Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mange ved ikke, at de frit kan vælge elselskab

Af Annoncør

Mange danskere er ikke klar over, at de frit kan vælge elselskab. De forbliver derfor kunde hos deres nuværende selskab, selvom de ikke er tilfredse med service, pris e.l.

Der er mange årsager til, at folk tror, at de ikke kan skifte til et nyt elselskab. En af de markante årsager er, at folk bor til leje, og dermed tror, at de ikke kan skifte elselskab.

Faktum er dog, at der er frit elvalg i Danmark. Derfor kan du selv vælge, hvem der skal levere strøm til din bolig, uanset om du bor til leje eller ej.

Frit elvalg blev indført i 2003

Det er ikke noget nyt, at man selv kan vælge sit elselskab. Sådan har det været siden 2003, hvor det frie elvalg blev indført i Danmark.

Hvis du har gjort dig tanker om at skifte elselskab, skal du derfor ikke holde dig tilbage. Du har rig mulighed for at finde en ny leverandør af strøm, da der er mange om buddet.

Til trods for dette, tror mange fortsat, at de ikke kan skifte. Har du hidtil troet dette, skal du selvfølgelig ikke længere tro dette. Derimod bør du undersøge, om det kan svare sig at skifte til et nyt elselskab.

Skift elselskab og spar penge

Der kan være flere årsager til, at man ønsker at skifte elselskab. Den primære årsag er, at man håber på at kunne finde en løsning, der er billigere end den nuværende.

Da der er stor forskel på priserne hos de forskellige elselskaber, kan det ikke udelukkes, at du kan spare penge med et skifte. Af denne grund er det selvfølgelig værd at undersøge nærmere.

Hvis du har en løsning, der er blandt de dyreste på markedet, kan der være mange penge at spare, hvis du beslutter dig for at skifte. Det er især tilfældet, hvis du bruger en stor mængde strøm.

Rig mulighed for at skifte elselskab i Aalborg

Overvejer du at skifte elselskab, kan du glæde dig over, at du har rig mulighed for dette. Der findes mange elselskaber i Aalborg, der hver især har forskellige løsninger og tilbud.

Er du indstillet på at finde et nyt elselskab, er det vigtigt, at det sker med omhu. Du skal nemlig sikre, at du ikke havner hos en udbyder, der er endnu dyrere.

I denne forbindelse skal du være særligt opmærksom på selskabernes introtilbud, hvilket mange bruger til at lokke nye kunder til. Ofte giver de markante besparelser i en kort periode, hvorefter prisen stiger til et højere niveau.

Del artikel

Andre læser også