Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Masser af aktiviteter: Find påskeharen og drømmehuset på Marshalls Allé

Af Christine Luca Hornemann

Marshalls Allé, der er beliggende tæt på Gigantium, Universitet og det nye supersygehus, er gået fra at være marker til murstens-hjem i trygt og populært nabolag.

Forandringen i det attraktive boligkvarter, som der fortsat udvikles på, rummer masser af nye boliger, der står klar til nye beboere – og flere er på vej.

Den 17. april afholder Frost & Kjøller Ejendomme et påskeevent fra kl. 14.30 – 16.30, hvor der er mulighed for at se boligerne på Marshalls Allé – men tag hele familien med, for der er chance for at finde Påskeharen og dens mange påskeæg, som kan indeholde præmier.

Mød det gode naboskab

Påske betyder ferie, afslapning og sammenkomster for de fleste familier. Ved det attraktive Marshalls Allé kan du tage hele familien under armen til en dag med masser af påske-aktiviteter i familiens tegn.

Frost & Kjøller Ejendomme gør deres åbent-hus arrangement til en påske-aktivitetsdag for hele familien, hvor det er muligt at opleve de lækre nybyggede boliger, alt hvad området byder på, og det helt ekstra ordinære naboskab, som ejendomsudviklingsselskabet har stort fokus på.

Til åbent hus-arrangementet er der lagt op til leg, hvor Påskenharen har gemt alle sine påskeæg i boligkvarteret og ved omkringliggende grønne stisystemer ved Marshalls Allé. Måske er du heldig at finde et af de farverige påskeæg, der har en lille præmie med sig. Kort over området bliver uddelt kl. 14.45. hvor Påskeharen også hjælper med at guide børnene på påskeægs-jagten.

Marshalls Allé summer allerede af liv og aktiviteter blandt de nye beboere, der rummer en bred diversitet af lejere. Her bor der både, unge, ældre, familier, og singler med og uden børn, og du har mulighed for at møde flere af naboerne til arrangementet. Du kan læse meget mere om eventet her.

Masser af aktiviteter: Find påskeharen og drømmehuset på Marshalls Allé

Ejendomsudviklingsselskabet viser gennem deres nyeste indsats, at et godt naboskab ikke kun er for borgere der ejer deres boliger. De er nemlig oprettet en særlig nabofællesskabspulje, hvor der er mulighed for at søge om tilskud til forskellige fælles indsatser, for at naboer sammen kan lave sociale initiativer sammen.

Et godt naboskab er med til at give tryghed, velvære og er ikke i lige så stor grad en svingdør blandt lejerne, i de smukke murstens boliger.

Marshalls Allé er en stor succes

Ejendomsudviklingsselskabet Frost & Kjøller Ejendomme udvikler og investerer i små og mellemstore boligudlejningsejendomme, primært i Aalborg. Siden 2016 begyndt firmaet at lave store projekter, hvor Marshalls Allé blandt andet har været ét af disse, da firmaet ser et stort potentiale i det østlige Aalborg, som er i særdeles forandring.

Masser af aktiviteter: Find påskeharen og drømmehuset på Marshalls Allé

Boligerne er nybygget, lyse med masser af luft i rummene og her er der tænkt på kvalitet med eksklusivt inventar og materialer i topkvalitet.

Uanset ønske på størrelser og hvor mange værelser behovet er efter, så er der helt sikkert en bolig der passer til dine behov. Dette er også en af årsagerne til at netop dette område særligt tiltrækker, børnefamilier, voksne par og teenage-familier til område. Se hvilke boliger der er ledige lige nu, ved at klikke her.

Området har det helt rigtige mix af natur og rekreative arealer. Fra området er der nem adgang til kollektiv trafik og motorvej, samt kort afstand til dagligvareindkøb og Aalborg Midtby.

Del artikel