Masser af aktiviteter: Find påskeharen og drømmehuset på Marshalls Allé

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Marshalls Allé, der er beliggende tæt på Gigantium, Universitet og det nye supersygehus, er gået fra at være marker til murstens-hjem i trygt og populært nabolag.

Forandringen i det attraktive boligkvarter, som der fortsat udvikles på, rummer masser af nye boliger, der står klar til nye beboere – og flere er på vej.

Den 17. april afholder Frost & Kjøller Ejendomme et påskeevent fra kl. 14.30 – 16.30, hvor der er mulighed for at se boligerne på Marshalls Allé – men tag hele familien med, for der er chance for at finde Påskeharen og dens mange påskeæg, som kan indeholde præmier.

Mød det gode naboskab

Påske betyder ferie, afslapning og sammenkomster for de fleste familier. Ved det attraktive Marshalls Allé kan du tage hele familien under armen til en dag med masser af påske-aktiviteter i familiens tegn.

Frost & Kjøller Ejendomme gør deres åbent-hus arrangement til en påske-aktivitetsdag for hele familien, hvor det er muligt at opleve de lækre nybyggede boliger, alt hvad området byder på, og det helt ekstra ordinære naboskab, som ejendomsudviklingsselskabet har stort fokus på.

Til åbent hus-arrangementet er der lagt op til leg, hvor Påskenharen har gemt alle sine påskeæg i boligkvarteret og ved omkringliggende grønne stisystemer ved Marshalls Allé. Måske er du heldig at finde et af de farverige påskeæg, der har en lille præmie med sig. Kort over området bliver uddelt kl. 14.45. hvor Påskeharen også hjælper med at guide børnene på påskeægs-jagten.

Marshalls Allé summer allerede af liv og aktiviteter blandt de nye beboere, der rummer en bred diversitet af lejere. Her bor der både, unge, ældre, familier, og singler med og uden børn, og du har mulighed for at møde flere af naboerne til arrangementet. Du kan læse meget mere om eventet her.

Ejendomsudviklingsselskabet viser gennem deres nyeste indsats, at et godt naboskab ikke kun er for borgere der ejer deres boliger. De er nemlig oprettet en særlig nabofællesskabspulje, hvor der er mulighed for at søge om tilskud til forskellige fælles indsatser, for at naboer sammen kan lave sociale initiativer sammen.

Et godt naboskab er med til at give tryghed, velvære og er ikke i lige så stor grad en svingdør blandt lejerne, i de smukke murstens boliger.

Marshalls Allé er en stor succes

Ejendomsudviklingsselskabet Frost & Kjøller Ejendomme udvikler og investerer i små og mellemstore boligudlejningsejendomme, primært i Aalborg. Siden 2016 begyndt firmaet at lave store projekter, hvor Marshalls Allé blandt andet har været ét af disse, da firmaet ser et stort potentiale i det østlige Aalborg, som er i særdeles forandring.

Boligerne er nybygget, lyse med masser af luft i rummene og her er der tænkt på kvalitet med eksklusivt inventar og materialer i topkvalitet.

Uanset ønske på størrelser og hvor mange værelser behovet er efter, så er der helt sikkert en bolig der passer til dine behov. Dette er også en af årsagerne til at netop dette område særligt tiltrækker, børnefamilier, voksne par og teenage-familier til område. Se hvilke boliger der er ledige lige nu, ved at klikke her.

Området har det helt rigtige mix af natur og rekreative arealer. Fra området er der nem adgang til kollektiv trafik og motorvej, samt kort afstand til dagligvareindkøb og Aalborg Midtby.

Aalborg topper statistik: Rekordmange boliger står tomme

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Bor man i eller omkring Aalborg, har man nok ikke kunnet undgå at lægge mærke til, hvordan det ene byggeri efter det andet skyder op af den aalborgensiske muld.

Dette skyldes primært, at der gennem de seneste mange år er sket en øgning i antallet af danskere, der rykker ud mod de største danske byer – heriblandt Aalborg.

Derfor har kommunerne forsøgt at imødegå tilstrømningen med høj byggeaktivitet.

Det har nu medført, Aalborg topper statistikken over den kommune, hvor allerflest boliger står ubeboet.

Det skriver Spar Nord i en pressemeddelelse.

I Aalborg drejer det sig om hele 6 % af kommunens boliger mod 4,8 % i 2016.

Lignende tendens i andre storbyer

Statistikken viser dog også, at antallet af tomme boliger også er øget betragteligt i både København, Aarhus og Odense.

Aarhus har den laveste andel af boliger uden beboere af de fire største byer med 4 procent mod 3,32 procent i 2016. I samme periode er København gået fra 4,3 procent til 4,9 procent, mens Odense er gået fra 3,6 procent til 4,2 procent.

“Udviklingen kan tyde på, at det er blevet sværere at finde både købere og lejere til boligerne i de største byer.

Det kan der være mange grunde til, og de varierer formentlig fra by til by.

Eksempelvis er det ikke så overraskende, at Aalborg har den højeste andel af ubeboede boliger, da væksten i antallet af nye boliger i byen siden 2010 har overgået væksten i antallet af beboere,” fortæller cheføkonom i Spar Nord Jens Nyholm og fortsætter:

“I Aarhus og i særdeleshed København spiller prisniveauet formentlig en større rolle.

Her ligger kvadratmeterpriserne på ejerlejligheder ifølge de seneste tal fra Finans Danmark på henholdsvis 30.500 kroner og 39.900 kroner, og dermed har vi efterhånden ramt et niveau, hvor færre kan være med.

