Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eneste i Aalborg der har det: MEAT har fået det bedste Kobekød

Af Simone Vestergaard

Kobekød er for mange stadig en myte.

Det er ikke mange, der er så priviligeret, at de har smagt de, og her i Aalborg er det kun Restaurant MEAT, der kan prale af at have det eksklusive Kobekød fra Japan.

Faktisk har MEAT for første gang fået det i kvaliteten mærket grad 5+, som er det allerfineste du kan få i Europa.

I Japan kan man få det i grad 6, men det sælges udelukkende i det japanske.

“Vi har længe kørt med grad 4, men så fik vi det her tilbud om grad 5+. Vi får leveret ca. 20 kilo ad gangen, og der kan gå op til en måned fra vi bestiller, til vi får det hjem. Det er også derfor, det er i så høj en prisklasse – det er meget eksklusivt,” siger MEATs køkkenchef Allan Pfanner til MigogAalborg.

Han tilføjer;

“For kødelskere er det det tætteste man kommer på himlen.”

Nok det dyreste stykke kød på en Aalborg-restaurant

Det er sandsynligvis og naturligt nok også det dyreste stykke kød på en Aalborg-restaurant, hvor 250g koster 999 kr.

Man kan også bestille det som Take Away med deres MEAT at Home, og der er endda lavet en leveringsaftale med app’en Waiteer – læs mere her

Køkkenchef Allan fortæller lidt mere detaljeret om, hvorfor Kobekød er så unikt.

“Kvægene har de bedste forudsætninger – de lever rigtig godt. De får massage, mens de hører klassisk musik, og derudover får de risvin, øl og chokolade.

Det er en helt speciel sammensætning japanerne har kreeret, og kødet er noget af det bedste man kan få i hele verden.”