Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Match made in heaven: Othello Bageriet lancerer fastelavnsbolle med Toms Skildpadde

Af Stine Kjølby Christensen

Fastelavn er mit navn … Skildpadde-fastelavnsbolle vil jeg have …

Det er ganske vist ikke en sang, der er skrevet endnu – men måske kan det ikke vare længe.

Othello Bageriet har nemlig i dag præsenteret en helt ny variant i deres kagesortiment: En fastelavnsbolle med Toms Skildpadde.

Som Danmarks mest solgte stykke chokolade, der hvert år tilsammen spises ca. 41 millioner af, er der vel næsten ingen tvivl om, at Othello har ramt en smagsvariant, som de fleste har lyst til at sætte tænderne i.

Smagen er rom, karamel, mørk chokolade – svøbt i en crunchy bolledej, der vel kan gøre de fleste bløde i knæene.

Du skal være hurtig

“Desværre” laver Othello Bageriet ikke 41 millioner af dem om året – men faktisk kun et meget begrænset antal.

Er du selv en skildpadde, bliver det nok derfor svært at nå at få fingrene i én af de nye vidundere.

Vi slog selv vejen forbi bageriet ved 14-tiden, men uden held.

“Hvis I skal nå at have nogen, skal I nok komme inden kl. 13,” blev der sagt. Øv.

Vi håber, at vores læsere har mere held i (flødeskums)sprøjten.

Othello Bageriet åbner 5.30, og du finder det i Christiansgade 35, 9000 Aalborg.

Del artikel

Andre læser også