Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et oplevelsesunivers: 200 kvm. Matas åbner i dag

Af Stine Kjølby Christensen

I en tid, hvor de fysiske butikker kæmper for at fastholde kundernes interesse i en verden, der bliver stadig mere digital, sker der heldigvis også ting, der vidner om, at god og personlig service ikke kan købes for penge … I hvert fald ikke online.

I mere end 25 år har Matas ligget på Thulebakken, med et pizzeria som nærmeste og eneste nabo. Nu er tiden inde til forandring.

I morgen rykker butikken nemlig i både nye og større lokaler, og selvom flytningen måske kun er et lille skridt geografisk set, er det et stort skridt i retning af at tilbyde kunderne en endnu mere inspirerende, fysisk shoppeoplevelse.

Dobbelt så stor butik

Den nye Matas opgraderes med hele 100 kvm., og det får – ifølge Store Manager Charlotte Skoda Poulsen – ikke kun betydning for sortimentet, men også for den oplevelse, de kan tilbyde deres kunder fremadrettet.

“Vi har simpelthen armene helt over hovedet! Det bliver så godt,” udtaler hun begejstret til MigogAalborg.

Den nye butik bliver en såkaldt Matas Life-butik, hvor netop oplevelsesuniverset er i fokus.

“Uanset om du er på udkig efter det mest basale som vat eller er klar til en længere shoppingtur, vil den nye butik byde på forskellige kategorier og universer, som kunderne kan udforske.

I butikken vil kunderne kunne finde alt fra helseprodukter og hudpleje til duftprodukter.

Der er også tænkt på de mænd, der besøger butikken, med et dedikeret område til cremer og plejeprodukter til netop dem,” forklarer Charlotte.

Et oplevelsesunivers: 200 kvm. Matas åbner i dag

Masser af nye mærker

Den nye butik vil også introducere spændende ændringer i sortimentet.

Fremover vil du i Matas i Hasseris kunne finde nye mærker som Clarins, Origins, og på duftsiden vil man finde kendte navne som Yves Saint Laurent, Prada, Valentino, Gucci og Zarko.

Charlotte og hendes medarbejdere har i lang tid observeret og kan nu imødekomme kundernes efterspørgsel, og det er derfor, de bringer disse nye mærker til butikken.

“Selvfølgelig kan vi ikke have alt, som Matas.dk har, som jo er Danmarks største digitale butik, men til gengæld kan vi nemt, hurtigt og fragtfrit bestille alle produkter hjem inden for en dag eller to.

Ligesom man også online kan bestille det ned til butikken,” forklarer hun.

Ny adresse – nye muligheder

Selvom flytningen kun er få meter væk fra den tidligere beliggenhed, markerer den nuværende placering ved Hasseris Bymidte en betydningsfuld forandring for både Charlotte og hendes medarbejdere – og for resten af lokalmiljøet.

Fremover er Matas nemlig nabo til butikker som Rema og Føtex samt andre specialbutikker, hvilket skaber en livlig atmosfære og forøger den lokale handelsaktivitet.

“Det er en win-win for os alle, for jo flere, vi er, desto mere aktivitet kommer der også i bymidten.

Tidligere havde Danske Bank deres placering her i stueplan, og selvom det er rart at have dem her, er det jo butikkerne, der virkelig giver liv,” siger Charlotte Skoda Poulsen.

Et oplevelsesunivers: 200 kvm. Matas åbner i dag

Stor åbningsfest

Den nye butik bliver ikke kun en gevinst for kunderne, men også for det generelle arbejdsmiljø for Charlotte og hendes medarbejdere.

Her er alt nemlig nyt og lækkert, og alle ser nu bare frem til en ny æra for Matas i Hasseris.

Den store Grand Opening finder sted i morgen fra kl. 9.30, og Charlotte garanterer, at der bliver god grund til at kigge forbi.

Blandt andet vil de første 100 kunder, der køber for over 350 kr., modtage en eksklusiv goodiebag til en værdi af hele 700 kr.

Derudover er der også en række andre spændende initiativer på programmet. Besøgende kan for eksempel snurre lykkehjulet og vinde alt fra Matas-produkter til spændende overraskelser.

Der vil også være besøg fra flere producenter, der er klar med forkælelse og forskellige gaver ved køb af produkter.

Sidst, men ikke mindst, er der 20 % rabat på alle dufte, og andre lækre tilbud.

Åbningstiderne i Matas følger de andre butikkers åbningstider i midtbyen, og er derfor fra 9.30-17.30 på hverdage og 9-13 om lørdagen.

Del artikel

Andre læser også