Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

MEAT henter spansk kød-guru til Aalborg

Af Michael Qureshi
Her ses den spanske kød-guru Imanol Jaca i aktion
Foto: PR
Her ses den spanske kød-guru Imanol Jaca i aktion Foto: PR

På torsdag får Aalborg fornemt besøg inden for gastronomiens verden.

Restaurant MEAT i Vesterå præsenterer torsdag aften et event i selskab med den spanske kød-guru Imanol Jaca.

Er du kødelsker, så er det et must at komme forbi og høre om den måde, han skaber det tætteste man kommer på Kobe-kød i Europa.

Den dygtige spanske kødelsker har blandt andet også flere Michelin-restauranter.

Imanol Jaca er verdensberømt inden for kød-industrien for, at han opdrætter sit kvæg i rigtig mange år, før de slagtes, hvor andre kødproducenter slagter køerne inden for deres første to år for at skabe mest profit.

Det er i forbindelse med, at MEAT i oktober får Imanol Jaca’s berømte kød Txogitxu på menu-kortet, at han kigger forbi Aalborg og laver en præsentation af sit kød, samtidig med han griller det.

Meat i Aalborg
Gitte Jensen i midten er glad for, at gæsterne er rykket med ned til det gamle Styggekrumpen. Til venstre sønnen, Niclas.

”Vi er superstolte over, at kunne præsentere en kapacitet som Imanol Jaca. Han er lidt berømt som den her spanske kød-guru, der producerer noget af det allerbedste kød på verdensplan. Det er ikke helt på Kobe-niveau, men det er i en klasse for sig i Europa, fortæller Gitte Jensen fra Restaurant MEAT.

Arrangementet er kommet sent på plads, men på MEAT håber man, at nysgerrigheden omkring Europas svar på Kobe-kød samt den lovende vejrudsigt vil lokke folk en tur på restauranten på torsdag.

”Det er ikke hver dag, at man kan få en helt unik kødoplevelse ,samtidig med at man kan få en masse interessant viden både om kød, men også om hvordan man griller det helt perfekt. Så vi glæder os til at byde ham velkommen,” forklarer Gitte Jensen.

Fik du læst?

Aalborg-firma hitter i udlandet: Laver tøj på en helt ny måde

 

Del artikel

Andre læser også