Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild fredag i vente: Martin Jensen og Sussi & Leo gæster Fredagsbaren

Af Michael Qureshi
Martin Jensen i selskab med Thomas Kastrup-Larsen
Martin Jensen i selskab med Thomas Kastrup-Larsen

De seneste to måneder har Fredagsbaren Live været et fast indslag på MigogAalborgs Facebook-side hver fredag.

Der har været prominente gæster som Lynge Jakobsen, Mads Peter Veiby, Borgmester Thomas Kastrup-Larsen, Stine Rex, Camilla Framnes, Kasper Risgård og mange flere.

Men i morgen fredag d. 16. april rydder man bordet. Her kommer nemlig selveste Martin Jensen på besøg hos værterne Zjakalen og Mads Duedahl.

Det er blot få timer før Martin Jensen går Live på i 35 meters højde, når han skal streame det vildeste DJ-show ud til mere end 1 mio. seere via online-kanalen Twitch.

Fyrværkeri, droner og helikopter

Så vi kan høre med egne ord, hvad der er i vente, når Martin Jensen fyrer den af i AKKCs scenetårn med fyrværkeri, droner og selv en helikopter sværmende omkring hans scene.

Som om det ikke var scoop nok at få X Factor dommeren i Fredagsbaren, så kommer legenderne Sussi & Leo også på besøg i Fredagsbaren.

Normalt sendes der fra Promenaden men i anledning af Martin Jensen-showet sendes der direkte fra Aalborg Kongres & Kultur Center.

Her har cocktailkongerne fra Helmuth Bar & Kitchen lovet at kigge forbi.

Martin Jensen er allerede i Aalborg, hvor han i dag inspicerede faciliteterne med view ud over hele Aalborg i selskab med borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

“Jeg glæder mig helt vildt til at give folk hjemme i stuerne en fed oplevelse. Jeg føler mig allerede så godt modtaget her i Aalborg,” siger Martin Jensen.

Hvad: Martin Jensen Live i Fredagsbaren
Hvornår: Fredag d. 16. april kl. 16.00
Se med Live via MigogAalborgs Facebook-side her