Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unikt samarbejde og gode tilbud: MATHstore fejrer fødselsdag med et brag

Af Emil Kjær Jørgensen

Aalborg er en by, der har det hele: indbydende caféer, restauranter i topklasse, hyggeligt byliv og ikke mindst masser af spændende butikker, hvor du kan få stillet shoppelysten.

Med det store udvalg af specialbutikker i storbyen, kan det for nogen måske virke en smule naivt at åbne en herretøjsbutik i provinsen, men ambitionerne har fra start været lige så store som lokalerne, hvor Mads Thorhauge åbnede MATHstore i for præcis 5 år siden.

I Støvring, blot 15 minutters kørsel fra Aalborg, har Mads formået at skabe en butik og et brand, som folk rejser langvejs fra for at besøge.

“Jeg er så stolt af de første fem år, og den opbakning, som jeg har mødt fra hele Nordjylland og resten af landet, der virkelig har fået øjnene op for min online-univers på MATHstore.dk.

Derfor er jeg så glad for, at jeg i de næste dage kan fejre butikkens 5-års fødselsdag med gode tilbud og så en helt særlig nyhed,” fortæller Mads Thorhauge Jensen.

Hvis du har læst med, når vi har skrevet om MATHstore, ved du også, at Mads under ingen omstændigheder gør noget halvt – det gælder alt lige fra den exceptionelle, personlige kundeservice i dagligdagen til udsmykningen i butikken til højtider, og det store udvalg af kvalitetsmærker.

Unikt samarbejde og gode tilbud: MATHstore fejrer fødselsdag med et brag

Spar 20 % på alt i butikken

En 5-års fødselsdag skal naturligvis fejres med et brag af en fest.

Fra i morgen, torsdag d. 11. november og til og med lørdag d. 13. november, kan du spare – 20 % på stort set hele butikken.

MATHstore har alle de populære brands som eksempelvis Tommy Hilfiger, Les Deux, Calvin Klein, Superdry og MANGE flere.

Læg dertil, at du kan spare yderligere procenter på udvalgte varer. Du kan eksempelvis spare 40 % både de populære Puma Sneakers og på ALT Hugo Boss.

Men det er slet ikke alt.

For hvor andre måske ville tænke, at det var nok at tilbyde de mange loyale kunder lidt ekstra gode priser som tak for støtten de første 5 år, så har Mads altid lige et ekstra trick i ærmet – eller i buksebenet om man vil.

Unikt samarbejde og gode tilbud: MATHstore fejrer fødselsdag med et brag
Founder af GABBA, Ole Madsen (T.V.) og Mads Thorhauge

Køb de helt unikke MATHstore x GABBA bukser

Fra i morgen kan du helt eksklusivt købe Mads’ specialdesignede 5 years-limited jeans, som han har lavet med ingen ringere end kongerne af demin i Danmark: GABBA.

Bukserne forhandles KUN i butikken, og der er kun lavet 150 nummerede eksemplarer af de særlige bukser.

“I morgen, d. 11/11, er det præcis fem år siden, at jeg solgte de førte GABBA-bukser i butikken. Derfor syntes jeg det var oplagt, at lave et helt særligt samarbejde med GABBA, som jeg deler mange værdier og visioner med.

De har fra starten bakket op om min butik, og jeg er så ydmyg og stolt over, at jeg har lavet mine egne jeans sammen med det førende brand på området i Danmark,” fortæller Mads.

Et kæmpe arbejde lægger bag de nye jeans

Mads har været inde over samtlige processer i udarbejdelsen af de særlige jeans – lige fra tråd og syninger til knapper, lomme og pasformen.

“Jeg har fået endnu større respekt for det arbejde, der lægger i at designe et par jeans, og det har været så lærerigt og sjovt,” siger Mads.

Jeansene er lavet i den bedste pasform og i en superblød og behagelig kvalitet.

“Et par jeans skal i mine øjne være super komfortable at have på med masser af stræk, samtidig med de har det klassiske demin-udtryk, som er et tidløst design, der kan sættes sammen med alverdens andre styles.”

Unikt samarbejde og gode tilbud: MATHstore fejrer fødselsdag med et brag Unikt samarbejde og gode tilbud: MATHstore fejrer fødselsdag med et brag

MATHstore X GABBA 5 years limited edition koster 1199 kr., og de kan kun købes i butikken.

Hvis en fødselsdagsfejring med gode procenter og den helt særlige jeans-nyhed lyder som noget for dig, har MATHstore åbent fra 10-18 torsdag og fredag, mens du kan shoppe løs lørdag fra 10-14.

Du kan besøge MATHstore på Støvring Bytorv 1, 9530 Støvring, hvor der er fri parkering lige uden for døren. Du kan også besøge det store online-univers her.

Del artikel

Andre læser også