ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julemad, drikke og underholdning ad libitum: Maximum laver årets sjoveste julefrokost

Af Emil Kjær Jørgensen

Jul er lig med traditioner, og det er så sandelig også tilfældet i Aalborgs største oplevelsescenter, Maximum, hvor man igen i år holder de populære julefrokoster på udvalgte dage.

Uanset om du mangler de rette omgivelser for firmaet, vennerne eller familien, så tilbyder Maximum Aalborg nogle rammer, som i vores øjne, kan danne grobund for årets sjoveste julefrokost – krydret med aktiviteter, overdådig julemad, livemusik og en fest uden lige.

”Vi glæder os helt vildt til at byde en masse glade gæster velkommen til en julefrokost, hvor man virkelig kan få HELE pakken i form af god mad, festlig musik, og mulighed for at prøve en masse sjove aktiviteter,” fortæller centerchef i Maximum, Dennis Friis.

Uanset om I blot er to venner, der vil have et brag af en julefrokost, eller du vil samle hele firmaet på 150 mennesker så har Maximum plads til jer. I restauranten er der også mulighed for at booke eget festlokale, som kan rumme selskaber op til 50 gæster.

”Vi skiller os ud ved, at vi har plads til rigtig mange mennesker. Med vores mere end 10 forlystelser som Bowling, Laser, Escape room, Cube Challenge, Virtual Reality, Mini golf, Petanque, Dart, Rodeo tyr, Bumberfodbold, Bueskydningsbattle, og Human bordfodbold kan vi underholde mange og også de store virksomheder kan aktiveres på én gang med lige præcis det, som de har lyst til. Derudover gør vi en dyd ud af, at skabe den helt rette stemning, hvor det stadig føles intimt og hyggeligt – lige som en god julefrokost skal være,” forklarer Dennis.

Julemad, drikke og underholdning ad libitum: Maximum laver årets sjoveste julefrokost
Dennis Friis er ny Centerchef i Maximum

Et brag af en julefrokost

Du kan komme til julefrokost i Maximum alle dage onsdag-søndag fra 25. november – 17. december, hvor du i den populære Big Time Juleparty får overdådig julebuffet, drikkevarer ad libitum og 1 valgfri aktivitet med i prisen.

I år kan du desuden vælge at opgradere til Big Time Luksus Juleparty, hvor du får lækre specialøl og et stort udvalg af fantastiske vine.

Julemad, drikke og underholdning ad libitum: Maximum laver årets sjoveste julefrokost

Kæmpe julefest med livemusik

Fredag og lørdag skruer man tilmed helt op for julehyggen (og festen) med både natmad og livemusik alle weekender (undtagen 16.-17. december).

25.-26. november, 2.-3. december og 9.-10. december er det et af landets fedeste livebands, der sørger for at sætte gang i dansegulvet.

I over et årti har KopiBandet.DK leveret utallige shows i hele landet og i udlandet med overbevisende showmanship, lyd og lys, som kun de færreste bands kan matche.

KopiBandet.DKs varemærke er at levere en kæmpe fest med deres forrygende rockede versioner af de hits, du husker, ikke kan være foruden og elsker, samt alle dem, du har glemt du mangler.

Julemad, drikke og underholdning ad libitum: Maximum laver årets sjoveste julefrokost

Uden mad og drikke, dur (jule)helten ikke …

 

Hvis der er noget, der hører en god julefrokost til er det naturligvis riiiiiiigeligt mad og drikke.

Hvis du eksempelvis har dystet mod kollegaerne i Cube eller kæmpet mod venner og fjender i Laser Hero, så har du nok både opbygget en god sult og en tørst af den anden verden.

Med i prisen i Maximums julefrokost er der naturligvis den overdådige Big Time Julebuffet i The Grill, hvor der altid er 5 slags kød på grillen, 7 kolde retter og 7 lune/varme retter, små lækre salater samt risalamande og spændende desserter.

Julemad, drikke og underholdning ad libitum: Maximum laver årets sjoveste julefrokost

Læg dertil, at du fra klokken 17.00 får drikkevarer ad libitum med både øl, vin og vand.

Big Time Juleparty med velkomstdrink, julebuffet,,1 aktivitet, drikkevarer ad libitum, natmad og livemusik (fredag-lørdag) og drikkevarer ad libitum får du til 489 kr. søndag-torsdag og 699 kr. fredag-lørdag.

Du finder meget mere info om julefrokost i Maximum her.

Del artikel