Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Massage er en af de bedste muligheder for lidt ekstra selvforkælelse i en travl hverdag

Af Annoncør

Der er masser af ting der skal ordnes hver eneste dag og det kan nogle gange virke som om at der slet ikke er noget plads til afslapning. Hverdagens stress og jag kan være noget af en stress faktor og du har fortjent lidt selvforkælelse for en stund, hvor du kan koble af og blive afspændt. Derfor bør du kigge nærmere for dine muligheder for en tid til massage, der klart vil være det hele værd og gøre dig sundere når du kommer ud på den anden side. Du behøver dog slet ikke at skulle ud af døren for at modtage en omgang massage, du kan få den professionelle massage ud til dit hjem. Så er det måske alligevel lidt nemmere at finde tiden i den travle hverdag. Se eksempelvis link til Nørresundby-side her eller link til Aalborg-side her og book din massage allerede i dag. 

Arbejdslivet kan give spændinger og skader der har brug for behandling 

Måske sidder du i samme stilling mere eller mindre hele dagen lang? Ryggen er begyndt at være øm og skuldrende spænder op. Så bør du få hjælp til at få kroppen tilbage på plads, uden spændinger og med ekstra styrke til at klare dine arbejdsstillinger. med professionel fysiurgisk massage er der fokus på ar afhjælpe de mest belastede områder, tilpasses dine spændinger. Måske har du endda en sundhedsforsikring der kan betale for de ydelser du får i forbindelse med massage til arbejdsskader. Undersøg det allerede i dag og book en tid til massage i hjemmet, så du bliver klar til arbejdet. 

Skal din arbejdsplads have fornøjelsen af massage? 

Det er ikke kun muligt at få massagen til dig hjem, du kan selvfølgelig også sørge for at hele arbejdspladsen og alle dine kolleger får fornøjelsen af det break der opstår som følge af en omgang massage. Det er en måde at skabe en fælles aktivitet sammen med dine kolleger og kan skabe et meget bedre arbejdsmiljø. Tag en snak med chefen, hvis du mener at det kunne være en fordel med massage på arbejdspladsen, eller hiv alternativt fat i dine kolleger, hvis i selv vil gå sammen om massage efter fyraften eksempelvis og nyde lidt ekstra forkælelse inden turen går hjemad.