Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborg med rejsefeber: Nye destinationer hitter

Af Stine Kjølby Christensen

Foråret er endelig begyndt at kunne mærkes i Aalborg, men det giver ikke aalborgenserne mindre lyst til at komme udenlands. Det bekræfter Aalborg Lufthavn.

Rejseaktiviteten i Aalborg Lufthavn steg nemlig med 9 % i marts, sammenlignet med sidste år, og forventes at stige yderligere med opstarten af sommerprogrammet.

Populære destinationer som Mallorca, Antalya og Bornholm har allerede fem ugentlige afgange, og der er endnu flere rejsemål på vej.

Store forventninger til nye ruter

For charter- og udenrigstrafikken var der en samlet fremgang på godt og vel 10 procent i sammenligning med marts 2022. Og med opstart af sommerruter som Napoli, New York og Mallorca i april, samt et hav af blandt andet græske favoritter i maj, er der udsigt til et stort løft af udlandsrejser fra Aalborg i kommende måneder – med ferieoplevelser i fokus.

Den første afgang til New York fra Aalborg bliver den 27. april, og bliver også den første direkte rute fra Jylland til USA.

Med trafiktallene for første kvartal 2023, som viser en samlet stigning på 27% i forhold til året før, er det tydeligt, at nordjyderne er ivrige efter at komme ud at rejse igen og nyde sommeren.”

Del artikel

Andre læser også