Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mangler du en køredragt til dit barn?

Af Annoncør

En køredragt kan for mange forældre være meget nyttig. Hvad enten den skal bruges til en køretur i bilen eller som overtøj i barnevognen, mens I går en god tur udenfor. En køredragt kan bruges i mange forskellige situationer, og ikke kun når det er blevet køligt udendørs.

Ulddragtens fordele 

Når du skal vælge en køredragt til dit barn, kan du med fordel købe en dragt af uld. Sådan en kan du blandt andet få fingrene i hos Joha. En Joha køredragt er et godt eksempel på en dragt, der udnytter de naturlige fordele, uldmaterialet har. Det er nemlig temperaturregulerende, og du vil derfor kunne bruge dragten til dit barn i nærmest alt slags vejr. 

Så vil ulden blot hjælpe dit barn med at sænke temperaturen, hvis det er varmt og øge temperaturen, hvis det er koldt. Derudover vil ulden modvirke, at barnet bliver fugtigt, hvis det bliver varmt under ulddragten. Ulden vil så have en absorberende effekt. Så selv hvis dit barn sveder, vil barnet ikke komme til at fryse af fugten. Du kan derfor roligt klæde dit barn i en køredragt af uld, da den vil holde dit barn i den bedst mulige temperatur. Sidst men ikke mindst har uld den fordel, at materialet ikke holder på dårlig lugt på samme måde, som andre materialer kan komme til.  

Med eller uden fødder i?

Visse ulddragter er designet på sådan en måde, at også de små hænder og fødder kan holdes varme. Her er det nemlig muligt at folde dragten i alle enderne. Hvis ikke du vælger denne type køredragt, kan du både købe vanter og futter ved siden af. Det kan også være, du får brug for en lille hue af uld, der sammen med køredragten kan holde dit barn tørt og isoleret fra vejret udenfor.