Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mange nye tiltag: SushiMania XO vil være bedst på Take Away

Af Stine Kjølby Christensen

SushiMania XO på Strandvejen i Aalborg har gennemgået mange forandringer de sidste par år – og det ser ud til, at det ikke stopper lige foreløbigt.

For SushiMania XO leverer både gourmet take-away sushi, men man kan også sidde og nyde sin mad i restauranten.

Nu bliver bliver opdelingen mellem à la carte og take-away større.

Nathalie Ina Kühl, ejer af Sushimania XO siger:

“Det er blevet tydeligt for os, at vores gæster efterlyser forskellige oplevelser, alt efter om de sidder og hygger i restauranten, eller de tager deres mad med hjem for at få en god aften der.”

Hun fortsætter: “Vores meget populære bao’s bliver taget af menukortet i restauranten og for eftertiden vil man kun kunne få dem som take-away.”

Vil være bedste takeaway i Danmark

SushiMania XO er for første gang med i konkurrencen Bedst i Nordjylland og MigogAalborgs anmelder var også begejstret for restauranten på sit besøg for nyligt.

“Vi har i lang tid haft fokus stift rettet mod at forbedre og forfine restaurant-oplevelsen.

Nu er det blevet tydeligt, at vi skal bruge de erfaringer på at gøre SushiMania XO take-away til det bedste take-away i Danmark. Det kræver hårdt arbejde og intenst fokus – men vi er klar på udfordringen,” siger Nathalie Ina Kühl.

Mange nye tiltag: SushiMania XO vil være bedst på Take Away

Aalborg flytter sig måned for måned, når det kommer til gode madoplevelser. Nye spændende spisesteder kommer hele tiden til – og konkurrencen bliver hårdere og hårdere.

Det kommer aalborgenserne til gode, for alle skal være vågne hele tiden for at levere det bedste af det bedste.

“Vi vil gerne have, at vores kunder har kæmpe forventninger til os.

Vi har lige investeret i og udviklet nyt og lækkert emballage, som på den ene side ser mere ekslusivt og skarpt ud, men på den anden side sikrer, at maden stadig er perfekt, når den kommer frem til bordet,” siger Nathalie Ina Kühl.

Aalborg vil ikke nøjes

Det er ofte de små marginaler, som adskiller de bedste spise- og take-away steder. Sådan har det ikke altid været i Aalborg. Men den gastronomiske revolution har for alvor bidt sig fast i købstaden, som favner Limfjordens vande.

Udvalget har aldrig været større – og der er mange steder, som leverer gode oplevelser.

Mange nye tiltag: SushiMania XO vil være bedst på Take Away

Nathalie Ina Kühl ser lyst på fremtiden:

“Vi kan mærke at aalborgenserne ikke længere vil tage sig til takke med middelmådighed. Det er fedt! Så er det op til os i branchen at være i konstant udvikling.

Så folk skal besøge os i restauranten og få én slags oplevelse – og de skal hente vores app, bestille take-away og få en helt anden oplevelse.”

SushiMania XO’s take-away har åbent onsdag-torsdag-søndag fra 17-21 og freda-lørdag fra 13-21

Del artikel

Andre læser også