Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helikopter, fyrværkeri og kæmpe lysshow: Så vildt bliver Martin Jensens show på fredag

Af Emil Kjær Jørgensen

Fredag bliver en historisk dag i Aalborg.

Her vil AKKC og DJ Martin Jensen lave et af de vildeste shows, som vi nogensinde har set i Aalborg.

Den verdenskendte DJ kravler – bogstaveligt talt – op i 35 meters højde på taget af scenetårnet i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor han i fire timer i streg, fra klokken 20.00 – 24.00, sender LIVE med et show, der formentlig får seerne til at tabe kæben flere gange undervejs.

Koncerten kan ses live på Martin Jensens Twitch-kanal fra kl. 20.00, og tidligere når han har gjort det, er det nået ud til mere end en halv million mennesker.

Fredag forventer man at slå rekorderne fra tidligere shows, når Martin Jensen går Live med koncertkonceptet Me, Myself Online.

“Det bliver noget af det vildeste, vi nogensinde har været med til at lave. Alt er bare STØRST – lige fra kranerne vi bruger til mængden af fyrværkeri, kameraer og lamper, der skal lyse det hele op,” forklarer Nicolaj Holm, direktør i AKKC.

Når musikken spiller, vil de mange kameraer – fra både Hvide Hus, helikopter, kraner og droner – sørge for at vise Aalborg fra sin allerbedste side.

“Martin Jensen har jo sindssygt mange fans i hele verden, så det er jo også rigtig god markedsføring for byen,” forklarer Nicolaj Holm.

Helikopter, fyrværkeri og kæmpe lysshow: Så vildt bliver Martin Jensens show på fredag
Foto: Morten rygaard

750 stykker krudt, 500 lamper og helikoptere …

Showet varer fire timer, og undervejs vil der blive fyret intet mindre end 750 stykker fyrværkeri af. Derudover vil der være flere end 500 lamper, der lyser showet op – både fra taget og AKKC’s bygninger.

Man placerer hele otte forskellige kameraer på tagene af både Scandic og Hvide Hus for at få dækket samtlige vinkler. Men det er ikke nok.

Der kommer også til at være helikoptere i luften, der dækker det hele i …  helikopterperspektiv, og de får selskab af små kamera-droner, der bidrager til, at vi alle får den vildeste oplevelse hjemme i stuerne.

Lige nu har du faktisk mulighed for at vinde en plads til dig selv og en ledsager i den helikopter, der skal filme hele showet. Læs hvordan her:

Så fedt et show, vil mange selvfølgelig gerne have mulighed for at opleve fra første parket, men vi må “nøjes” med at få oplevelsen derhjemme i trygge omgivelser, for hele området bliver afspærret.

“Vi vil sammen med vores vagter naturligvis sørge for, at folk ikke stimler sammen omkring området, og politiet er også underrettet,” fortæller Nicolaj Holm.

Forberedelserne i fuld gang

Koncerten er blevet planlagt på rekordtid, og derfor løber alle mand ekstra stærkt i disse dage for at få showet klar til på fredag.

Man opbygger en helt ny scene på midten af scenetårnets tag, der ellers ikke bliver brugt til koncerter, og det bliver en del af byens skyline med udsigt til resten af Aalborg og Limfjorden, der snor sig gennem den nordjyske storby.

Dagen inden showstart får man besøg af Danmarks største saxlift, der skal sørge for at løfte fyrværkeriet op i hele 28 meters højde.

Den får følgeskab af en af landet største mobilkrane, der stikker hele 80 meter op i luften. Den kan løfte 8 tons udstyr ad gangen og vil sørge for at få alt udstyret op til den helt specielle scene på toppen af Aalborg.

Martin Jensen vil holde danskerne hjemme

Koncerten er en del af Martin Jensens Me, Myself Online-koncept, som tidligere har været forbi venues som Skovtårnet, Parken, Billund Lufthavn og senest ILLUM i København.

For Martin Jensen er Me, Myself Online en måde at bidrage til samfundets corona-håndtering gennem sin musik ved at give danskerne mulighed for at have en fest i hjemmets trygge rammer.

Martin Jensen siger selv om koncerten:

“Me, Myself Online startede i 2020 med idéen om at give en helt unik liveoplevelse i hjemmets trygge rammer.

Konceptet har for hvert show vokset sig større og større, og vi har nu flere hundredetusinde mennesker ved hvert show, som tuner ind til vores stream.

Det er helt sindssygt, at det har taget så meget fart, og det er også derfor, jeg har ledt efter den rigtige partner for at give det største show nogensinde.

AKKC er et oplagt valg, og jeg er så glad for, at de er med på idéen.

Det her bliver det største, flotteste og mest sindssyge show i Me, Myself Online’s historie. Jeg glæder mig til at gå live den 16. april kl. 20 på Twitch.”

Koncerten, der bliver filmet med droner og byder på bl.a. fyrværkeri og pyroteknik, kan følges live på Martin Jensens Twitch-kanal fredag den 16. april fra kl. 20.00 til midnat.

Du kan se den via linket her