Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Margrete følte sig kaldet til Energy liberation

Af Kildens kraft

Jeg mærkede hvordan det der blokerede mig, gav slip indeni mig under en Energy Liberation session hos Kildens Kraft. Det mærkes som om noget sprang indeni, en spænding forløstes, efterfulgt af en følelse af lettelse. 

Margrete Würtz, 44 år, fraskilt, sexolog, seksualvejleder og stress release behandler ved kærlighedsrummet. 

En ven på facebook havde kommenteret et opslag fra Heidimaya, der er indehaver af Kildens Kraft, og det dukkede op på min side. Jeg læste opslaget og kontaktede herefter straks Heidimaya. 

Jeg var spændt på, hvad jeg mødte, da jeg havde hørt historie om hendes arbejde med energi. Jeg blev mødt med den reneste og kærligste energi, som strålede ud af Heidimaya. 

Under en af sessionerne kom jeg i berøring med den smerte jeg har i forhold til at være ufrivillig barnløs. Jeg kunne mærke i min krop og sjæl, at det var det jeg mærkede og gav igen lidt mere slip på den. Det var en smuk oplevelse, hvor jeg kunne mærke tårerne i mine øjenkroge presse sig på, mens kroppen bevægede sig. Efterfølgende lå jeg i fosterstilling og mærkede taknemmelighed over at se på en af mine største smerter i mit liv.

Fik det sidste skub til at tage beslutningen…

Når jeg selv arbejder energetisk, er det vigtigt for mig også selv at opsøge dem jeg kan spejle mig i… Og nogle gange bare overgive mig selv til energien og tage imod… Som behandler, giver man rigtig meget af sig selv, og har brug for også selv at modtage fra andre, for at være i balance. Kroppen har sin egen fortælling, og måde at slippe sine spændinger og blokeringer på. 

Inden jeg mødte Heidimaya, kredsede jeg om, hvorvidt jeg skulle starte mit eget op igen. Jeg tænker at med hende fik jeg det sidste skub. Jeg har nu taget skridtet til at starte op igen med min egen virksomhed kærlighedsrummet. Og jeg har det rigtig godt med at have taget denne beslutning, for det var det helt rigtige at gøre. jeg stortrives i mit eget. 

Derfor er Energy Liberation SÅ effektiv

Heidimaya går ind og åbner, renser og aktiverer dine energicentre, som på daglig basis kan blive blokeret gennem de mange indtryk, vi hver dag alle bliver eksponeret for, via mødet med relationer og de livssituationer vi gennemlever. Du vil opleve noget begynder at arbejde indefra og ud. Det er en forløsning, fordi du giver slip på blokerede energier, der har tjent dig med et formål, der var vigtigt dengang, hvor en bestemt situation opstod. Nu er det tid til at slippe og åbne op for det “nye” der ønsker at komme ind i dit liv. At en proces går i gang i dig, er uundgåeligt med Energy Liberation. Du vil begynde at registrere flere og flere “små mirakler” komme ind i dit liv. Dit perspektiv på livet vil uomtvisteligt ændres til en langt mere nærende måde at anskue det på. Din sande natur vil mere og mere bryde frem og du vil føle et større overskud og livsglæde. 

Vedligehold den gode energi…

Jeg føler at jeg holder min energi høj ved behandlinger ved Heidimaya gennem Energy Liberation sessioner. De blokeringer der ville have siddet i min krop forløses derigennem. Jeg har mærket på egen krop, hvad det kan og gør, og ved at modtage denne form for behandling, kan jeg vedligeholde det gode flow i hele mit system.  Jeg ser det som en form for kontinuerlig opgradering. 

“Jeg er så taknemmelig for at have mødt den smukkeste sjæl, som Heidimaya har. Tak for alt det der bliver givet og skabt <3 “

TAK

Margrete Würtz 

Oplev selv effekten

Hvis du også ønsker, at komme tættere på din egen indre kildes kraft og mærke forøget energi, livsglæde, en sundere krop og et nervesystem i balance, kan du kan se og læse mere om Energy Liberation(hjertehealing) på https://www.kildenskraft.dk/healinger

Du har mulighed for at opleve Energy Liberation enten på hold(8 deltagere) eller som en privat session/par session. Private sessioner foregår hos Kildens Kraft på Haldvej 14, Hald, 8983 Gjerlev.

Hold :

Torsdage kl.18-20 (ulige uger) i Hald nord for Randers (Haldvej 14, Hald)

Hold:

Søndage kl.11.30-13.30 (ulige uger) i Hals (behandlerhuset i Hals)

Onsdage kl.18.45-20.45 (lige uger) i Hals (behandlerhuset i Hals)

Du har også mulighed for at booke en hold session hjemme hos dig selv i vante rammer, hvis du har mulighed for at samle 8 personer, inkl. dig selv (din plads vil da være gratis) Jeg medbringer yogamåtter og sunde snacks. Husk der afspilles højt musik.

Kontakt Heidimaya for mere info: info@kildenskraft.dk

Lad energien flyde frit…

Dbh.Heidimaya Ellie Channette Foget

Bevidsthedsguide & Skaberen af Kildens Kraft

Kildens Kraft

Du indeholder SÅ meget mere…

Udgiver

I Kildens Kraft har du mulighed for Energy Liberation(hjerte healing) stilhedsretræter, essens massage og chok release terapi.

Den teoretiske baggrund for healing, er at mange sygdomme/forstyrrelser er opstået som en ubalance i kroppens energi eller i sindet. At heale betyder at hele og skabe balance ved hjælp af energi, at bringe mennesket i kontakt med sin helhed fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. Formålet med healing er i al sin enkelthed at genskabe balance i krop, sind og sjæl. Energierne går ind og afbalancerer på både det fysiske, psykiske og åndelige plan. Formålet er at åbne op for de blokeringer, der har manifesteret sig i fysiske eller psykiske symptomer og igen få energierne til at flyde frit.

​​Jeg har igennem mit virke med massage og healing set massive beviser på, hvor healende massage, berøring og healing er for mennesker og dyr. Og har selv på egen krop og sjæl mærket effekten af god massage og healing. Jeg har undervist og udøvet essens massage i 14 år, og healing i 13 år.

Jeg er ligeledes uddannet Chok Release Master, og støtter mennesker i at  forløse chok og traumer, uanset, hvor mange år de har været en del af dem. Det er en ganske mild og enkel metode, som på en enkelt session vil kunne forløse dele af  chok og traumer.

 

Lad energien flyde frit…

 

De kærligste tanker

Heidimaya Ellie Channette Foget

Bevidsthedsguide & Skaberen af Kildens Kraft

Kildens Kraft

Mail: info@kildenskraft.dk

Mobil: 60 53 86 70

 

Du indeholder SÅ meget mere…<3

 

Mere fra Kildens kraft