Med 5 enkle trin bliver du klar til sensommerens bryllupsfester

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Denne artikel er lavet i samarbejde emma.dk.

Sensommeren er som skabt til bryllupper. Det er nu, at blomsterne står i fuldt flor, og markerne bugner af frodige græsser. Hvem drømmer ikke om et bryllupsbillede omgivet at tårnhøje gule solsikker eller marker fulde af røde valmuer?

Et bryllup er også en særlig ting som gæst, og man har lyst til at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Med disse enkle trin til din skønhedsrutine kan du tage til bryllup i sikker forvisning om, at du er smækker fra inderst til yderst.

1. Bliv lækker – indefra!

En god skønhedsrutine starter indefra. Sørg for at drikke masser af vand, da det er med til at få din hud til at virke friskere, idet dine hudceller har brug for vand for at holde din hud blød og pæn. Derudover bør du indtage sundt fedt, så din hud bliver blød indefra, ligesom det sunde fedt giver dig ekstra glød. Faktisk kan tør hud være et tegn på, at du mangler essentielle næringsstoffer og olier i din kost. Spis derfor gerne fiskeolie, eller kom lidt kokosolie i din the eller kaffe. Du kan også supplere din kost med gode fedtstoffer fra nødder og avocado.

2. Plej dit hår til perfektion

Ligesom med huden handler det også om at pleje dig selv indefra med væske og olie. Men der er også en masse ydre tiltag, du kan gøre, for at holde dit hår sundt og blankt.

Undgå at vaske dit hår hver dag, da det er med til at udtørre din hovedbund. Hvis du vasker dit hår hver dag, kan du faktisk gøre dit hår mindre resistent, og det kommer derfor hurtigt til at se fedtet og trist ud. Vask dit hår med en god shampoo, og brug balsam til spidserne. Hvis du vil gøre lidt ekstra for dit hår, kan du med fordel se på Kérastases mange kvalitetsprodukter. Køb Kérastase hos emma.dk med 85 % rabat og invester på samme tid i en hårmaske, der kan gøre dit hår endnu mere lækkert. Hos emma.dk er der desuden altid gratis fragt, ligesom du samtidig får CashPoints på dine køb.

3. Find det rigtige outfit

Til et bryllup gælder en masse regler, når det kommer til påklædning. Nogle brudepar er mere eller mindre strikse i forhold til disse uskrevne regler, men stik altid en føler ud, så du ved, hvad der forventes. Hvis det er et casual havebryllup og en tur på rådhuset, skal du måske ikke troppe op i det helt store skrud.

Det er vigtigt at finde en kjole, du føler dig tilpas i, og hvor du ikke føler, du skal lave garderobetjek hver halve time hele aftenen igennem. Hos annoanno.dk finder du adskillige smukke kjoler til pluspiger, ligesom du kan få hjælp af deres in-house stylist til at finde det helt rigtige outfit.

4. Fornuft eller fest? Hvilke sko skal du vælge?

Ligesom det gjaldt tøjet, er det ikke uden betydning, hvor festen holdes. Hvis lokationen er en herregård, kan du sagtens iklæde dig de fine nye stiletter, som du brænder efter at vise frem. Men hvis du skal til havebryllup, er det ikke vanvittig fordelagtigt med sylespidse hæle, så du synker ned i græsplænen. Derudover bør du medregne, at det er skønt at kunne danse natten væk med brudeparret og de andre gæster. Så måske er et par lavere sko at foretrække?

5. Makeup og hår

Hvis du har styr på alt, der hedder foundation, concealer og rouge, så kan du sagtens selv stå for at lægge din egen makeup til brylluppet. Ellers kan du overveje, om det er værd at slå et smut forbi en frisør eller makeup-artist, der kan lægge en smuk makeup på dig eller sætte dit hår. Det kan også fjerne noget at stressen ved brylluppet, hvis du ved, du har professionel hjælp lige ved hånden, der står klar til at hjælpe dig.

I dag åbnede Donut Shoppen i Aalborg: Her er favoritterne

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Den 16. maj kunne vi afsløre, at midtbyen snart fik syndigt selskab af en ny Donut Shop.

I dag kl. 10.00 kunne Deshman Dallas og Nikilan Thisaiananthan så endelig klippe snoren til Donut Shoppen DK på Boulevarden 40.

