Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe nyhed afsløret: Mariah Carey kommer til Aalborg

Af Michael Qureshi

Aalborg Kongres & Kultur Center har gjort det igen.

Ikke nok med at de har hentet selveste Maroon 5 til Aalborg som eneste skandinaviske koncert på deres Tour, så har AKKC netop afsløret endnu et kæmpe navn.

Tirsdag morgen har AKKC meldt ud, at Mariah Carey kommer til Aalborg. Hun skal optræde i Aalborghallen 4. juni. Det er blot tre dage efter, Maroon 5 har spillet for 16.000 i Mølleparken.

Mariah Carey har netop udgivet nyt materiale, og det bliver en god blanding af nyt og gammelt, som vi kan glæde os til at opleve her i byen.

Eneste danske koncert i 2019

Det bliver eneste danske koncert i 2019 for Mariah Carey, og endnu engang har AKKC-direktør Nicolaj Holm landet et scoop.

“Mariah har jeg arbejdet på siden 2017. Hun er en af de allerstørste, som man kan opleve. Hvis du kigger på hendes album-salg og Nr. 1 placeringer på hitlister i hele verden, så er det få, der kommer i nærheden af hende,” siger Nicolaj Holm til MigogAalborg.

Bekræftet juleaften

Mariah Carey har lavet måske et af verdenshistoriens største julehits med “All I want for Christmas, is you”, og sjovt nok var det juleaftensdag, at hun blev bekræftet til at spille i Aalborg.

“Det var da lidt sjovt, at Mariah blev en ekstra julegave, når hendes “All I want” sang er så berømt. Men det bliver ikke en jule-koncert eller noget i den stil, som vi så i Royal Arena i 2018. Mariah kommer for at vise, at hun stadig er på toppen, og vi glæder os utrolig meget,” forklarer Nicolaj Holm.

Han tilføjer med et skævt smil;

“Nu får vi endelig det syngende træ i julen, som vi manglede. Det er jo den ultimative julesang.”

Dermed lægger Nicolaj Holm også op til, at Mariah Carey skal ud og plante et træ i Kildeparken som mange andre stjerner før hende.

For Nicolaj Holm er det en drøm at kunne præsentere to gigantiske amerikanske navne i samme uge i Aalborg.

“Vi viser, at vi kan ret meget, når vi arbejder sammen og tør satse ambitiøst her i Aalborg. Det er noget af et signal til de andre byer i landet, at vi kan tiltrække to så store navne, og det er vi altså ret stolte over her i huset,” siger Nicolaj Holm.

Hvad: Mariah Carey
Hvor: AKKC
Hvornår: 4. juni 2019
Billetinfo her

Del artikel