Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mangler du inspiration til ting at lave med vennerne?

Af Annoncør

Med alderen skulle kærligheden til drukture med gutterne gerne svinde ind – om ikke andet stopper din krop grundet alderdom på et tidspunkt med at kunne klare turene. Når det sker (og for den sags skyld også før det sker), kan du søge alternativer til den lidt meningsløse ”pubcrawl”, hvor I hopper rundt mellem barer på Jomfru Ane Gade. Men hvad er der så ellers at lave i Aalborg og Nordjylland?

Bowling kan sætte rammerne for en hyggelig aften

Meget, faktisk. Også aktiviteter der kan få pulsen op. F.eks. kan du tage vennerne med til lidt bowling, der er en dejligt uforpligtende aktivitet. I et bowlingcenter kan I spise lækker mad, om end det sjældent er gourmetretter, vi taler om, og I kan gå til og fra bowlingbanen, I har lejet. Ønsker I at lave noget, der kræver kløgt, burde I vælge ting som escape rooms – eller escape games generelt.

Raffinér alkoholindtaget – tag til ginsmagning

Hvis ingen i vennegruppen er til sinds helt at lade flasken blive stående, men stadigvæk ønsker at lave noget, hvor de får en promille, kan du i det mindste raffinere drikkeriet ved at vælge at få noget som gin- eller vinsmagning arrangeret. Når man er vant til kun at drikke det, de sælger i detailhandel, vil ens smagsløg komme på noget af en oplevelse, når man nu for en gangs skyld drikker noget fint.

Måske var et spaophold en god idé

Hvilke andre oplevelser Aalborg og Nordjylland til vennegruppen kan du finde? Er I villige til at fyre nogle dage af på en oplevelse, kan I forkæle jer selv med et spaophold på et hotel i det nordjyske. Alternativt kunne et slotsophold måske give jer de vederkvægende (et gammelt ord for forfriskende) rammer, som I søger. Aalborg og Nordjylland byder på mere end blot sprut og Lars Tyndskids mark.

Find en stor oversigt over aktiviteter

Talrige andre aktiviteter kan selvfølgelig også nævnes, og ønsker du et overblik over, hvilke ting du kan tage vennerne med til, kan du fx klikke på linket tidligere i teksten for at blive taget til en side, der er spækket med aktiviteter i det nordjyske. Har du nået den alder, hvor du tænker på din levers velbefindende og ikke orker flere vilde byture, skal du ikke lede længe for at finde rolige alternativer.

Tjek aktiviteter i Aalborg og Nordjylland – du finder sikkert noget, alle kan være med på.

Del artikel

Andre læser også