“Vi har været oppe siden kl. 4 for at forberede både donuts og lokaler, så vi er trætte, men også mega spændte,” fortalte Deshman få minutter, før dørene gik op.

Køen foran butikken var allerede lang, da vi ankom 9.30 og de to venner og forretningspartnere er da også meget beærede over den velkomst, som de har fået fra hele Nordjylland.

Det har været muligt at forudbestille en kasse, og det har medført intet mindre end 500 forudbestillinger.

Èn af de bestillinger stod vi for her på redaktionen, for vi er naturligvis altid klar på at prøvesmage nye kulinariske tiltag, som kommer til byen.

Vi lod Deshman og Nikilan udvælge en kasse (6 stk.) med deres favoritter, som vi tog med ud i det dejlige aalborgensiske pinsevejr.

Fuld gas på toppings og flydende lækkerier

Donuts er blevet voldsomt populære i Danmark, og det skyldes ikke mindst det væld af lækre toppings, som man kan fedte dem ind i, som både kan tilfredsstille enhver sød tand og ikke mindst følgerne på Instagram.

Hverken udseende eller snaskhedsfaktor skuffer i Donut Shoppen’s udvalg, og heller ikke i de seks varianter, som vi fik tildelt.

Første donut i kassen var en såkaldt Bountybomb, som selvfølgelig er udsmykket med et stykke Bounty, men også rigelige mængder af både kokos, chokoladestykker oooooooog flydende chokolade, som en herlig overraskelse i midten.

Næste levende billede var en helt klassisk donut med sukkertopping – en vaskeægte evergreen, som man ikke går galt i byen med.

Bountybomb

Men vi er en sucker (sukker) for vilde toppings, og derfor var vi spændte på SourBomb, som er udsmykket med både surt krymmel og en omgang surt slik oveni hatten. En must try for alle, der altid vælger det sure slik i bland-selv butikken.

Vi fik heldigvis også smagt OreoBomb, hvor midten er fyldt til bristepunktet med vaniljecreme og TwixyBomb med Twix og karamelfyld.

ToffeeBomb

Den sidste variant var ToffeeBomb som virkelig får dig i karamel-himlen. Den består udover Toffifee nemlig af flydende karamel.

Således seks favoritter fra de to indehavere. Nu glæder vi os bare til at prøve alle 10 varianter …

Du kan vælge følgende donuts

  • BountyBomb (med chokofyld)
  • KinderBomb
  • OreoBomb (med vaniljefyld)
  • TwixyBomb (med karamelfyld)
  • Marshmallow
  • SourBomb
  • SnickyBomb
  • SugarBomb
  • Raspbomb (med Hindbærfyld)
  • ToffeeBomb (med chokofyld)

Donutsene bliver friskleveret til butikken hver eneste dag, og bliver glaseret og fyldt med alverdens toppings i butikken.

Udover donuts kan man også nyde alverdens kaffevarianter og kolde drikke i den 116 kvm. store butik.

Hvad: Donut Shoppen DK åbner
Hvor: Boulevarden 40, 9000 Aalborg
Hvornår: NU!!!

Priserne er 1 stk. for 25 kr., 6 stk. for 135 kr. eller 12 stk. for 255 kr.

Åbningstiderne hedder mandag – torsdag  10-19, fredag-lørdag 10-20 og søndag 10-19. 

Limited edition: Her kan du få den vildeste Nutella-snegl

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis du skulle have glemt det, kan vi informere om, at det er Fars Dag på fredag, d. 5 juni.

Er du også træt af at give de obligatoriske bomuldsstrømper, noget udstyr til grillen eller en klassisk skjorte?

De fleste ved, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og på fredag har du for alvor mulighed for at tage kegler i hjemmet.

For Surdejsbageren har lavet et lille twist på bestselleren kanelsnegl, hvor den klassiske remonce er skiftet ud med det tætteste man kommer på flydende guld: Nutella.

Sneglen koster som sædvanligt en halv Vejgaard-dollar (25 kr.), og udover Nutella har den klassiske snegl fået selskab at ristede hasselnødder og knasende krokant.

Selvom sneglen først kan smages igen om en uge, lavede Henrik og Co en lille portion test-snegle, som bogstaveligt talt røg som varmt brød i dag.