Og når man så i København gennem de seneste mange år ikke har prioriteret at bygge mindre boliger i lige så høj grad som i de øvrige store byer, kan det smitte ekstra af på efterspørgslen.”

Byg drømmehuset: Kom til gratis inspirationsaften med MigogAalborg

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Bang & Olufsen Aalborg
Foto: Bang & Olufsen Aalborg

Hvis du går med nybygger-drømme, men er i tvivl om, hvor du skal starte, har vi den ideelle aften linet op.

De to danske virksomheder, Menzer & Kristensen og Bang & Olufsen, er gået sammen om en inspirationsaften i nybyggeriets tegn, som du er inviteret med til.

Arkitekt- og byggefirmaet Menzer & Kristensen er kendt for deres individuelt arkitekttegnede huse, der tager udgangspunkt i kundernes ønsker.

Bang & Olufsen behøver næppe nogen introduktion med deres næsten 100 år på markedet for high-end musiksystemer, højtalere og fjernsyn.

Tilsammen udgør de to virksomheder et perfekt match for kvalitetsbevidste nybyggere, der søger den fulde boligpakke.

”Skal du ud at bygge nyt, vil vi opfordre folk til at tænke lyd og billede ind fra starten,” fortæller Morten Dehn, Butikschef for B&O i Aalborg.

”Ofte bliver de elementer en eftertanke, og man ender med en masse grimme ledninger i drømmehuset,” supplerer Rasmus Nøhr, Salgsleder i Menzer & Kristensen for Nord- og Midtjylland.

Eventet foregår torsdag den 27. februar fra kl. 18.30 til 20.30 i Bang & Olufsens nyindrettede butik på Vingårdsgade 16-20.

Foto: Menzer & Kristensen

En smuk blanding af lyd, billede og utraditionelle løsninger

Morten Dehn og Rasmus Nøhr er selvfølgelig også at finde til inspirationsaftenen, hvor de hver holder et kort oplæg, før gæsterne kan mingle.

Kom og hør Bang & Olufsen fortælle om vigtigheden af at gøre sig tanker om lyd og billeder i nybyg, og hvorfor det er en god idé at involvere dem, inden man har planlagt hele huset.

Menzer & Kristensen vil beskrive deres proces fra idé til færdigbygget drømmehus samt, hvad de kan tilbyde nybyggere, når det kommer til materialevalg og utraditionelle løsninger.

Herefter er man velkommen til at nyde en let anretning og et glas vin, mens man udforsker Bang & Olufsens 250 m2 store udstilling eller får en snak med en af eksperterne.

Begivenheden er gratis at deltage i.

Du kan tilmelde dig her.

Hvad: Inspirationsaften med Menzer & Kristensen og Bang & Olufsen
Hvor: Bang & Olufsen, Vingårdsgade 16-20
Hvornår: 27. februar, kl. 18.30-20.30

Tæt på Aalborg: Unik herregård solgt for stort millionbeløb

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen
Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen

Året har endnu ikke rundet sin anden måned – og alligevel er der allerede gang i boligmarkedets pristop.

Syv boliger er hidtil blevet solgt for mere end 15 millioner kroner, og mens der – som det har for vane – er en slagside af handler foretaget lige nord for København – så har Aalborg Kommune også netop meldt sig ind i det fornemme selskab.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Herregården Krastrup i Nibe er nemlig blevet solgt for knap 15,6 millioner kroner – dertil kommer ifølge oplysninger fra Tinglysningen løsøre for godt 1,3 millioner kroner.

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen

Dermed er handlen endt med at gå igennem til et beløb, der tangerer ejendommens seneste udbudspris – hvilket dog er en bid under den oprindelige udbudspris, der for lidt mere end et år siden lød på 22,5 millioner kroner.

Ifølge salgsopstillingen byder Krastrup Herregård blandt andet på voldgrav, herreværelse, havestue, en østfløj med gallerigang, romersk badeværelse og en spisestue med et vægmaleri lavet af en italiensk kunstner.

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen
Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen

Til ejendommen hører der et grundareal på godt 36 hektar med skov, græsmarker og blandt andet også stalde med hestebokse, ligesom ejendommen også tæller en ridehal, rytterstue, en avlsgård og en løsdriftsstald med plads til 45 heste.

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen

Flere millionhandler i Aalborg

Sidste år blev der indgået flere enorme handler i Aalborg; først fik nøglerne til en over 300 kvadratmeter stor ejerlejlighed i projektbyggeriet Siloen på kanten af Limfjorden nye ejere efter en handel til 17,3 millioner. Det beløb gør handlen til det dyreste ejerlejlighedssalg, der nogensinde har fundet sted i den nordjyske storby.*

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen

Samme rekord – bare for hushandler – snuppede salget af en villa på 376 kvadratmeter i Hasseris.* Også i denne handel blev der i sagens natur lagt et enormt millionbeløb. De nye ejere betalte nemlig intet mindre end 27 millioner kroner for deres nye hjem.

Både disse to handler og salget af Krastrup Herregård blev varetaget af liebhavermæglerfirmaet Thorkild Kristensen, og til Boliga.dk oplyser ejendomsmægler Mariann Nørgaard, som har stået for herregårds-handlen, at der var tale om en “meget spændende ejendom”, som køber vil føre videre som avlsgård.

Du kan finde mere info om Krastrup Herregård her