og trist ud. Vask dit hår med en god shampoo, og brug balsam til spidserne. Hvis du vil gøre lidt ekstra for dit hår, kan du med fordel se på Kérastases mange kvalitetsprodukter. Køb Kérastase hos emma.dk med 85 % rabat og invester på samme tid i en hårmaske, der kan gøre dit hår endnu mere lækkert. Hos emma.dk er der desuden altid gratis fragt, ligesom du samtidig får CashPoints på dine køb.

3. Find det rigtige outfit

Til et bryllup gælder en masse regler, når det kommer til påklædning. Nogle brudepar er mere eller mindre strikse i forhold til disse uskrevne regler, men stik altid en føler ud, så du ved, hvad der forventes. Hvis det er et casual havebryllup og en tur på rådhuset, skal du måske ikke troppe op i det helt store skrud.

Det er vigtigt at finde en kjole, du føler dig tilpas i, og hvor du ikke føler, du skal lave garderobetjek hver halve time hele aftenen igennem. Hos annoanno.dk finder du adskillige smukke kjoler til pluspiger, ligesom du kan få hjælp af deres in-house stylist til at finde det helt rigtige outfit.

4. Fornuft eller fest? Hvilke sko skal du vælge?

Ligesom det gjaldt tøjet, er det ikke uden betydning, hvor festen holdes. Hvis lokationen er en herregård, kan du sagtens iklæde dig de fine nye stiletter, som du brænder efter at vise frem. Men hvis du skal til havebryllup, er det ikke vanvittig fordelagtigt med sylespidse hæle, så du synker ned i græsplænen. Derudover bør du medregne, at det er skønt at kunne danse natten væk med brudeparret og de andre gæster. Så måske er et par lavere sko at foretrække?

5. Makeup og hår

Hvis du har styr på alt, der hedder foundation, concealer og rouge, så kan du sagtens selv stå for at lægge din egen makeup til brylluppet. Ellers kan du overveje, om det er værd at slå et smut forbi en frisør eller makeup-artist, der kan lægge en smuk makeup på dig eller sætte dit hår. Det kan også fjerne noget at stressen ved brylluppet, hvis du ved, du har professionel hjælp lige ved hånden, der står klar til at hjælpe dig.

Trist dag i byen: Aalborgs hunde-ikon er gået bort

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Kirkeklokkerne ringede med sørgmodige toner, da vi lagde vejen forbi Peder Barks Gade her til formiddag.

Himlen var grå, og regnen dryppede på de historiske brosten, hvor én af byens helt store legender har haft sin daglige gang – indtil i går.

Ulvehunden Runa havde i 14 år og 6 måneder ligget foran Anker Clausens hus i Aalborgs midtby, og Runa har gennem tiden lagt pels til mange kærlige klap fra forbipasserende.

Hver dag tog Anker Runa med på tur i byen, og hun har uden tvivl været et levende vartegn for mange aalborgenserne.

I går eftermiddags døde Runa.

Anker takker for støtten i en svær tid

På vegne af byen tog vi i formiddags til Peder Barkes Gade, hvor døren til Ankers hus endnu står åbent.

En del af Runas historie var nemlig også, at Anker lod hoveddøren stå på vidt gab året rundt, sådan at Runa kunne færdes frit mellem huset og gaden.

A home without a dog, is just a house står der på døren – og på Runas plads lå roser, hilsner, gravlys og en hund af gran, der i den grad vidner om, at Runa vil blive savnet af mange.

Anker kiggede ud af det lille byhus og takkede mange gange for tanken.

Det var tydeligt at se, at der også hos ham var efterladt et stort savn, og at han var rørt over den store opmærksomhed, som Runas bortgang har vækket i byen.

Runa var ikke kun et ikon i Aalborg – hun skulle efter sigende også være den mest fotograferede hund i byen, og der findes sandsynligvis billeder af hende mange steder i verden.

Da NY Times besøgte Aalborg i maj, i forbindelse med deres 52 Places to Go in 2019, var Runa naturligvis også illustreret på listen over ting, man skal se i byen.

Denne hædring tog hun som sædvanligt med ophøjet ro – som med alt andet i hendes 14,5 år lange hundeliv.

Hun vil blive savnet.

Luksusbaby åbner ny stor butik: Stor åbningsfest med goodiebags og popcorn

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

I morgen fredag d. 22. november slår Luksusbaby op til Aalborgs største børnebutik.

Den populære børnebutik er flyttet et par hundrede meter fra den tidligere lokation i Møllegade op i de gamle møbelbutik-lokaler, hvor både Kalejdoskop og Høgh Interieur tidligere har ligget.

Med over 400 kvadratmeter bliver det Aalborgs største børnetøjsbutik, og åbningen fejres med et brag. Både fredag og lørdag er der åbningsfest hos Luksusbaby i Aalborgs midtby.

