Masser af lækre nyheder: Dette skal du smage hos Wildebeest
Når sæsonen glider fra sommer til efterår, er det mere end vejret, der forandrer sig.
Det gør menukortene på mange af byens restauranter også – heriblandt hos byens ukronede konge af sliders.
Wildebeest er klar med deres bud på saftige sliders, som skal få aalborgenserne gennem de kommende mørke og kolde dage.
Og før du går i panik: Nej, de har ikke fjernet Normandy Flapjack fra menuen! Den er lige så permanent som Limfjordsbroen.
Hvad kan du så forvente, hvis du svinger forbi gastropubben på Østerbro?
Styr på smagene
Wildebeest er kendt for at have styr på deres smage, men samtidig tør de godt eksperimentere lidt med den lille amerikanske burger.
Det kommer også tydeligt til udtryk i de seks nye sliders, der både indeholder lækkert kød og grøntsager, som både syltes, marineres og bages til den helt store guldmedalje.
En personlig favorit er “The Wingman”, som indeholder sprøøøød paneret og friteret kylling, citronbasilikum, mayo, ærtepuré, bagte rødløg, syltet peberfrugt og salat. Fik puréen en anelse mere salt ville der ikke være en finger at sætte retten herfra.
Generelt er der bare styr på kødet (og falaflerne) i alle sliders. Confiteret and, grillet nakkefilet af gris, pulled pork etc…. kødets tilberedning sidder bare lige i skabet.
De seks nyheder er:
- The Quack Attack
- Albert Schweinstein
- Piggly Wiggly
- Green Affair
- The Wingman
- The Løg(n) v.2.0
Én af de gode ting ved Wildebeest er desuden, at du stort set selv kan sammensætte aftenens menu. Du kan bestille helt ned til blot en enkelt slider (priser fra 69 kr. pr. styk) og helt op til – uendelig?
Derudover er der ligeledes frit valg inden for side orders.
Gem plads i maven til sideretter og dessert
Selvfølgelig sætter vi deres sliders i fokus; det er dét Wildebeest primært er kendt for.
Men et kæmpe shout out til restaurantens sideretter, der også imponerede.
De sprøde blomkål vi bestilte er godt nok ikke en “nyhed-nyhed”, da de kom på menukortet tidligere i år, men de er så gode, at de fortjener at blive nævnt igen.
En rigtig nyhed er trøffel croquettes (friterede trøffel/mozzarella/kartoffel kugler), som vi føler, at vi kunne spise hver eneste dag de næste 10 år uden at blive trætte af dem.
Trøfler er lækre, ost er lækkert, kartofler er konge og mikset sammen går det op i en højere enhed.
Vi fik en blanding af dips med til sideretterne, og her blev vi desværre en kende skuffede af den veganske løvstikke-mayo, der manglede lidt smag.
Det hænger vi os dog ikke for meget i fordi efterfølgende blev den nye dessert sat på bordet og HALLØJ!
Corny Mango Pancake lyder skørt, men det er skørt på den gode måde, kan vi godt love.
Vaniljeisen og den hvide chokoladeganache var parret godt med den lidt syrlige mango kompot og de karamelliserede popcorn var kronen på dessertmesterværket.
Du kan booke bord lige her.