Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mangler du penge til at rejse? Kom i arbejde mens du holder sabbatår

Af Annoncør

Vil du gerne ud og rejse i dit sabbatår? Du behøver ikke knokle bag kassen i Netto eller som lærervikar i flere måneder for at få råd til rejsen. Du kan nemlig slå to fluer med et smæk og tjene penge, mens du er på farten. 

Der findes masser af nemme og velbetalte jobs til dig, som gerne vil til udlandet og arbejde. Få eksempelvis hjælp hos Dansk Udlandsrekruttering. 

Kom i arbejde i dit sabbatår

Mange vælger at bruge halvdelen af deres sabbatår på at arbejde for så dernæst rejse for deres indtjening. Men med et job i udlandet behøver kan du tage afsted med det samme.

Find job i udlandet her hos Dansk Udlandsrekruttering og kom i gang med at planlægge din tur. 

Der er mange jobs at vælge imellem som for eksempel Casino Dealer, kundeservice agent, team leader og meget mere.

Styrk dit CV mens du rejser

Holder du et sabbatår mellem studier eller arbejde? Selvom du tager en pause fra arbejde i Danmark, så kan du stadig styrke dit CV, mens du er ude og rejse. 

Ved at arbejde i udlandet kan du vende tilbage til Danmark med et imponerende CV, hvilket kan hjælpe dig både med at komme ind på studier eller finde dit drømmejob. 

Det er et kæmpe plus hos ansættere, når de kan se, at du ikke kun har været ude og rejse, men også styrket dine arbejdskompetencer imens. 

Tjen penge mens du rejser

Et arbejde i udlandet giver dig ikke lige så høj en løn, som du ville få herhjemme. Det er dog rigeligt med penge til, at du kan leve godt og få masser af fede oplevelser, mens du er i udlandet. 

Heldigvis er de fleste steder i verden langt billigere end Danmark, så du kan leve godt for de penge, som du tjener og måske endda lægge lidt til side på en opsparing. 

Masser af fritid

Det giver ikke meget mening at tage et sabbatår i udlandet, hvis man sidder foran computeren hver eneste dag.

Når du bliver rekrutteret til et arbejde udenlandsk, så får du naturligvis masser af fritid til at rejse og slappe af. 

Dine arbejdsdage kommer for det meste til at ligne dem, som du ville have herhjemme. Du vil måske arbejde 8 timer fra morgen til eftermiddag og have dine aftener og weekender frie til at gøre, hvad du har lyst til. 

Del artikel

Andre læser også