Vi nåede lige at få fingrene i et enkelt eksemplar, og vi kan garantere en fantastisk oplevelse for alle, der elsker Nutella. Den skal helt bestemt nydes lun, hvor Nutella’en stadig er flydende.

Sådan får du fingrene i den

Nutella-sneglen kan i første omgang KUN (!) bestilles til afhentning Fars Dag (Grundlovsdag), og bestillingerne har allerede væltet ind efter, at Surdejsbageren lagde en lille teaser ud i går på Instagram.

“Der er jo store traditioner for at bestille og spise hveder til St. Bededag, så nu tester vi lige af om Fars dag skal have en ny tradition her i Aalborg,” fortæller ejer og surdejsbager Henrik Skougaard.

Men bare rolig. VI fortæller ikke nogen, hvis du bestiller en, to, tre eller fire dig til selv eller en anden du holder af.

Sneglene kan bestilles via Facebook, Instagram eller på mail info@surdejsbageren.dk

Vis din støtte til klubben: Nu kan du købe den helt særlige AaB-plakat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På søndag spiller AaB den første betydende fodboldkamp siden starten af marts, når de skal på jagt efter tre point i Esbjerg.

Klubberne må endnu ikke have tilskuere på tribunen, og dermed må spillerne undvære den helt særlige stemning og ikke mindst den flotte visuelle kulisse af rød-hvide farver, som AaB’s fans altid leverer – både ude og hjemme.

Men selvom vi ikke har mulighed for at støtte spillerne på lægterne, er der heldigvis stablet en række tiltag på benene for støtte klubben i en svær tid.

AaB har startet projektet AaB er det hele værd, som i skrivende stund har indsamlet næsten 500.000 kr. og på kampdage opfordrer de desuden alle fans til at lade sit halstørklæde hænge ud ad vinduet som en symbolsk gestus.

Nu er vi her på MigogAalborg klar med endnu en mulighed for at vise AaB din støtte – både økonomisk og visuelt.

Støt AaB sammen med MigogAalborg

Mange nordjyder har allerede sikret sig Spot Byen plakaterne til at pryde hjemmet med ikoniske steder som eksempelvis Vestre Fjordpark, Tyren eller Aalborg Tårnet.

Spot Byen er et kreativt samarbejde udsprunget mellem MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro, og det ligger i vores fælles DNA at være stolte af at bo i Aalborg.

Vi er også stolte af AaB; derfor skal klubben selvfølgelig også have sin helt egen plakat, som du allerede kan sikre dig her.

Prisen for plakaten starter fra 299 kr., og så støtter du samtidig med 20 kr. pr. solgt plakat til AaB. Derudover støtter vi CoolUnite Fonden med 6 % af overskuddet af alle solgte plakater.

På motivet har vi fundet plads til den ikoniske AaB-tyr, som står foran stadion, den helt særlige fan-mosaik, som viser AaB-logoet på fineste vis og ikke mindst det ikoniske stadion i baggrunden, hvorfra mange AaB-fans har masser af gode minder fra.

Plakaterne kommer i str. 50 x 70 og 70 x 100 og kan sendes eller afhentes hos Fotograferne Vesterbro.

Hvis du vil lure lidt på plakaterne, inden du køber, har du både mulighed for at se dem hos Fotograferne Vesterbro eller som noget helt nyt hos vores venner hos BoShop, som sælger både plakater og rammer i deres nye flotte butik på Østerågade 27.

Få farverige Aalborg ind i hjemmet

Udover de klassiske Spot Byen plakater i sort-hvid, har vi for nyligt sendt vores fotograf Kjetil Løjte ud i nattemørket i Aalborg, hvor han har skudt nogle helt fantastiske billeder af byen.

Vi kalder serien Dark Night, og i serien kan du bl.a få Musikkens Hus, Utzon Center, Kunsten med Aalborgtårnet i baggrunden, Budolfi Kirke med det ikoniske spir og Kulturbroen.

De plakater kan du sikre dig lige her.

Spot Byen tilbyder også løsninger til virksomheder, som ønsker at vise byen frem på bedste vis. Vi kan både tilbyde collager og akustikplader, som kan laves lige efter dit ønske. Send en mail til Jes for at høre nærmere.