Der vil være goodiebags (begrænset antal), kæmpe giveaway, gratis popcorn, slushice og slikposer til børnene og så kommer maskotten “Bamse” forbi og uddeler krammere.

Det er Aalborg-parret Ann-Louise Aasted og Morten Grabowski Kjær der står bag Luksusbaby, som også er blandt de største børnetøj-webshops i Danmark.

Havde brug for mange flere kvadratmeter

De forklarer flytningen i nye lokaler med pladsmangel.

“Vi havde 150 kvadratmeter før, og hernede har vi fået knap 400 kvadratmeter. Og vi har så mange varer og forskellige mærker på webshoppen, så for at kunne repræsentere det lidt bedre i en fysisk butik, var vi nødt til efterhånden at få flere kvadratmeter,” fortæller Ann-Louise Aasted.

Der er også kommet en ny og større teen-afdeling.

“Kunderne vil opleve, at der er mere luft nede i vores nye lokaler.

De vil opleve, der er meget mere kælet for detaljen og skabt lidt mere miljøer, baby-miljøer og tween-miljøer.

Vi har fået en hel teen afdeling for de lidt større børn. Det kommer i hvert fald til at være meget anderledes.

Man kommer til at føle, når man kommer ind med lidt ældre børn, at de kan være lidt mere for dem selv i stedet for at de behøver stå ved siden af bodystocking til babyer,” lyder det.

Plads til forældre med helt små børn

Der er også taget hensyn til dem med helt små børn i den nye butik, forklarer Morten Grabowski Kjær.

“Vi har også fået et lidt afskærmet område, hvor man kan sidde og amme og parkere sin barnevogn og sidde der, og fået et kundetoilet som også nogle gange er vigtigt for dem med mindre børn.

Nu er vi bare meget spændte på at åbne og sige velkommen til alle vores kunder,” siger han.

Hvad: Åbningsfest Luksusbaby
Hvor: Møllegade 13, 9000 Aalborg
Hvornår: Fredag d. 22. november 10-19
Lørdag d. 23. november 10-18

Kendte brands til gode priser: Kæmpe lagersalg indtager Nordkraft

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Nordkraft
Foto: Nordkraft

Vi aalborgensere er særdeles begejstrede for at gøre et godt kup, og derfor kommer det vist ikke som nogen overraskelse at lagersalg er populære i byen.

Nu er der igen mulighed for at gøre et kup udover det sædvanlige, når Brinch Retail Lagersalg indtager Kedelhallen i Nordkraft fra onsdag den 27. november til fredag den 29. november med deres store mærkevare-lagersalg.

Her kan man spare op til 85% på over 10.000 stykker modetøj til både mænd og kvinder.

Hvor mænd kan dykke ned i kollektionsprøver fra Matinique, kan kvinder få fingrene i lækre danske mærker som Gestuz, Karen by Simonsen, Kaffe, Saint Tropez og Kari Traa.

Som noget helt særligt i Aalborg vil der også være en stand med flotte smykker fra Julie Sandlau, hvor der er besparelser på op mod 70%. Der vil være et bredt udvalg af ringe, øreringe, armbånd og kæder; alt i 925 sterling sølv samt forgyldt med 22 karat.

Det store sortiment af tøj og smykker er fordelt på 40 borde og ca. 60 tøjstativer.

Store besparelser

Brinch Retail Lagersalg har allerede stor succes i Aarhus og København, hvor de hvert år fylder hallen med tusinde af shoppeglade mennesker.

Nu er tiden endelig kommet til Aalborg.

”Det er første gang, vi kommer til Aalborg, og vi glæder os helt vildt til at åbne dørene i Kedelhallen og byde en masse aalborgensere velkommen til at vores lagersalg.

Hvis det bliver godt modtaget, vender vi også tilbage til byen i foråret med nyt tøj,” fortæller Jan Brinch, der ejer og lægger navn til lagersalget.

Jan Brinch garanterer et stort udvalg af sindssygt billige varer til enhver smag; bl.a. over 1500 kjoler, 1300 bluser og toppe samt 1200 bukser, jeans og nederdele fra Gestuz og Karen by Simonsen.

Brinch Retail Lagersalg i Ridehuset, Aarhus

Prøv før du køber

Entréen til lagersalget gratis, så det er bare med at komme afsted, hvis du gerne vil opdatere garderoben.

Vil du gerne prøve tøjet, før du svinger kreditkortet, vil der være store prøverum opstillet i Kedelhallen, og personalet står også klar til at hjælpe.

Der modtages både betaling i form af kontanter, kreditkort og MobilePay.

Du kan læse mere om lagersalget her.

Hvad: Brinch Retail Lagersalg
Hvor: Kedelhallen, Nordkraft
Hvornår:

27 november, 15.00-20.00.

28 november, 10.00-20.00.

29 november, 10.00-20.00