Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mangler jeres kontor en opgradering?

Af Annoncør

Kunne jeres kontor godt trænge til nogle forbedringer? Så læs med i denne korte oversigt, hvor I får tips og tricks til at give jeres kontor en ordentlig overhaling.

Frugtordning

Måske har du ikke selv tænkt over det før nu, men der er mange gode fordele ved en frugtordning på kontoret. Det kan ske for enhver, at man glemmer madpakken eller bare får lyst til en lille snack i løbet af dagen. I stedet for at gå sulten rundt eller smutte ned i den lokale kiost efter en smagsløs sandwich, kan du i stedet få en frugtordning til kontoret. På den måde er der ikke langt fra tanke til handling, hvis du I får lyst til en lækker snack. Der findes masser af leverandører, som kan levere frugt. FrugtKurven er frugt, grønt, snacks, Nødder og FirmaFrugt til virksomheder. Frugt og grønt privat til døren.

Hæve-sænkeborde

Det kan være hårdt for kroppen at sidde ned i mange timer ad gangen. Derfor er det en god idé at investere i nogle hæve-sænkeborde. På den måde kan dine medarbejdere hæve bordet og arbejde stående, hvis de er trætte af at sidde ned. Det kan også give noget fornyet energi at rejse sig op og kan måske netop være den lille ting som gør, at man endelig finder svaret på et svært problem, som har naget en.

Plads til afslapning

Det er også en god idé at have et sted, hvor folk kan tage en uformel pause. Det kan være en sofa, hvor medarbejderne kan sætte sig, hvis skal have et møde. Folk får nemlig ofte de bedste idéer, når de sidder afslappet. Drop derfor mødelokalet en gang imellem og sæt jer i stedet i en sofa, lænestol eller måske endda en sækkestol. Så skal idéerne nok flyve med lynets hast. Sværere behøver det ikke være at opgradere kontoret. 

Del artikel

Andre læser også